Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, cukinijos, patisonai, aguročiai, arbūzai

Aš vakar apžiūrėjau savo turtą, tai kol kas patenkinta... Auga nedidukai moliūgėliai - tai tikiuosi, kad dar turėsiu. Cukinijoms amen jau. Pagaliau patisonai sukruto - vaisius auginti pradėjo lotuliukas.gif Arbūzai su melionais po agro plėvele tupi, tikiuosi dar noksta smile.gif Arbūzai jau neblogai paaugę bigsmile.gif
Atsakyti
Įkeliu nuotraukytes parvežtų dekoratyvinių, bet dar ne visi. Po kelių savaičių parvešim likusius. Tai bus dar nuotraukyčių. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Parsiradau ir aš iš kaimiško kurorto į civilizaciją.. ech..
Ale ir gražių moliūgų žmonės užsiaugino bigsmile.gif Pas mane po viesulo tik vienas didelis moliūgas teliko augti ir du tie, kur sėklos be lukšto. Tiesa, užsimezgė vienas kvapusis. Tik nedidukas dar, nežinau, ar spės sunokt. Auga kur kas lėčiau nei tas didelis.
Tik cukinijos iš proto eina, vežimais vežt galima. Mama kalakutus jom šeria - patiems jokių šansų tiek suvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 30, 10:39)
Pas mane po viesulo tik vienas didelis moliūgas teliko augti ir du tie, kur sėklos be lukšto.

Dar ir tokių būna? bigsmile.gif Gal žinote pavadinimą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 30, 08:42)
Dar ir tokių būna? bigsmile.gif  Gal žinote pavadinimą? ax.gif

nepamenu pavadinimo ax.gif Bet buvau neišmetus pakelių, paieškosiu savaitgalį nuvažiavus - jei kas už mane tvarkos nepadarė.
Aš tas sėklas tik todėl ir pirkau, kad labai įdomu buvo, kaip ten tos sėklos atrodo. Kai sodinau - tikrai be lukšto buvo. Tik moliūgai nedidukai. Ir nebeauga daugiau. Žiūrėsim, ar bus ten kokių sėklų.
Atsakyti
sveikos

jures moliugai labai ispudingi, dar tokiu nemaciau bigsmile.gif
gal pasakysit kodel mano triju rusiu moliugai bet visi ziedai tusti, taip ir neturesiu verysad.gif savo
Atsakyti
Jūrė, kokie įdomūs,gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 30, 09:54)
nepamenu pavadinimo ax.gif 

MIRANDA 4u.gif Prisimenu tą pavadinimą, kai praėjusioj temoj tais belukščiais gyreisi net pažaliavusi....... lotuliukas.gif
Atsakyti
ot atmintis bigsmile.gif Ar cia as taip baisiai gyriausi?.. blush2.gif
Nu gal ir Miranda, vistiek nepamenu biggrin.gif Bet googlis su tamstele nesigincija.

http://www.e-seklos....anda_aliejiniai
Atsakyti
QUOTE(weza @ 2010 08 30, 11:54)
sveikos

jures moliugai labai ispudingi, dar tokiu nemaciau  bigsmile.gif
  gal pasakysit kodel mano triju rusiu moliugai bet visi ziedai tusti, taip ir neturesiu  verysad.gif  savo

Ačiū. Man jie tai pat dailučiai. wub.gif
Žiedai tušti gali būt ir dėl to, kad reikėjo padirbėt už bitutes, nes ne prie visų moliūgo žiedų bitelės tupia arba moliūgams kažkas nepatiko. unsure.gif
Moliūgų, cukinijų derlius šiemet gausus kaip niekad. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2010 08 30, 12:22)
Jūrė, kokie įdomūs,gražūs thumbup.gif

Ačiū, bet jau pusę daržo tie moliūgai užkariavo, kaip plantacija. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jure o man nerodo nuotraukeliu:(
Atsakyti
Paklausiu apie melionus,šiandien maximoje pirkau geltoną melioną,nu skonis toks šlykštus lyg papuvęs butų.Ar jų toks skonis turi būt,nes nežinau,gal antrąkart gyvenime pirkau? g.gif
Atsakyti