Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

Klausimas salavija ir vienasales uzginos gerejoms biggrin.gif
1. Noriu pradeti gerti Salavija, bet randu tik Salaviju Lapus (Emili firmos, balta dezute su salavijais nupiestais, 40g), ar tinka?
2. Isskaiciau kad pradeti gerti 11d po mmm, bet ar yra skirtumas PRIES ar PO O, nes mano O siek tiek sokineja, kartais 14CD, kartias 18CD, neturi itakos? Kaip jus geriate?
3. Vienasale uzgina geriu pora savaiciu, pradejau po mmm, ar gerti visa cikla? Skaiciau, kad merginos skirtingai geria vienos iki O, kitos visa cikla, tik per pacias mmm jau nebe, pasimeciau unsure.gif

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 28 birželio 2013 - 09:43
del kordicepso, tai as esu gerusi nemazai sito is tianshi http://www.tianshi.lt/kordicepsas.php 100tabl/154lt. gerti po 2kaps 2k/d. gerusesu ir is FOHOW skysta.

kas liecia zoles, tai vakar buvau pas homeopate (vienos forumietes cia rekomenduota), tai vaisingumo augalas yra pelynas 4u.gif tai gerkit uzpiltines, arbatas ar tiesiog sausa nesiokites 4u.gif
salavijas mano ziniomis irgi prie siu zoliu 4u.gif tik manau geriausia vistik lietuviska preke, tarkim Kardelio zoles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 28, 09:42)
Klausimas salavija ir vienasales uzginos gerejoms  biggrin.gif
1. Noriu pradeti gerti Salavija, bet randu tik Salaviju Lapus (Emili firmos, balta dezute su salavijais nupiestais, 40g), ar tinka?
2. Isskaiciau kad pradeti gerti 11d po mmm, bet ar yra skirtumas PRIES ar PO O, nes mano O siek tiek sokineja, kartais 14CD, kartias 18CD, neturi itakos? Kaip jus geriate?
3. Vienasale uzgina geriu pora savaiciu, pradejau po mmm, ar gerti visa cikla? Skaiciau, kad merginos skirtingai geria vienos iki O, kitos visa cikla, tik per pacias mmm jau nebe, pasimeciau unsure.gif

Aciu visoms 4u.gif

as salavija pirkau vaistinej, berods svencioniu vaistazoliu firmos. g.gif ji geriau ne 11 dienu, o 6, nes man tolindavo O. pradedavau po mmm. o vienasale gerdavau po O iki mmm. toks variantas pasirode tinkamiausias.
Atsakyti
O su pelynu reikia atsargiai, jei pastojai, nes jis gali sukelti apsigimimus. 4u.gif
Mes prieš IVF tris mėnesius papildus su pelynu gėrėme, tada mėnuo pertrauka ir IVF, kurio rezultatas - nėštumas. Tik dar viskas labai trapu, paskutinės echoskopijos metu per mažas embrioniukas buvo, kad kažką tikslaus pasakyti, HCG skaičiukai auga per lėtai sad.gif Bet dar turiu vilties.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 07, 17:35)
O su pelynu reikia atsargiai, jei pastojai, nes jis gali sukelti apsigimimus. 4u.gif
Mes prieš IVF tris mėnesius papildus su pelynu gėrėme, tada mėnuo pertrauka ir IVF, kurio rezultatas - nėštumas. Tik dar viskas labai trapu, paskutinės echoskopijos metu per mažas embrioniukas buvo, kad kažką tikslaus pasakyti, HCG skaičiukai auga per lėtai sad.gif Bet dar turiu vilties.

Sveika, sveikinu su teigiamu rezultatu nestuke.gif 4u.gif gal galetum pasidalinti tu papildu pavadinimu ir kur juos gauti? geret abudu ?
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 28, 10:42)

Aciu visoms 4u.gif

aš šalavijo dar buvau radusi pirkti sveriamo šiose aliejaus parduotuvėse http://www.rudugys.l...stazoles?page=5
gėriau sąžiningai 2 ciklus 2 kart per dieną 11 dienų pasibaigus mmm, nes neva jei geri per mm jis skatina kraujavimą. 3 mėn nebeprireikė, o dabar jau sūpuoju 1 mėn mažylį wub.gif sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 08 19, 17:56)
aš šalavijo dar buvau radusi pirkti sveriamo šiose aliejaus parduotuvėse http://www.rudugys.l...stazoles?page=5
gėriau sąžiningai 2 ciklus 2 kart per dieną 11 dienų pasibaigus mmm, nes neva jei geri per mm jis skatina kraujavimą. 3 mėn nebeprireikė, o dabar jau sūpuoju 1 mėn mažylį  wub.gif  sėkmės visoms  4u.gif

Jei ne paslaptis, kiek laiko iki tol nepastojai?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 08 22, 14:24)
Jei ne paslaptis, kiek laiko iki tol nepastojai?

Beveik metus...
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 08 22, 15:20)
Beveik metus...

Ech, man tokiu atveju geriau slėptis ir neprasideti su šalaviju doh.gif , beviltiskas reikalas po beveik 6 metu nepastojimo.

Aš bandžiau gerti 3 menesius Lotoso arbatą (skaičiau kažkur, kad pastojo keletas merginų), bet man nepadejo, tai metu šį reikalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 28, 09:42)

Aciu visoms 4u.gif

Man ginekologė natūraliam ovuliacijos skatinimui rekomendavo gerti vienašalę užginą (borovaja matka) nuo 3 c.d gerti tris savaites, tada pertrauka ir t.t. Vienu metu galima gerti tik vieną vaistažolę-negalima maišyti! Jei geri užginą, tai šalavijo jau negalima gerti. Vienintelė žolė, kuri visiškai nesipyksta su kitomis ir kurią galimą ištisai gerti, tai yra gaurometis (ypač rekomenduojama vyrams, kurie turi lėtinį prostatitą ar panašių negalavimų, taip pat moterims, nuo įvairių lėtinių negalavimų). Dar iš žolių, tinkamų vaisingumui skatinti minėjo šalaviją, garšvą.
Gal kažką sau pritaikysite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 08 23, 08:46)
Man ginekologė natūraliam ovuliacijos skatinimui rekomendavo gerti vienašalę užginą (borovaja matka) nuo 3 c.d gerti tris savaites, tada pertrauka ir t.t. Vienu metu galima gerti tik vieną vaistažolę-negalima maišyti! Jei geri užginą, tai šalavijo jau negalima gerti. Vienintelė žolė, kuri visiškai nesipyksta su kitomis ir kurią galimą ištisai gerti, tai yra gaurometis (ypač rekomenduojama vyrams, kurie turi lėtinį prostatitą ar panašių negalavimų, taip pat moterims, nuo įvairių lėtinių negalavimų). Dar iš žolių, tinkamų vaisingumui skatinti minėjo šalaviją, garšvą.
Gal kažką  sau pritaikysite  ax.gif

O kažin gerai būtų gerti užginą kartu su injekciniu gonaliu (ovuliacijos stimuliacija)? Ar nesigautų sviestas sviestuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 23, 10:37)
O kažin gerai būtų gerti užginą kartu su injekciniu gonaliu (ovuliacijos stimuliacija)? Ar nesigautų sviestas sviestuotas? g.gif

Aš prieš geriant konsultuočiausi su gydytoja. Vaistažolės irgi nėra toks nekaltas dalykėlis ax.gif
Atsakyti