QUOTE(Glamour @ 2013 05 28, 16:42)
Įdomus Stebėtojos komentaras. Gal jos homeopatas kitokiais principais dirba arba aš vartoju ir nežinau, kam tiksliai kiekvienas vaistas lašikuose yra skirtas. Pirma gėriau šiuos: comium, kreosotum, pulsatilla, phosphor, thyreoidinum, natrium muriaticum, ac. phosphoricum lašiukai su etanoliu. Paskui paskyrė kitus: ignatia, kalium hamahem, pasiflora, cordex, acidum lachicum ir dar miegui gerinti pullsatilla žirnelius.
Dabar grįžome prie tradicinio gydymosi ir startavome su stimuliacija IVF'ui. Tai jau bijau ką begerti, turbūt homeopatinius lašiukus atidėsiu į šalį nežinia kuriam laikui.
Pas mane endometriozė ir padidėjęs prolaktinas, tai daugiausia turbū visgi į hormonų sureguliavimą nukreiptas gydymas turėtų būti. Dar yra vaistukų turinčių raminančio poveikio.
Kiek laiko pas homeopate lanketes? As pas saviske nuvykau del uzakiusio kiausintakio (gydytojai sake, kad ji butina salint ir daryt IVF, turiu tik viena.). Pas ja lankiausi apie 1.5 metu. Neseniai man buvo atlikta LP, verdiktas: kiausintakis normalus, pratekamas, bet pilvo ertmeje saaugu buvo, kurias pasalino. Taigi vienareiksmiskai as uz homeopatija.