Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Comma @ 2013 05 28, 14:22)
Gal galima būtų plačiau - ką leidotes, dėl kokių susirgimų ir pan.? blush2.gif

Pavadinimo neatsimenu - jeigu reikės, ieškosim smile.gif
Trumpai tariant - rimtų susirgimų / priežasčių nėra, yra maži kabliukai - ar tai tikrosios priežastys, nežinia. Jeigu teisingai pamenu, vieni vaistai buvo skirti gleivinės stiprinimui ir kraujotakos stiprinimui, kiti - bendrai moters lytinės sistemos stiprinimui. O vyrui - priešuždegiminiai ir bendram vyro lytinės sistemos stiprinimui. Jeigu norėsite kontaktų, rašykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebetoja @ 2013 05 28, 15:47)
Pavadinimo neatsimenu - jeigu reikės, ieškosim smile.gif
Trumpai tariant - rimtų susirgimų / priežasčių nėra, yra maži kabliukai - ar tai tikrosios priežastys, nežinia. Jeigu teisingai pamenu, vieni vaistai buvo skirti gleivinės stiprinimui ir kraujotakos stiprinimui, kiti - bendrai moters lytinės sistemos stiprinimui. O vyrui - priešuždegiminiai ir bendram vyro lytinės sistemos stiprinimui. Jeigu norėsite kontaktų, rašykite į AŽ  4u.gif

butų labai smagu, jei rastumėt tuos pavadinimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Įdomus Stebėtojos komentaras. Gal jos homeopatas kitokiais principais dirba arba aš vartoju ir nežinau, kam tiksliai kiekvienas vaistas lašikuose yra skirtas. Pirma gėriau šiuos: comium, kreosotum, pulsatilla, phosphor, thyreoidinum, natrium muriaticum, ac. phosphoricum lašiukai su etanoliu. Paskui paskyrė kitus: ignatia, kalium hamahem, pasiflora, cordex, acidum lachicum ir dar miegui gerinti pullsatilla žirnelius.

Dabar grįžome prie tradicinio gydymosi ir startavome su stimuliacija IVF'ui. Tai jau bijau ką begerti, turbūt homeopatinius lašiukus atidėsiu į šalį nežinia kuriam laikui.

Pas mane endometriozė ir padidėjęs prolaktinas, tai daugiausia turbū visgi į hormonų sureguliavimą nukreiptas gydymas turėtų būti. Dar yra vaistukų turinčių raminančio poveikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 28 gegužės 2013 - 15:46
QUOTE(RositaK @ 2013 05 27, 18:20)
Merginos, gal kam teko praeiti kursa leidziamu homeopatiniu vaistu nevaisingumui/"moteriskiems" negalavimams gydyti? kokius leidotes?  4u.gif

As leidausi Ovarium /compositum 10 k. kursa priedo prie geriamu homeopatiniu zirneliu. Sutvarke isskyras, rodos prisidejo prie ovuliacijos sunormalizavimo (progesterono). Rezultatas sekmingas IVF nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2013 05 29, 16:46)
As leidausi Ovarium /compositum 10 k. kursa priedo prie geriamu homeopatiniu zirneliu. Sutvarke isskyras, rodos prisidejo prie ovuliacijos sunormalizavimo (progesterono). Rezultatas sekmingas IVF  nestuke.gif  nestuke.gif

dziugumelis 4u.gif wub.gif
tai cia pries sekminga IVF ta kursa praejai?
gal gali parasyt pas koki homeopata lankeisi ir kur 4u.gif

Man kazkaip uzstrigo Valyte Kaune, ji hoeopate ir akusere g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Radau straipsneli apie Maca,gal kam idomu bus tai imetu blush2.gif
http://www.webmd.com.....CZygB43AKuD0=
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 05 28, 16:57)
butų labai smagu, jei rastumėt tuos pavadinimus  4u.gif  ax.gif

Deja, neradau namie vaistų pavadinimo. Tie vaistai buvo leidžiami. O homeopatė kartu ir ekstrasensė.
Bet jau rašiau anksčiau, kad rezultato nėra.
Atsakyti
Pasiskaičiau apie Kordicepsas, homeopatai jį rekomenduoja vėžininkams, bet pagal veikimą gal ir mums tiktų - jeigu mažina perdaug aktyvų imunitetą?
http://www.tianshi.p...kordicepsas.htm
Ar niekam jo neskyrė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 06 05, 18:08)
Pasiskaičiau apie Kordicepsas, homeopatai jį rekomenduoja vėžininkams, bet pagal veikimą gal ir mums tiktų - jeigu mažina perdaug aktyvų imunitetą?
Ar niekam jo neskyrė?  g.gif

Mane sitas irgi sudomino g.gif
Atsakyti

ne viena karta esu vartojusi kordicepsa - vertas demesio 4u.gif man buvo skyrus zolininke ir rytu medicinos atstove. Jis nemanau kad mazina imuniteto aktyvuma. Greiciau ikrauna jegu ir "atjaunina" organizma
tik nezinau kuri geriau-tabletem ar skysta-vartoti g.gif esu bandzius abu
dar geriau jei su lidži kartu kordicepsas 4u.gif
Atsakyti

Mes su vyru vartojome kordycepsą prieš pirmąjį nėštumą. Tada blaškiausi nevilty ir pirkau viską, kas ką pasiūlydavo doh.gif , viena forumietė parašė,kad po 6 nevaisingumo metų pagėrė abu su vyru kordycepso ir ji pastojo. Davė kontaktą, nusipirkome, sugėrėme kursą ir po mėnesio pastojau. Tada šventai tikėjau, kad būtent jis ir suveikė, na, su visais vitaminais kartu, dar tokią neryškią bakteriją vyras išsinaikino antibais. Tačiau paskui dar gal 3 ar 4 kursus sugėrėme, bandydami antrą kartą, deja, poveikio nebebuvo, tai va ir nebežinau, ar kordycepsas neveikia, ar tiesiog pasenome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 05 28, 16:42)
Įdomus Stebėtojos komentaras. Gal jos homeopatas kitokiais principais dirba arba aš vartoju ir nežinau, kam tiksliai kiekvienas vaistas lašikuose yra skirtas. Pirma gėriau šiuos: comium, kreosotum, pulsatilla, phosphor, thyreoidinum, natrium muriaticum, ac. phosphoricum lašiukai su etanoliu. Paskui paskyrė kitus: ignatia, kalium hamahem, pasiflora, cordex, acidum lachicum ir dar miegui gerinti pullsatilla žirnelius.

Dabar grįžome prie tradicinio gydymosi ir startavome su stimuliacija IVF'ui. Tai jau bijau ką begerti, turbūt homeopatinius lašiukus atidėsiu į šalį nežinia kuriam laikui.

Pas mane endometriozė ir padidėjęs prolaktinas, tai  daugiausia turbū visgi į hormonų sureguliavimą nukreiptas gydymas turėtų būti. Dar yra vaistukų turinčių raminančio poveikio.

Kiek laiko pas homeopate lanketes? As pas saviske nuvykau del uzakiusio kiausintakio (gydytojai sake, kad ji butina salint ir daryt IVF, turiu tik viena.). Pas ja lankiausi apie 1.5 metu. Neseniai man buvo atlikta LP, verdiktas: kiausintakis normalus, pratekamas, bet pilvo ertmeje saaugu buvo, kurias pasalino. Taigi vienareiksmiskai as uz homeopatija.
Atsakyti