QUOTE(Litux @ 2010 08 11, 16:23)
mano pazadetieji dickiai
Fantastika
QUOTE(eliss @ 2010 08 11, 17:26)
Parsinešiau ir aš iš daržo moliūgą,vos partempiau.Šiandien sriuba viriau ir sausainius kepiau.Niam niam
Koks dailus Jau sunokęs?
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 11, 21:19)
Fantastika
gaila kad tik 3 , buvo 5 ir dar rodos mezge, bet... lauksiu kol prinoks tiek kiek yra
QUOTE(Litux @ 2010 08 11, 19:44)
gaila kad tik 3 , buvo 5 ir dar rodos mezge, bet... lauksiu kol prinoks tiek kiek yra
O kokio dydzio jie mazdaug? Atriodo dideli tokie
As paziurejau, kad zada siltus orus iki rugsejo pradzios - imu tiketi, kad maniskiai spes sunokti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 11, 20:19)
Jau sunokęs.Pirma kart auginu,tai nezinau iki kada jie noksta Kadangi ropes jau liepą supuvo,sakau,reik moliūgų pažiūrėt
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 11, 23:38)
O kokio dydzio jie mazdaug? Atriodo dideli tokie
As paziurejau, kad zada siltus orus iki rugsejo pradzios - imu tiketi, kad maniskiai spes sunokti
tas vienas kaip kamuolys tik pailgas kaip regbio o kiti du, nezymiai mazesni ir as tikiuosi, kad sunoks. o pas tave kokio jie dydzio panasiai
QUOTE(Litux @ 2010 08 12, 07:55)
tas vienas kaip kamuolys tik pailgas kaip regbio o kiti du, nezymiai mazesni ir as tikiuosi, kad sunoks. o pas tave kokio jie dydzio panasiai
Pries savaite buvo kaip stalo teniso kamuoliukas Siandien ir as nufotografuosiu
Bet pastebejau, kad melionai greiciau auga, nei arbuzai.
QUOTE(Litux @ 2010 08 11, 16:23)
WOW
Čia šiltnamyje jie auga?
QUOTE(saintlina @ 2010 08 12, 12:03)
Taip siltnamyje, tarp pomidoru raizgos, bet jie labai velai paseti apie birzelio viduri, dukra valgydama arbuza sugalvojo paseti tik gaila kad taip negausiai uzmezge, bet kaip pirmam kartui uzteks.
madmuazele lauksim tavo arbuziuku foto. jei jie pas tave ne prie namu pati manau nustebsi pamacius kaip auga kosminiu greiciu.
na kokia gera mintis po pomidorais paleist Po jais vietos sociai. Reiks ir man kitais metais taip padaryt. Tai birzelio vidury ir as pagalvojau apie arbuzus, bet nutariau, kad jokiu sansu jiems spet uzaugt. O cia prasau kokie tempai.
QUOTE(saintlina @ 2010 08 12, 16:01)
na kokia gera mintis po pomidorais paleist Po jais vietos sociai. Reiks ir man kitais metais taip padaryt. Tai birzelio vidury ir as pagalvojau apie arbuzus, bet nutariau, kad jokiu sansu jiems spet uzaugt. O cia prasau kokie tempai.
si vasara jiems palanki
QUOTE(saintlina @ 2010 08 12, 14:01)
Aš gi birželį ir sodinau
Va manieji:
Arbūzai
Melionai:
Kažkoks keistas
Šie dailesni
Pažiūrėkit kas su mano moliūgu nutiko Sunkiai jie man auga-didesne dalis nupuvo... Kaži ar žiemai turėsiu
Papildyta:
QUOTE(Litux @ 2010 08 12, 11:59)
Taip siltnamyje, tarp pomidoru raizgos, bet jie labai velai paseti apie birzelio viduri, dukra valgydama arbuza sugalvojo paseti tik gaila kad taip negausiai uzmezge, bet kaip pirmam kartui uzteks.
madmuazele lauksim tavo arbuziuku foto. jei jie pas tave ne prie namu pati manau nustebsi pamacius kaip auga kosminiu greiciu.
Maniškiai lauke noksta Tikrai nustebau-auga labai greitai