Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 27, 20:47)
Заговор, который снимает порчу, мешающую забеременеть
"Вчером, когда стемнеет, зажгите три освященные церковные свечи и поставьте на стол. Между ними полжите зеркало и прочитайте заговор:

Стану я, раба Божья (имя), благословясь, пойду, перекрестясь, из избы дверями, из дверей воротами. Пойду, пойду в чисто поле. Есть синее море, на синем море есть синий камень, под синим камнем стоит щука зубастая и жорластая – щеки медные, зубы железные, глаза би серные. Скушай, искусай, изъедай с рабы Божьей (имя) уроки, прикосы, всполохи, переполохи и все завидости. На том камне сидит синий мужичок, синяя шапка, синяя оболочка, синяя обутка, синяя опояска и синий топор. Иссекай, изрубай с рабы Божьей Анастасии исполохи и переполохи, все родимцы скорбные, и внутренние: кременной, сердцевой, костовой, мозговой, жиловой, паховой, коленевой, пальцевой, глазовой, ротовой, уховой, толеновой, волосьевой, на утренней заре, на вечерней заре, и на середке дня, и на ветху, и на перекрой месяцу, и на всей час, и на всяк день божий. Во имя Отца и Сына и Святого Духа."

Потом посмотритесь в зеркало, после чего переверните его и спрячьте до утра. Задуйте свечи и ложитесь сразу спасть. Главное после ритуала – хранить молчание и ни с кем не разговаривать.
Papildyta:
Заговор от хронических женских болезней, на удачную беременность
На убывающую луну пойдите вечером на озеро, встаньте на берегу, прочитайте заговор трижды и умойтесь озерной водой.

"Стану, благословясь, пойду, перекрестясь, из избы дверьми, из двора воротами, под восток, под восточну сторону. Там есть озеро, в этом озере есть рыба бела щука свежа. У этой у рыбы, у белой у щуки у свежей зубы локотны, глаза оловянны, она съедала, сгрызала до трехдевяти все мои беды, с живота, с поджилка, со кровавых печеней, из самого женского нутра. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь."

Ko ka reiks atiduoti v zamien? g.gif doh.gif
Atsakyti
Gal dūšią? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 02, 11:08)
Gal dūšią?  g.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 02, 09:08)
Gal dūšią?  g.gif

Aha, vaiko blink.gif (gaila, kad nera veiduko su spyga lotuliukas.gif )

Oj nepatinka man tokie marazmai kaip uzkalbejimai ir pan. doh.gif Ir dar savo noru. Ne, ne, ne, to jau tikrai nebus. Matyt dar smegenos atskiria kus geris, o kur blogis thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, deimin12, man taip pat kiausintakiu nepratekamumas, pastojimas ne vietoje, ko pasekoje laporokopija, buvo salinamas zerniukas ir dar rado saaugu kuris taip pat salino. Beje, pasake,kad po pastojimo ne vietoje rizika pastoti ne vietoje padideja... Tavo istorija man padidino viltį labai labai bigsmile.gif beje, mno tik kraujo spaudimas zemas
QUOTE(deimina12 @ 2013 03 18, 19:32)
pastojau naturaliai
bet su paciu pastojimu kaip ir problemu nebuvo..problema pastojimas vis ne ten ir ne toks koks turi buti...
buvau soke, kai gyd patvirtino kad nestumas vietoje ir visiskai normalus
(soke geraja prasme)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 02 balandžio 2013 - 16:15
comma, nespėjau atsakyti. Pasiskaičiau internete ir pati nusprendžiau išsitirti. Ne visos laboratorijos jį tiria, aš tyriausi Klaipėdoje, Baltic Medics laboratorijoje. Po kelių mėnesiu reikės pakartoti. Dabar geriu vit. D padidinta norma. Kažkokių didelių pokyčių nepajaučiau.
Atsakyti
Paimti atostogu, kiek imanoma daugiau ir išskirsit i kanarus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 04 02, 21:45)
comma, nespėjau atsakyti. Pasiskaičiau internete ir pati nusprendžiau išsitirti. Ne visos laboratorijos jį tiria, aš tyriausi Klaipėdoje, Baltic Medics laboratorijoje. Po kelių mėnesiu reikės pakartoti. Dabar geriu vit. D padidinta norma. Kažkokių didelių pokyčių nepajaučiau.

4u.gif
Atsakyti
http://www_furmov_ru...kovskaja-1.html
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 05 04, 19:43)

Visgi manyciau, kad butu smagu jei rasytumete ka norite, kad paziuretume 4u.gif

P.S. As pvz. nesu linkus atidarineti bet kokiu saitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 05 05, 19:18)
Visgi manyciau, kad butu smagu jei rasytumete ka norite, kad paziuretume 4u.gif

P.S. As pvz. nesu linkus atidarineti bet kokiu saitu blush2.gif

Ten, kur dvynukės. wub.gif Moteris neturėjo jokių šansų pastoti, bet pastojo ir pagimdė dvynukes. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 05 05, 21:53)
Ten, kur dvynukės. wub.gif  Moteris neturėjo jokių šansų pastoti, bet pastojo ir pagimdė dvynukes. wub.gif

O gal galit trumpai nusakyti filmo siužeto esmę, neturiu galimybės peržiūrėt blush2.gif
Atsakyti