Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(barbarise @ 2013 03 12, 20:45)
O kokias arbateles geri?  ax.gif

borovaja matka ir salaviju smile.gif
Atsakyti
uzsukau po ilgos pertraukos pasidairyti i forumus
kazkada siose temose lankiausi gan daznai
noriu jus visas padrasinti ir palinketi kantrybes
trumpai papasakosiu savo istorija
3 metai ilgo laukimo, nusivylimai, vaisingumo klinikos, keli nestumai pasibaige laparoskopijomis, kiausintakiu nepraeinamumas, pusline isvisa (kai gimda imituoja nestuma, reikalingi kartais keli valymai, prisireikia ir chemoterapijos, kurios aciu D man nereikejo. na diagnoze 1 atv is 12000 Lietuvos statistika), zodziu asaru pakalne.
praejus gydymo delemis kursa pastoti pavyko ir gana sekmingai. sitiems maziems padariukams esu dekinga uz dukryte, o ir siaip bendra savijauta buvo zenkliai pagerejusi (turiu auksta kraujo spaudima)
4u.gif visoms jums kuo didziausios sekmes

Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 03 12, 20:55)
borovaja matka ir salaviju  smile.gif

Tik barovaja matka negerk mmm metu, didina kraujavimą, o šalaviją - gerti nuo mmm iki ovuliacijos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 13 kovo 2013 - 10:42
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 13, 11:41)
Tik barovaja matka negerk mmm metu, didina kraujavimą, o šalaviją - gerti nuo mmm iki  ovuliacijos.  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimina12 @ 2013 03 13, 08:15)
3 metai ilgo laukimo, nusivylimai, vaisingumo klinikos,  keli nestumai pasibaige laparoskopijomis, kiausintakiu nepraeinamumas, pusline isvisa (kai gimda imituoja nestuma, reikalingi kartais keli valymai, prisireikia ir chemoterapijos, kurios aciu D man nereikejo. na diagnoze 1 atv is 12000 Lietuvos statistika), zodziu asaru pakalne.
praejus gydymo delemis kursa pastoti pavyko ir gana sekmingai. sitiems maziems padariukams esu dekinga uz dukryte, o ir siaip bendra savijauta buvo zenkliai pagerejusi (turiu auksta kraujo spaudima)
4u.gif  visoms jums kuo didziausios sekmes

Pavyko naturaliai pastoti ar su pagalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimina12 @ 2013 03 13, 10:15)
3 metai ilgo laukimo, nusivylimai, vaisingumo klinikos,  keli nestumai pasibaige laparoskopijomis, kiausintakiu nepraeinamumas, pusline isvisa (kai gimda imituoja nestuma, reikalingi kartais keli valymai, prisireikia ir chemoterapijos, kurios aciu D man nereikejo. na diagnoze 1 atv is 12000 Lietuvos statistika), zodziu asaru pakalne.
4u.gif  visoms jums kuo didziausios sekmes

O jums kuo dideliausios sveikateles! 4u.gif
Atsakyti
deimina12, kaip šaunu, kad visgi pavyko. Aš domėjausi gydymusi dėlėmis, man panašu, kad labai rizikingas jis būtų, nes žemas spaudimas ir blogas krešumas kraujo. Gal ir dar kitų kontraindikacijų radusi, jau nebepamenu.
Atsakyti
Gal kuri zino ar "borovaja matka" ir "demetoji mauda" yra tas pats? g.gif Kiek as skaiciau internete, lyg ir ne. Bet zolininkes Adeles pardave sake, kad tas pats. unsure.gif Jei ne, gal kuri vartojo "demetaja mauda"? Kazkaip keistai aptirpus ir prisvaigus jauciuosi (kartais paskauda pilvo apacia), kai pavartoju ju, o ir perdozuoti nenoriu, nes visgi "demetoji mauda" yra nuodas (nors kiek man aiskino, jei vartosiu kiek priklauso, tai nuodys tik liga manyje, bet jei abu yra tas pats, savaime suprantama, kad vartoju dviguba doze doh.gif )
Atsakyti
"borovaja matka" yra "vienašalė užgina" g.gif Reik reik paieškoti pavadinimų lotyniškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 03 15, 16:42)
Gal kuri zino ar "borovaja matka" ir "demetoji mauda" yra tas pats? g.gif  Kiek as skaiciau internete, lyg ir ne. Bet zolininkes Adeles pardave sake, kad tas pats. unsure.gif  Jei ne, gal kuri vartojo "demetaja mauda"? Kazkaip keistai aptirpus ir prisvaigus jauciuosi (kartais paskauda pilvo apacia), kai pavartoju ju, o ir perdozuoti nenoriu, nes visgi "demetoji mauda" yra nuodas (nors kiek man aiskino, jei vartosiu kiek priklauso, tai nuodys tik liga manyje, bet jei abu yra tas pats, savaime suprantama, kad vartoju dviguba doze doh.gif )

Nevaryk programos maximum schmoll.gif Paskirstyk kada, kuri menesi ka gersi. Nezinau ar as teisi, bet man atrodo issekinsi organizma. Zoleles irgi turi savo poveiki, nesvarbu, kad jos tik zoleles. Bent jau mintyse planeli pasidaryk kada kokio vaisto/arbatos pagalba sieksi tikslo blush2.gif O ir arbateliu aklai negerciau. KIek pasiskaiciau tai boravaja matka ar salaviju arbata kelia/ mazina kai kuriuos harmonus. Ar neisbalansuos arbatos tau ju? Ar esi tikrai, kad tiek ir tokiu tau arbatu reikia?
Sorry kad kisuosi ir aukleju, bet nebuk kempine visu inete rastu patarimu. Reikia atsirinkti kas tinka tau o kas kaip tik priesas tavo tikslui gali buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 15, 19:17)
Nevaryk programos maximum schmoll.gif Paskirstyk kada, kuri menesi ka gersi. Nezinau ar as teisi, bet man atrodo issekinsi organizma. Zoleles irgi turi savo poveiki, nesvarbu, kad jos tik zoleles. Bent jau mintyse planeli pasidaryk kada kokio vaisto/arbatos pagalba sieksi tikslo blush2.gif O ir arbateliu aklai negerciau. KIek pasiskaiciau tai boravaja matka ar salaviju arbata kelia/ mazina kai kuriuos harmonus. Ar neisbalansuos arbatos tau ju? Ar esi tikrai, kad tiek ir tokiu tau arbatu reikia?
Sorry kad kisuosi ir aukleju, bet nebuk kempine visu inete rastu patarimu. Reikia atsirinkti kas tinka tau o kas kaip tik priesas tavo tikslui gali buti  4u.gif

As jau irgi taip pradejau galvoti. Jei viskas tiktu, tai ir jausciausi gerai. O dabar tik namo i lova norisi, kaip jau minejau prisvaigus ir aptirpus jauciuosi. MAZINU!
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 03 15, 17:28)
As jau irgi taip pradejau galvoti. Jei viskas tiktu, tai ir jausciausi gerai. O dabar tik namo i lova norisi, kaip jau minejau prisvaigus ir aptirpus jauciuosi. MAZINU!

Hemoglobinas vietoje? Ar cia tik arbatu poveikis, kad i lova traukia?
Atsakyti