Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(fenk-ju @ 2012 08 18, 22:34)
As lankiausi Altermedoj Putvinskio g. Taciau man per brangu nes einam kartu su vyru. Tai dabar laukiam is atostogu griztancio D. Butvilo. Pas ji perpus pigiau. Ziuresim jei jis patiks pasiliksim pas ji, o jei ne bandysim vaikscioti i Altermeda.

As lankausi pas gyd. Butvila, tai jis man labai patinka. Tikrai rekomenduoju, pirmadieni jau dirbs. Kaina vieno seanso 30 lt.
Atsakyti
Sveikutes as irgi prie Jusu prisijungsiu, as esu uz naturalia medicina ir visokius mociuciu receptus bandom jau vaikuti 3 menesiai bet nieko, unsure.gif aisku laikas mazas bet kas mane neramina, kada as buvau Vilniuje Holistines medicines centre vasara ir mane ten gydytojas su aparatu tokiu istyre ir pasake Jums bus sunku pastoti nes kazkas su kraujotaka ir t.t., as aisku galvoju nesamone, bet dabar pradedu panikuoti o jeigu tiesa. Jis man pasake, kad visu pirma reikia isvalyti krauja o paskui zarnyna, del kraujo tai sutinku, jie valo delemis, o vat del zarnyno nezinau ar pasirasysiu nes kazkaip bijau, nors ten daro kitaip nei daugelyje centruose, tik 20 min. uzima.
Siaip kaip daktaras matosi protingas, ir man patiko man nekiso jokiu vaistu nuspirkti nes tiesiai sviesiai sake man nepades jokie vaistai kol vidu nesutvarkysiu, tai tas man patiko, kad pinigeliu nesiurbe.
As girdejau kad deles aktyvina kraujotaka, Daktaras man sake detu ant nugaros salia raktikaulio, bet as nenuejau ta karta nes susirgau persalau ta prasme tai atidejau kitam kartui bet as LT negyvenu, tai planuoju ziema gryzti ir jei iki to nieko nepastosiu nors labai tikiu tai jauciu eisiu deti tu deliu. As irgi geriu vitamina E ir turiu takazoles tai gal pradesiu gerti, o taip pat skaiciau kad biciu pienelis ir duonele padeda. Taip pat nusipirkau tepaliukas Conceive Plus kuris padeda pastoti, niu ziuresim gal kas iseis.
Atsakyti
QUOTE(Kerlin @ 2012 09 26, 14:51)
Sveikutes as irgi prie Jusu prisijungsiu, as esu uz naturalia medicina ir visokius mociuciu receptus .....

Aš irgi už, bet gal lygiagrečiai išsitirkit pas nevaisingumo daktarus - zarazas, hormonus, vyro turtą ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as irgi jungiuosi prie Jusu. Pasiskaiciau sia jusu temuke ir labai susidomejau. Kadangi su vyru nepastojame jau siek tiek daugiau nei metai, nuspredziau imtis veiksmu smile.gif Bandysiu nusipirkti biciu pienelio, organizmui sustiprinti
. taip pat jo pirksiu ir sesei, jie taip pat planuoja vaikucius, o itariu kad pas ja hormonu disbalansas, nes kai ji mete kontraceptikus smarkiai padidejo plaukuotumas, kuris liko iki siol, ir kitu pozymiu yra.. skaiciau kad biciu pienelis kazkiek padeda subalansuoti hormonus. Taip pat paieskosiu tu kastonu kur po lova dedasi ax.gif Jei bus rezultatu, butinai pranesiu! smile.gif
Atsakyti
Ausrele, irgi siūlyčiau nueiti pas nevaisingumo daktarus... tik ne pas paprastas poliklinikos gines. Natūraliom priemonėm besigydydami galit nežinoti kokios nors svarbios priežasties. Laikas, deja, labai greit eina doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku... Visa laime, kad atradau si ta daugiau nei medicininiai paaiskinimai,ieskojau, aiskinausi visas imanomas priezastis kas kaip kodel, ir siuo metu dziaugiuosi trim kleckuciais pabiruciais smile.gif Vienu zodziu, nereikai nuleisti ranku, visada tiketi kad viskas imanoma ir leisti patiketi, kad ne viskas yra taip kaip atrodo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2012 10 02, 18:05)
Labas  4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu  vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku... Visa laime, kad atradau si ta daugiau nei medicininiai paaiskinimai,ieskojau, aiskinausi visas imanomas priezastis kas kaip kodel, ir siuo metu dziaugiuosi trim kleckuciais pabiruciais smile.gif Vienu zodziu, nereikai nuleisti ranku, visada tiketi kad viskas imanoma ir leisti patiketi, kad ne viskas yra taip kaip atrodo...  4u.gif

labai geras dstraipsnis !
Atsakyti
ar kuri girdejusi apie siuos perlus? g.gif princeses perlai
Atsakyti
Vienos merginos rašė kad padėjo, kitos - kad jokio poveikio. Nepabandęs nesužinosi g.gif
Atsakyti
Palergonija, taip manau reikes bandyti eiti pas gydytojus, bet kol kas kazkaip vis atidedu ta laika, vis atrodo na dar menesi, na dar menesi palauksiu.. Baisu, kad jau pradejus eiti pas gydytojus gali ir galo nebuti.. sad.gif
Atsakyti
O gal kaip tik atvirkščiai - viens du, ir pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės liko mūsų dozės, kurias vartojo vyras, gal kam reikia daug pigiau atiduosiu:
Foman 2 dėžutės pilnos http://www.vaistai.l...letės-n30.html
L-karnitinas 45 vnt. http://shop.kulturiz...reme-po-30-kaps
Vit c 1000 liko 59 vnt. http://shop.kulturiz...;category_id=50
Pregnacare liko 25 vnt.
Q10 liko 56 vnt.

Gandriukų laukėm tris metus, bet tik šių metų gegužę pasidarėm spermogramą ir po jos pradėjo vyras vartoti šiuos vitaminus, galbūt jų dėka jau mėnesį laukiuosi smile.gif Turėjom astenospermija, neskystėjo net ir 1 val praėjus.
Atsakyti