Aš jau vakar nuskyniau arbūzą, nes mažasis supuvo, tai didyji pabijojau laikyti dar. Melionus taip pat, dar liko du nedidukai kaboti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 30, 14:11)
ar yra dar cia gyvu? nieko nerasot, turbut derliu realizuojat?
aha, realizuojam. Cielas vienas moliugas uzaugo Net nezinau, ka cia su tokiu perteklium daryt.
Papildyta:
QUOTE(Vitatuma @ 2010 09 30, 19:05)
Auginu ir as moliugus, kazin ar jau skint ar nieko jei per salnas lauke dar gules... Lyg ir nedanoke dar, ar prinoktu kambary?
sake merginos, kad prinoksta.
QUOTE(Vitatuma @ 2010 09 30, 20:05)
Auginu ir as moliugus, kazin ar jau skint ar nieko jei per salnas lauke dar gules... Lyg ir nedanoke dar, ar prinoktu kambary?
kiek girdėjau jeigu moliūgai gauna šalnų, tai greičiau pradeda pūti. čia aktualiau jeigu jie bus sandėliuojami.
Pas mane daug priaugo riešutinių moliūgų, ieškau pirkėjų
pas mane riesutinis neuzaugo nei vienas. Pradeje buvo augt du, ale taip ir nusibaige ne paauglystes nesulauke.Taip ir liksiu neparagavus, teks kitais metais vel sodint, kad skoni issiaiskint
[quote=saintlina,2010 09 30, 22:44]
aha, realizuojam. Cielas vienas moliugas uzaugo Net nezinau, ka cia su tokiu perteklium daryt.
oi, prajuokino atsakymas. bet kaip idomiai gaunasi, atsimenu pasedavom moliugus ir cukinijas, kai priauga, tai nera kur det, nu siemet, blyn, neaugo, o laukiau kaip. jau galvojau kaip prikonservuosiu visokiais budais, bet se tau boba devintines.
oi, prajuokino atsakymas. bet kaip idomiai gaunasi, atsimenu pasedavom moliugus ir cukinijas, kai priauga, tai nera kur det, nu siemet, blyn, neaugo, o laukiau kaip. jau galvojau kaip prikonservuosiu visokiais budais, bet se tau boba devintines.
Nustebino mane cukinijos. Derlių nurinkau gal prieš kokias dvi savaites, tai jos per tą laiką mažiukų vaisių dar priaugino Dydis toks kaip parduotuvėj parduoda. Tai ųiandien nuėjus dalį nusirinkau ir cukinijų tortą su vaiakis kepėm
Sveikos, moliūgų augintojos, tyliai skaitau temą, pati auginu moliūgus. Ateinu su prašymu/pasiūlymu: ar bus norinčių kooperuotis ir nusipirkti iš užsienio įdomesnių, skanesnių moliūgų rūšių sėklų?
Viename pakelyje ~20-30 vnt, o man vienai tiek nereikia, o norėčiau bent kelių rūšių...
Jei bus norinčių- rašykite į AŽ
Viename pakelyje ~20-30 vnt, o man vienai tiek nereikia, o norėčiau bent kelių rūšių...
Mano muskatiniu moliugu derlius Didziausias buvo pasikavojes, todel toks didelis ir uzaugo 7 kg. Kitu svoris svyruoja 1,3 - 2 kg.
[attachmentid=204295]
[attachmentid=204295]
QUOTE(yerena @ 2010 10 01, 18:37)
Sveikos, moliūgų augintojos, tyliai skaitau temą, pati auginu moliūgus. Ateinu su prašymu/pasiūlymu: ar bus norinčių kooperuotis ir nusipirkti iš užsienio įdomesnių, skanesnių moliūgų rūšių sėklų?
O gal galima viešai-manau bus ne viena norinti Is kur planuojat užsisakinėti?
QUOTE(laurindre @ 2010 10 03, 20:43)
Mano muskatiniu moliugu derlius Didziausias buvo pasikavojes, todel toks didelis ir uzaugo 7 kg. Kitu svoris svyruoja 1,3 - 2 kg.
Wow
Aš kitais metais jų nepopinsiu - šokinėjau, šokinėjau ir š gavosi