pasiteiravau pas Droka pasakojimo tesino , tad stai gavau jos atsakyma stai toki : Labas,
tesinis pas mane puikus, net ir is mano avitaro matosi, kad turiu ir ta vaikeli jau virs 4m ir kitas tokiu paciu budu atejo jau dziaugiuosi virs 2m...ir dar daug mamyciu susilauke, taciau deja "eile" jei galima taip pasakyti tu visu "daiktu" yra ir taip virs 6m (min) susidariusi, tad nieko ir neskelbiau forume, kad nebutu dar daugiau... Pasitikekit savo jegomis ir viskas bus gerai.
Sekmes
aciu, kad ikelet laiska, jau ruosiausi ir cia rasyti ta pati, nes siandien radau net pasto dezute uzstrigusia kiek prasete vienodo atsakymo. Deja pasikartosiu eilute ne mazesne yra nei 6m min (ka tik viena mamyte susilauke dvynuku ir dziugu kad tarp ju atsirado pirmas berniukas, nes kazkaip tas akmenukas vien mergaites mums siunte )
Tikrai nuosirdziai linkiu kad nereiktu taip ilgai jums laukti ir kuo greiciau susilauktumete savo svajoniu. Sekmes.
Tikrai nuosirdziai linkiu kad nereiktu taip ilgai jums laukti ir kuo greiciau susilauktumete savo svajoniu. Sekmes.
Čia kaip ir trupučiu magijos kvepia, ar ne
Droka, as nesupratau, tai cia pas ka eile?
O gal gali bent sufleruot nepastojimo priezastis buvo pas tave ar pas vyra?
Papildyta:
Arba gal kitos stebuklingai tuo paciu budu patapusiomis mamytemis galetu tada pasipasakot . Nes cia jau tas pats, kaip parodyt vaikui saldaini, ir jo nebeduoti
Papildyta:
QUOTE(Droka @ 2010 08 29, 23:11)
aciu, kad ikelet laiska, jau ruosiausi ir cia rasyti ta pati, nes siandien radau net pasto dezute uzstrigusia kiek prasete vienodo atsakymo. Deja pasikartosiu eilute ne mazesne yra nei 6m min (ka tik viena mamyte susilauke dvynuku ir dziugu kad tarp ju atsirado pirmas berniukas, nes kazkaip tas akmenukas vien mergaites mums siunte )
Arba gal kitos stebuklingai tuo paciu budu patapusiomis mamytemis galetu tada pasipasakot . Nes cia jau tas pats, kaip parodyt vaikui saldaini, ir jo nebeduoti
QUOTE(aferizmas @ 2010 08 30, 13:08)
mhm
QUOTE(Droka @ 2010 08 29, 22:11)
Droka, pirma, tai atsiprasau, kad iskeliau tavo posta i ,,viesuma" po tiek metu Mat panasiai laukiam ir mes
Tenorejau suzinoti tavo atsakyma, tai parasiau i az ir dar i cia, kad paaiksintum smulkiau kas ir nuo ko
Na, eile tai nemaza Nors galima ir dar i ja stoti - ilgai laukus - dar palaukciau
O is tiesu, tai man rupi kas cia ,,per stebuklas" Nes kazkur cia forume skaiciusi, kad dar buvo kazkokia ,,stebuklinga" lazda, kuri keliavo per visu rankas ir kuri padedavo pastoti.. bet gal klystu, gal ten ne lazda
Na, gero vaisingo vakarelio, - tikejimo ir meiles jusu seimoms, o is ko ir pildosi svajones
QUOTE(Linutas @ 2010 08 30, 19:48)
kazkur cia forume skaiciusi, kad dar buvo kazkokia ,,stebuklinga" lazda, kuri keliavo per visu rankas ir kuri padedavo pastoti.. bet gal klystu, gal ten ne lazda
gal pameni kur apie tai skaitei , butu idomu paskaityti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 08 30, 16:04)
Tai panasu, kad "saldaini" tik parode ir nebeduos
QUOTE(aferizmas @ 2010 09 01, 10:24)
panasu
QUOTE(Mazulytee @ 2010 08 30, 21:18)
gal pameni kur apie tai skaitei , butu idomu paskaityti
tikrai nepamenu Nes skaiciau gal pries 5 metus, kai cia tik uzsiregistravau Ten ir bendravau, bet ziuriu, kad visos senos zinutes mano jau pasalintos
QUOTE(aferizmas @ 2010 09 01, 11:24)
tikrai, kaip gaila, kad nepasakoja placiau
Sveikutes,,,
O kuo gydot savo B? Maciau online preparatu pirkti, bet nepigus jie, todel noretusi atsiliepimu
Reiks man pabandyti q10...zinau, kad labai daug energijos duoda, pagerina sirdies veikla, atminti,,,
O kuo gydot savo B? Maciau online preparatu pirkti, bet nepigus jie, todel noretusi atsiliepimu
Reiks man pabandyti q10...zinau, kad labai daug energijos duoda, pagerina sirdies veikla, atminti,,,