Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(_Saule_ @ 2012 10 03, 20:28)
ar kuri girdejusi apie siuos perlus?  g.gif princeses perlai

as naudojau ,,Beutiful life" kapsules - kazkas panasaus principo.
Buvau ju keleta pasipirkus, bet nespejau sunaudoti visu - pastojau thumbup.gif Dabar stalciuje guli, ale cedau antram vaikiukui lotuliukas.gif , bet bijau, kad gali pasenti, nes maitinu ir negaliu toliau naudoti doh.gif O ir planuose dar bent pora meteliu nekviesim gandru blush2.gif
Neapsisprendziu, noriu ar ne perleisti kuriai nors kitai tongue.gif Nes nenoriu biznio, o mokejau uz jas po 25 lt uz kapsulyte doh.gif Zinau, kad kai baigsiu maitinti zadu vel naudoti ax.gif Tiesiog tikrai po jos panaudojimo jauciausi atsisviezinusi ax.gif
Bet jeigu kuri noretumet pabandyti, mazu dar mano virusiukas pades, rasykit gal ka sutarsim mirksiukas.gif Bet tikrai nepersu ir nereklamuoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2012 10 26, 23:01)
as naudojau ,,Beutiful life" kapsules - kazkas panasaus principo.
Buvau ju keleta pasipirkus, bet nespejau sunaudoti visu - pastojau  thumbup.gif Dabar stalciuje guli, ale cedau antram vaikiukui  lotuliukas.gif , bet bijau, kad gali pasenti, nes maitinu ir negaliu toliau naudoti  doh.gif O ir planuose dar bent pora meteliu nekviesim gandru  blush2.gif
Neapsisprendziu, noriu ar ne perleisti kuriai nors kitai  tongue.gif Nes nenoriu biznio, o mokejau uz jas po 25 lt uz kapsulyte  doh.gif Zinau, kad kai baigsiu maitinti zadu vel naudoti  ax.gif Tiesiog tikrai po jos panaudojimo jauciausi atsisviezinusi  ax.gif
Bet jeigu kuri noretumet pabandyti, mazu dar mano virusiukas pades, rasykit gal ka sutarsim  mirksiukas.gif Bet tikrai nepersu ir nereklamuoju!  4u.gif

As pirma karta isgirdau apie tokias...
Linutas, kiek kapsuliu sunaudojai? Manai tai padejo tapti nestuke.gif ?
Atsakyti
Mergaites, o tos kurios geret borovaja matka kiek laiko ja geret?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2012 10 28, 20:40)
Mergaites, o tos kurios geret borovaja matka kiek laiko ja geret??  4u.gif

Munrods, reikia gerti mėnesį-du, tada daryti pertrauką.
Man labai pasijautė efektas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 29 spalio 2012 - 10:50
QUOTE(Pelargonija @ 2012 10 29, 11:50)
Munrods, reikia gerti mėnesį-du, tada daryti pertrauką.
Man labai pasijautė efektas  rolleyes.gif

Dėkui smile.gif o kaip pasijautė?? ax.gif
Atsakyti
[quote=Pelargonija,2012 10 29, 11:50]Munrods, reikia gerti mėnesį-du, tada daryti pertrauką.
Man labai pasijautė efektas  rolleyes.gif
[/quote

O kaip gerti, na zodziu placiau papasakokit kaip geret, ir kaip pasijaute pagerejimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 31 spalio 2012 - 09:40
Esu gėrus spiritinį antpilą (parduodamas pvz. Kalvarijų turguj, visokių rusiškų vaistų papildų kioske), ir kaip parašyta - kažkiektai lašų su vandeniu. Ten Altajaus barovaja matka.
Dar pirkau Halės turguj pas žolininkę lietuvišką. Užplikydavau nakčiai termose (reikia gal ir trumpiau, bet man taip patogiau būdavo). Paskui po truputį gėrinėdavau per dieną darbe, įsipylus į mažą buteliuką nuo brendžio biggrin.gif ir spalva kaip brendžio, kolegos juokdavosi, kad ir vėl girtuokliauju lotuliukas.gif
Dėl efekto - visą gyvenimą buvau myžnė, kiek išgeriu, tiek išsisioju, ir tuoj pat lotuliukas.gif Kol gėriau apie porą mėnesių lietuvišką žolę, sisiojau kas 10 minučių (na, juokauju, gal kas pusvalandį), o paskui kaip visi normalūs žmonės.

MMM irgi pagerėjo, bet tai gali būti nuo viso komplekso gydymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 31 spalio 2012 - 16:33
QUOTE(Milow @ 2012 10 28, 19:40)
Mergaites, o tos kurios geret borovaja matka kiek laiko ja geret??  4u.gif

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 10 31, 09:39)
O kaip gerti, na zodziu placiau papasakokit kaip geret, ir kaip pasijaute pagerejimas  bigsmile.gif

As geriau borovaja matka arbata 2 ciklus. Per menesines jos gerti negalima, nes didina kraujavima. Grieztai laikiausi arbatos gaminimo nurodymu, kurie buvo ant pakuotes uzrasyti. Pirkau paprasta borovaja matka, jos yra turguose pas bobulytes arba per interneta galima uzsisakyti.
Turiu endometrioze ir mano hormonai buvo labai issireguliave. Po tu 2 ciklu gydymo as dariau menesio pertrauka ir per ta pertrauka pastojau.
Nezinau, ar cia sutapimas, ar tikrai borovaja matka padejo, bet kiek esu girdejusi ne viena mergina po to, kai pavartojo borovaja matka, pastojo...
Isbandyti tikrai verta, tik svarbu laikykites nurodymu, kaip ta arbata gaminti, nes tai yra tikrai labai stipri zole ir geriau neperdozuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 10 31, 18:15)
As geriau borovaja matka arbata 2 ciklus. Per menesines jos gerti negalima, nes didina kraujavima. Grieztai laikiausi arbatos gaminimo nurodymu, kurie buvo ant pakuotes uzrasyti. Pirkau paprasta borovaja matka, jos yra turguose pas bobulytes arba per interneta galima uzsisakyti.
Turiu endometrioze ir mano hormonai buvo labai issireguliave. Po tu 2 ciklu gydymo as dariau menesio pertrauka ir per ta pertrauka pastojau.
Nezinau, ar cia sutapimas, ar tikrai borovaja matka padejo, bet kiek esu girdejusi ne viena mergina po to, kai pavartojo borovaja matka, pastojo...
Isbandyti tikrai verta, tik svarbu laikykites nurodymu, kaip ta arbata gaminti, nes tai yra tikrai labai stipri zole ir geriau neperdozuoti smile.gif

dėkui už atsakymą, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 27, 08:32)
As pirma karta isgirdau apie tokias...
Linutas, kiek kapsuliu sunaudojai? Manai tai padejo tapti  nestuke.gif ?

sunaudojau 3 kapsulytes mirksiukas.gif nepamenu ar kas menesi dejau, ar ten kazkaip po savaites dar reikejo kartoti.
Is kazkur is interneto informacija istrtaukiau g.gif

Na, o is tiesu, ko as tik nenaudojus ir tas kapsulytes, ir borovaja matka ir agnukastonas ir vit E, ir nakvisu alieju ir wellwoman vitaminus, biciu pieneli irgi teko pavartoti, ir zvakes deginau, ir kastonus rinkau, maniau po lova desiuosi lotuliukas.gif bet maiselis plyso ir taip namo nepasinesiau doh.gif na ir fikusiuka nuskniaukiau is sesers.. aa.. dar vaziavom i ta bobos darzo saltini ir i ta ale stebbuklinga piramide, va dar buvau nupaisius vizualizacija save nescia blush2.gif (patariu tai padaryti visoms norincioms nestuke.gif ), galiausiai ir ne tik del pastojimo, o bendrai pradejau vaikscioti i joga uzsiiminejau meditacijom, po to kreipiausiai i viena bioenergetika, kuris irgi ,,pravale chakras" lotuliukas.gif
Ko gero liko tik akupunktura neisbandyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 07 lapkričio 2012 - 17:15
Merginos, gal kazkam reiketu savo vyrams papildu spermos kokybei gerinti. Mums siuo metu nereikia ir artimiausiu metu tikrai nereikes:)
Taigi pas mane likutis:
IronmAxx firmos Tribulus Terrestris + Zinc 1600mg - 39 atb. iki 2013 07
Olimp firmos Argipower - l argininas 1500-60 tabl. iki 2013 03
Dar prideciau arbateles nuo nevaisingumo moterims likuti is Panaros vienuolyno ir arba borovaja matka (vienasales uzginos) arbatzoliu beveik pilna pakuote.
Ir aisku stiprus dvigubi virusiukai wub.gif I az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 14 lapkričio 2012 - 13:30
Sakykit ar galima gert per diena dvi arbatu rusis? Turiu uzginos ir salavijo..salavija planuoju gerti iki O o ta uzgina visa laik isskyrus MM.bet va ar nebus blogai jei iki O gersiu jas abi..tarkim ryte pries pusryscus salavijas, po to per priespecius ir pavakarius uzgina, o vakare ant nakties vel salavijo..Ka manot?
Atsakyti