Nežianau ra dar kam čia užkliuvo tokai problema, bet man tai tikrai užkliuvo.. man labai nepatinka, kad galima užsislapstinti, kai kuriuoje temoje rodo kad mūsų yra apie 10, nors nikų matau tik 5 Kitos lieka slaptos skaitytojos.. tikrai pikta, kai matai kad tavo postus kažkas skaito, o tu nematai kas...
Ar nebūtų įmanoma tai panaikinti, arba gautų įspėjimus tos, kurios tai piktyniškai daro...
QUOTE(zosse @ 2006 01 12, 16:40)
O kas nustatys, piktyniškai daro ar geryniškai?
Aš tai siūlau iškart baną už tokį elgesį.
Aš tai siūlau iškart baną už tokį elgesį.
Na manau piktybiškai... nes iš sutuacijos galiu psręsti...
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 01 12, 17:33)
Nežianau ra dar kam čia užkliuvo tokai problema, bet man tai tikrai užkliuvo.. man labai nepatinka, kad galima užsislapstinti, kai kuriuoje temoje rodo kad mūsų yra apie 10, nors nikų matau tik 5 Kitos lieka slaptos skaitytojos.. tikrai pikta, kai matai kad tavo postus kažkas skaito, o tu nematai kas...
Ar nebūtų įmanoma tai panaikinti, arba gautų įspėjimus tos, kurios tai piktyniškai daro...
nu tai dar priverskite butinai savo nuotraukas ideti ir be niku, o tikrus vardus rasyti. Negi jus nezinote kas yra internetas. Keliamos problemos visiskai betiksles
QUOTE(kate0 @ 2006 01 12, 18:15)
nu tai dar priverskite butinai savo nuotraukas ideti ir be niku, o tikrus vardus rasyti. Negi jus nezinote kas yra internetas. Keliamos problemos visiskai betiksles
Na aš tikėjausi sąžiningo bendravimo... Na man tikro vardo ir foto tikrai nereikia, bet norėjau tik tiek gal negalėtų užsislaptinti... Na daugely forumų arba tu prisijungi arba esi tik svečias, tada daugelį privilegijų netenki...
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 01 12, 16:33)
Bet ir smalsumas gi zmoniu... Kaip jus norit viska matyt, taip galbut kazkas nenori, kad ji kazkas matytu (uosve, vyras, blogiete kaimynka, geriete kaimynka ar siaip kokia forumiete)
Nepykit, bet cia... nu anekdotas
As uz pasirinkimo laisve
Bendraukime ir draugaukime
Taip pikta, labai labai pikta Skaito, o mes nezinom kas Ir dar buna koks naujokas skaito, o pats ne zodelio, ne mur mur
Ajetus, kas cia per susireiksminimas? Jei nenori, kad tavo mintis skaitytu, tai ner ko tada ir rasinet, vat Nes lygiai taip pat galima neuzsislapstinus paskaitinet ir trecia nakties ryto
Ajetus, kas cia per susireiksminimas? Jei nenori, kad tavo mintis skaitytu, tai ner ko tada ir rasinet, vat Nes lygiai taip pat galima neuzsislapstinus paskaitinet ir trecia nakties ryto
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 12, 19:02)
Jei nenori, kad tavo mintis skaitytu, tai ner ko tada ir rasinet, vat
Taigi kalba tai ne apie skaitomas mintis, o apie "kabėjimą" apatinėj eilutėj, vat Koks gi skirtumas kas skaito?
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 01 12, 18:36)
Na aš tikėjausi sąžiningo bendravimo... Na man tikro vardo ir foto tikrai nereikia, bet norėjau tik tiek gal negalėtų užsislaptinti... Na daugely forumų arba tu prisijungi arba esi tik svečias, tada daugelį privilegijų netenki...
O paaiškink, koks yra skirtumas tarp skaitančio svečio ir skaitančio užsislaptinusio nario? Negi bet kuris narys negali atsijungti ir skaityti temos kaip svečias?
Nu, nereikia taip pykti dėl nesiviešinimo. Aš pati kurį laiką tik skaitinėjau SM, bet tik tą info, kuri mane domino. Svarsčiau ar noriu prisiregistruoti. Pagalvojau, kad gal ir gerai būtų, tai ir prisiregistravau. "Užsikabinau". Nereikia įžvelgti piktybiškumo ar pan. ten, kur jo nė su žiburiu nesurasi.