Sveikutes as irgi prie Jusu prisijungsiu, as esu uz naturalia medicina ir visokius mociuciu receptus bandom jau vaikuti 3 menesiai bet nieko,
aisku laikas mazas bet kas mane neramina, kada as buvau Vilniuje Holistines medicines centre vasara ir mane ten gydytojas su aparatu tokiu istyre ir pasake Jums bus sunku pastoti nes kazkas su kraujotaka ir t.t., as aisku galvoju nesamone, bet dabar pradedu panikuoti o jeigu tiesa. Jis man pasake, kad visu pirma reikia isvalyti krauja o paskui zarnyna, del kraujo tai sutinku, jie valo delemis, o vat del zarnyno nezinau ar pasirasysiu nes kazkaip bijau, nors ten daro kitaip nei daugelyje centruose, tik 20 min. uzima.
Siaip kaip daktaras matosi protingas, ir man patiko man nekiso jokiu vaistu nuspirkti nes tiesiai sviesiai sake man nepades jokie vaistai kol vidu nesutvarkysiu, tai tas man patiko, kad pinigeliu nesiurbe.
As girdejau kad deles aktyvina kraujotaka, Daktaras man sake detu ant nugaros salia raktikaulio, bet as nenuejau ta karta nes susirgau persalau ta prasme tai atidejau kitam kartui bet as LT negyvenu, tai planuoju ziema gryzti ir jei iki to nieko nepastosiu nors labai tikiu tai jauciu eisiu deti tu deliu. As irgi geriu vitamina E ir turiu takazoles tai gal pradesiu gerti, o taip pat skaiciau kad biciu pienelis ir duonele padeda. Taip pat nusipirkau tepaliukas Conceive Plus kuris padeda pastoti, niu ziuresim gal kas iseis.