Šilta? Kad jau šalta
Maniškiai tai lauke, vat dilema...
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 15:33)
Tai kad pas mane jie šilnamyje, o jei būtų laike tai jaučiu kad skinčiau
Va ką radau apie arbūzus :
Derlių būtina nuimti prieš pirmąsias šalnas. Tai jaučiu lai jie dar tupi, šalnų nenusimato, svarbu labai nelytų. Nors dar parašyta, kad vegetacijos periodas 80 dienų. Tai čia lyg nuo pasodinimo iki subrendimo Tiek pas man jau praėjo... Na, pirmi metai, vėliau jau labiau patyrusi būsiu
Derlių būtina nuimti prieš pirmąsias šalnas. Tai jaučiu lai jie dar tupi, šalnų nenusimato, svarbu labai nelytų. Nors dar parašyta, kad vegetacijos periodas 80 dienų. Tai čia lyg nuo pasodinimo iki subrendimo Tiek pas man jau praėjo... Na, pirmi metai, vėliau jau labiau patyrusi būsiu
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 15:40)
Derlių būtina nuimti prieš pirmąsias šalnas. Tai jaučiu lai jie dar tupi, šalnų nenusimato, svarbu labai nelytų.
Derlių būtina nuimti prieš pirmąsias šalnas. Tai jaučiu lai jie dar tupi, šalnų nenusimato, svarbu labai nelytų.
Nu ir aš taip maniau, kol dar nėr šalnu tegu noksta tik tu ilgapirščių bijau pernai su rugsėjo pirmąja pasveikino pomidorus ir kur nokinau paprikas nuskynė tai gaila būtų to dičkio
Oi kokie zarazos Labai gaila būtų
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 15:48)
Oi kokie zarazos Labai gaila būtų
Tai jau tikrai stengies šokinėji aplink visus ir tau oplia ir nebėr
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 15:40)
vegetacijos periodas 80 dienų. Tai čia lyg nuo pasodinimo iki subrendimo Tiek pas man jau praėjo... Na, pirmi metai, vėliau jau labiau patyrusi būsiu
vegetacijos periodas 80 dienų. Tai čia lyg nuo pasodinimo iki subrendimo Tiek pas man jau praėjo... Na, pirmi metai, vėliau jau labiau patyrusi būsiu
ir pas mane praėjo, o gal skaičiuojasi nuo užmegsto vaisiaus Ir aš pirmus metus auginu
Vegetacija lyg nuo sėjos skaičiuojasi Na, pas tave tai tikrai spės sunokti-nes pas mus skirtumas apie 2-3 savaites arbūziukų, jei gerai pamenu Labai laukiu įspūdžių
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 15:59)
Vegetacija lyg nuo sėjos skaičiuojasi Na, pas tave tai tikrai spės sunokti-nes pas mus skirtumas apie 2-3 savaites arbūziukų, jei gerai pamenu Labai laukiu įspūdžių
Aha parašysiu kai su šeima paragausim
Na, praslaviau as savo darza Moliugai tik 3 mazulyciai liko, nes pabijojau kitus palikti... Kvapiuosius 6 turesiu, bet, kad mazyciai, ant vieno danties
Teko viena meliona nuskinti, nes radau gendanti. Jau ir paragavom - niam koks skanus, o jei dar pilnai butu sunokes (truko poros sauletu savaiteliu, manau) Nors jau neprapjautas kvepejo
Teko viena meliona nuskinti, nes radau gendanti. Jau ir paragavom - niam koks skanus, o jei dar pilnai butu sunokes (truko poros sauletu savaiteliu, manau) Nors jau neprapjautas kvepejo
pas mus vienas melionas uzderejo siemet , reiks eit apuostyt
ir is 4 moliugo daigu TIK 1 didziulis moliuas uzaugo, bet dar nera pilnai oranzinis
ir is 4 moliugo daigu TIK 1 didziulis moliuas uzaugo, bet dar nera pilnai oranzinis
As siandien visus melionus ir arbuzus lauke uosciau... tai ne vienas taip nekvepejo, kaip sis, kuri priverstinai teko valgyti