Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(simutė @ 2010 10 08, 16:58)
Sveikos 4u.gif

Gal kas domėjotės ar šiaip žinote apie ozo terapiją nevaisingumui gydyti g.gif

O kas cia per gydymas? Per google tokio neradau... Galima gal smulkiau?
Atsakyti
Nu ka, as kaip ir Linutas prisigeriau vandenelio is to stebuklingo saltinio, uzsisakiau ginekol tabletyciu, galvoju su salaviju pazaisti,jei tik nepamirsiu jo nusipirkti ir sian nusipirkau fikusa,kuris dabar stovi prie lovos. zinau,kad vis tai tik prietarai,bet kai nebelieka kuo tiketi griebiesi ir siaudo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chepka: 09 spalio 2010 - 21:42
QUOTE(simutė @ 2010 10 08, 15:58)
Sveikos 4u.gif

Gal kas domėjotės ar šiaip žinote apie ozo terapiją nevaisingumui gydyti g.gif

As taip pat pirma karta pie toki dalyka girdziu blink.gif g.gif

O fikusiuko ir as uzsimaniau, kai suzinojau, kad pagal feng shui jis padeda nestuke.gif Ir taip isejo, kad sesuo man ji padovanojo thumbup.gif
O as savo seseri jau du kartus sapnavau ir taip mazdaug tuo pat metu, jai pries menstruacija. Pirma karta, kad ji buvo jau pilvota nestuke.gif , antra karta kad kaisijo man testa su II nesuprasdama ka tai reiskia lotuliukas.gif Na, o dabar ji isvaziavo pas SB i uzsieni daryt leliuko lotuliukas.gif Kazin, gal mano sapnai ir neapgauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2010 10 09, 19:48)
O kas cia per gydymas? Per google tokio neradau... Galima gal smulkiau?

Štai ką google radau:

Ginekologinės ligos:
• lytinių organų lėtinės uždegiminės ligos
• nevaisingumas

ozonas
Papildyta:
QUOTE(chepka @ 2010 10 09, 22:41)
Nu ka, as kaip ir Linutas prisigeriau vandenelio is to stebuklingo saltinio, uzsisakiau ginekol tabletyciu, galvoju su salaviju pazaisti,jei tik nepamirsiu jo nusipirkti ir sian nusipirkau fikusa,kuris dabar stovi prie lovos. zinau,kad vis tai tik prietarai,bet kai nebelieka kuo tiketi griebiesi ir siaudo...

Čia į temą, galima po lova kaštonų paberti, dabar kaip tik jų metas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kastonu po lova ? g.gif Pirma karta girdziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2010 10 10, 15:54)
Čia į temą, galima po lova kaštonų paberti, dabar kaip tik jų metas mirksiukas.gif

aš pamenu ryžius po paklode bėriau,jei dabar kaštonų pribersiu po lova,tai vyras tikrai mane išveš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 10 10, 16:36)
aš pamenu ryžius po paklode bėriau,jei dabar kaštonų pribersiu po lova,tai vyras tikrai mane išveš rolleyes.gif

thumbup.gif
sutapimas ar ne, tačiau žinau dvi nestuke.gif kurios buvo pasibėrusios planuojant, na čia be kaštonų dar ir smileysex.gif reikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2010 10 10, 16:58)
thumbup.gif
sutapimas ar ne, tačiau žinau dvi  nestuke.gif kurios buvo pasibėrusios planuojant, na čia be kaštonų dar ir  smileysex.gif  reikėtų biggrin.gif

ko pasiberusios?
kastonu ar ryziu? bigsmile.gif Reikes bandyti su tais kastonais, saviskiui nieko nesakius lotuliukas.gif

Apie ozono ( ne ozo biggrin.gif ) terapija girdejus, ir galiu sakyti, siek tiek jos bandzius blush2.gif - labai ten nieko ypatingo, kaip sakau, jei nepades tai ir nepakenks, atliekamu pinigeliu turint galima bandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 10, 18:49)
ko pasiberusios?
kastonu ar ryziu?  bigsmile.gif Reikes bandyti su tais kastonais, saviskiui nieko nesakius  lotuliukas.gif

Apie ozono ( ne ozo  biggrin.gif ) terapija girdejus, ir galiu sakyti, siek tiek jos bandzius  blush2.gif - labai ten nieko ypatingo, kaip sakau, jei nepades tai ir nepakenks, atliekamu pinigeliu turint galima bandyti  cool.gif

Kaštonų biggrin.gif apie ryžius ir aš pirmą kart girdžiu bigsmile.gif
Blyyyn, kaip nusišnekėjau...aišku ozono, ne ozo doh.gif blush2.gif atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 10 spalio 2010 - 21:20
Kaštonai jau praėjusį rudenį buvo paberti po lova. Šiemet prisirinkau vėl, reikės pakeisti senuosius lotuliukas.gif
Apie ryžius girdėjau, kad juos reikia paberti po pagrindinio namų kambario slenksčiu. Tik nepamenu, 6 ar 8 ryžius doh.gif Čia lyg pagal feng shui buvo g.gif

Dabar pagūglinau, superinį patarimą radau, gaila, kad per vėlai lotuliukas.gif
„Jei negalite pastoti, pažiūrėkite, ar į jūsų lovą nenukreiptas smailus kampas. Virš lovos pakabinkite vaikus vaizduojantį paveikslą ar nuotrauką. O dar geriau raskite jauną nekaltą vaikiną, gimusį Drakono metais, ir paprašykite, kad jis simboliškai pasivoliotų jūsų lovoje. Geriausia — vestuvių naktį. Bet galima ir vėliau“, — rašoma garsios autorės Lillian Too knygoje „Feng shui. Gyvenimas pagal kinų išmintį“.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2010 10 10, 20:48)
O dar geriau raskite jauną nekaltą vaikiną, gimusį Drakono metais, ir paprašykite, kad jis simboliškai pasivoliotų jūsų lovoje. Geriausia — vestuvių naktį. Bet galima ir vėliau[/b]“, — rašoma garsios autorės Lillian Too knygoje „Feng shui. Gyvenimas pagal kinų išmintį“.

Bandau isivaizduoti paieskas ir visa procesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 11, 01:24)
Bandau isivaizduoti paieskas ir visa procesa  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti