Aš vakar apžiūrėjau savo turtą, tai kol kas patenkinta... Auga nedidukai moliūgėliai - tai tikiuosi, kad dar turėsiu. Cukinijoms amen jau. Pagaliau patisonai sukruto - vaisius auginti pradėjo Arbūzai su melionais po agro plėvele tupi, tikiuosi dar noksta Arbūzai jau neblogai paaugę
Įkeliu nuotraukytes parvežtų dekoratyvinių, bet dar ne visi. Po kelių savaičių parvešim likusius. Tai bus dar nuotraukyčių.
sveikutės
Parsiradau ir aš iš kaimiško kurorto į civilizaciją.. ech..
Ale ir gražių moliūgų žmonės užsiaugino Pas mane po viesulo tik vienas didelis moliūgas teliko augti ir du tie, kur sėklos be lukšto. Tiesa, užsimezgė vienas kvapusis. Tik nedidukas dar, nežinau, ar spės sunokt. Auga kur kas lėčiau nei tas didelis.
Tik cukinijos iš proto eina, vežimais vežt galima. Mama kalakutus jom šeria - patiems jokių šansų tiek suvalgyt.
Parsiradau ir aš iš kaimiško kurorto į civilizaciją.. ech..
Ale ir gražių moliūgų žmonės užsiaugino Pas mane po viesulo tik vienas didelis moliūgas teliko augti ir du tie, kur sėklos be lukšto. Tiesa, užsimezgė vienas kvapusis. Tik nedidukas dar, nežinau, ar spės sunokt. Auga kur kas lėčiau nei tas didelis.
Tik cukinijos iš proto eina, vežimais vežt galima. Mama kalakutus jom šeria - patiems jokių šansų tiek suvalgyt.
QUOTE(saintlina @ 2010 08 30, 10:39)
Pas mane po viesulo tik vienas didelis moliūgas teliko augti ir du tie, kur sėklos be lukšto.
Dar ir tokių būna? Gal žinote pavadinimą?
QUOTE(jediara @ 2010 08 30, 08:42)
Dar ir tokių būna? Gal žinote pavadinimą?
nepamenu pavadinimo Bet buvau neišmetus pakelių, paieškosiu savaitgalį nuvažiavus - jei kas už mane tvarkos nepadarė.
Aš tas sėklas tik todėl ir pirkau, kad labai įdomu buvo, kaip ten tos sėklos atrodo. Kai sodinau - tikrai be lukšto buvo. Tik moliūgai nedidukai. Ir nebeauga daugiau. Žiūrėsim, ar bus ten kokių sėklų.
sveikos
jures moliugai labai ispudingi, dar tokiu nemaciau
gal pasakysit kodel mano triju rusiu moliugai bet visi ziedai tusti, taip ir neturesiu savo
gal pasakysit kodel mano triju rusiu moliugai bet visi ziedai tusti, taip ir neturesiu savo
Jūrė, kokie įdomūs,gražūs
ot atmintis Ar cia as taip baisiai gyriausi?..
Nu gal ir Miranda, vistiek nepamenu Bet googlis su tamstele nesigincija.
http://www.e-seklos....anda_aliejiniai
Nu gal ir Miranda, vistiek nepamenu Bet googlis su tamstele nesigincija.
http://www.e-seklos....anda_aliejiniai
QUOTE(weza @ 2010 08 30, 11:54)
sveikos
Ačiū. Man jie tai pat dailučiai.
Žiedai tušti gali būt ir dėl to, kad reikėjo padirbėt už bitutes, nes ne prie visų moliūgo žiedų bitelės tupia arba moliūgams kažkas nepatiko.
Moliūgų, cukinijų derlius šiemet gausus kaip niekad.
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2010 08 30, 12:22)
Jūrė, kokie įdomūs,gražūs
Ačiū, bet jau pusę daržo tie moliūgai užkariavo, kaip plantacija.
Jure o man nerodo nuotraukeliu:(
Paklausiu apie melionus,šiandien maximoje pirkau geltoną melioną,nu skonis toks šlykštus lyg papuvęs butų.Ar jų toks skonis turi būt,nes nežinau,gal antrąkart gyvenime pirkau?