aš tai tundra ačiū už šią temą sužinojau kodėl manęs nesimatė kurį laiką. Prispaudinėjus buvau ir nepastebėjau ir maniau, kad čia taip turi būti, o pasirodo , būčiau ant laužo iškepta ir nežinočiau už ką
dažniau paskaitinėju, nei rašinėju, tai va NEPYKIT GI ANT MANĘS
kokia čia problema? jeigu žmogus nori tik paskaityti, pasidomėti ir nenori būti matomas, kodėl jis turi elgtis kitaip? Va, mano vyras kartais įlenda paskaitinėt, tai mano pašnekovės puldavo sakyt, ko aš tyliu, ko neklabu, nieko nerašau, nors esu prisijungus ir skaitinėju.
daug triukšmo dėl nieko...
daug triukšmo dėl nieko...
As irgi megstu slapukauti kad dukros nesusektu
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 01 12, 19:32)
O paaiškink, koks yra skirtumas tarp skaitančio svečio ir skaitančio užsislaptinusio nario? Negi bet kuris narys negali atsijungti ir skaityti temos kaip svečias?
Ogi nieko Atsakiau toms, kurios nesupranta skirtumo tarp svečio ir slapuko (juk yra tokių ). Pvz. žr. postą aukščiau
Vienu žodžiu nepatenkintos įtraukit, jūs čia fiksuojat viską Aš užsislaptinus, nes būna kad visą dieną būna SM įjungta, tai ką žmonės pagalvos, kad ir sėdžiu kiaurą dieną Arba pradedu rašyt ką nors ir vaikas bliaut pradeda ir neina kokią valandą užbagti, tai po to nervus ištampyt galima laukiantiems atsakymo
Ir toliau būsiu prie tų nematomų, nematau čia jokios problemos
QUOTE(Vaidullka @ 2006 01 13, 12:40)
Aš užsislaptinus, nes būna kad visą dieną būna SM įjungta, tai ką žmonės pagalvos, kad ir sėdžiu kiaurą dieną Arba pradedu rašyt ką nors ir vaikas bliaut pradeda ir neina kokią valandą užbagti, tai po to nervus ištampyt galima laukiantiems atsakymo
Pritariu visu 100 proc. Neturit moterys matyt ką veikti, kad tokias temas užvedat. Nematau jokios čia problemos, daug būna priežasčių kodėl nesiviešina dalyviai. Pagalvokit gal kas iš čia pasisiame daug žinių. Gal kam yra labai blogai gyvenime, pasiskaito ir nors kiek atsigauna. Kiek visokių nelaimių, bėdų, gi kiti nenori viešumos. Pritariu vienai išsakytai minčiai, čia gi internetas. Kas ką nori tas tą daro. Kam knistis po kitų žmonių asmeninius reikalus? Aš to nesuprantu. Nors mes tokia tauta, kad visur turim viską išknisti, viskas idomu, viskam pavydas ima. Kam to reikia?
QUOTE(vikaliu @ 2006 01 13, 01:02)
Čia gal akmenukas į mano daržą? Kai taip svetingai sutinka , tai lieka tik patylėt.
Vikaliu, gal nesusireiksmink taip Kadangi kybau forume "truputi" ilgiau nei tamsta, tai galiu autoritetingai pareiksti, kad teko sutikti naujokeliu, kuriems rupi labiau asmeniskumai. Pvz. turi nuli zinuciu, o nicka matome vienoje plepuciu temoje bent pora menesiu vos ne kasdiena Ir nesijausk nuskriausta, nes is tavo puses visai nejauciu, kad nori bendrauti. Tik girdziu verkslenimu, kad esi ignoruojama ir viskas Gal as ir bjauri, bet kad nepiktybine tai tikrai Nu, bent tikiuosi...
As visa jusu Bendraukite su manimi, bendraukite
QUOTE(isduota @ 2006 01 13, 16:39)
Pritariu,as kvaisa visa laika sededavau tikru niku,
Pasicekavysiu: kuo skiriasi "tikras" nikas nuo "netikro"?
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 13, 13:44)
Vikaliu, gal nesusireiksmink taip . Pvz. turi nuli zinuciu, o nicka matome vienoje plepuciu temoje bent pora menesiu vos ne kasdiena
Nesureikšminu ne ne, ku jau ten man
Nors Tamsta ir senbuvė, bet esat laaaaaaaaaabai nepastabi.
Paaiškinu: nežinau kodėl Jums vaidenuosi "bent pora mėnesių", nors esu prisiregistravusi tik gerą savaitę.
Žinučių turiu ne visai 0, dalyvauju temose, kurios, deja neskaičiuoja žinučių.
Kita vertus, mano valia skaityti ar rašyti (SM taisyklės to nedraudžia). O slapstytis neturiu nuo ko, tegu mane mato, kiba gaila
Tai tiek. Su pagarba
P.S. Jei turit kokių minčių ar pastabų, siūskit į AŽ, ne kitiems SM dalyviams jos tikrai neįdomios.
QUOTE(vikaliu @ 2006 01 13, 17:37)
Nesureikšminu ne ne, ku jau ten man
Paaiškinu: nežinau kodėl Jums vaidenuosi "bent pora mėnesių", nors esu prisiregistravusi tik gerą savaitę.
Kita vertus, mano valia skaityti ar rašyti (SM taisyklės to nedraudžia). O slapstytis neturiu nuo ko, tegu mane mato, kiba gaila
Tai tiek. Su pagarba
P.S. Jei turit kokių minčių ar pastabų, siūskit į AŽ, ne kitiems SM dalyviams jos tikrai neįdomios.
Tai tiek. Su pagarba
Dievuliau, Vikaliu Tikrai taves neturejau omenyje apie kybojima temoje Yra ten toks personazas Metina, kitoje temoje irgi panasi persona buvo su 0 zinuciu...
Uzeik pas mus Pasibendrausim