Sveikos,merginos!
gal kuri naudojot Princeses perlas-tamponus?
Internete kai pasiskaiciau, tai ten vos ne stebuklas gaunasipo ju naudojimo,bet gal kuriai teko naudoti asmeniskai?
Sveikos mergaites, gal kas noretu vyro turtui pagerinti paruostu naudojimui bebru sruogliu. Mes panasu, kad susitvarkem MB turta kitom priemonem, todel galeciau perleisti Rasykit i az.
QUOTE(Lizing @ 2011 12 09, 00:06)
Perskaiciau mergaites keleta puslapeliu ir maciau jog domites vienasale uzgina, as jos pati geriau lygiai pries metus, pirkau ja natyrale, sudziovintus jos lapelius, kuriuos renka zolininke is Moletu krasto. Jas reikejo sutrupinti savomis rankomis, ir uzpilti 0.5 litro gegtine, palaikyti 10 dienu ir gerti pirma sav po 20 lasu, antra sav po 25, trecia sav po 30 ir taip iki 50 lasu, po to visa likusi uzpila gerti kiekviena diena po 50 lasu, kol pasibaigs...Rezultato nera iki siol, bet pas mane rimti dalykai, toki kaip nepratekami kiausintakiai, todel nieko gero ir nesigavo, bet manua pabandyti visko verta, o gal...
Taigi mergaites visoms sekmes, o as jau tik dievo rankose
Taigi mergaites visoms sekmes, o as jau tik dievo rankose
Noreciau jus nuteikti optimistiskai,nes man tas pats... turiu nepratekamus kiausintakius,kiek asaru islieta buvo,siaubas kai prisimenu vakara kuomet man paskelbe diagnoze Na ir ka vis tikejau,tikejau... jau po truputi taupem pinigelius IVF proceduroms... dar ejo ivairus tyrimai,ir dar liepe pasidaryt gimdos nuotrauka,kuri patvirtino dar syki,kad nepratekami....tada kitos bedos uzpuole,vis neleido pradet proceduru taip laukiamu ir ka kazkaip, po vienos kaklelio trumpinimo operacijos, as kazkaip stebuklingai pastojau ,abar jau mano nestumas 23 sav. na praejo menuo,gal pusantro... ne is karto,bet net nepatikejau, su neva nepratekamais kiausintakiais na ir stai jums! Tikekit ir stebuklas butinai ateis... To jums ir linkiu!
QUOTE(_Saule_ @ 2011 12 11, 00:22)
Noreciau jus nuteikti optimistiskai,nes man tas pats... turiu nepratekamus kiausintakius,kiek asaru islieta buvo,siaubas kai prisimenu vakara kuomet man paskelbe diagnoze Na ir ka vis tikejau,tikejau... jau po truputi taupem pinigelius IVF proceduroms... dar ejo ivairus tyrimai,ir dar liepe pasidaryt gimdos nuotrauka,kuri patvirtino dar syki,kad nepratekami....tada kitos bedos uzpuole,vis neleido pradet proceduru taip laukiamu ir ka kazkaip, po vienos kaklelio trumpinimo operacijos, as kazkaip stebuklingai pastojau ,abar jau mano nestumas 23 sav. na praejo menuo,gal pusantro... ne is karto,bet net nepatikejau, su neva nepratekamais kiausintakiais na ir stai jums! Tikekit ir stebuklas butinai ateis... To jums ir linkiu!
Saule, nuoširdžiausi sveikinimai ; jums reikėtų parašyti savo istoriją į skyrelė "įveikiau nevaisingumą", ten mergaitės taip laukia stebuklingų istorijų
QUOTE(norma @ 2011 12 09, 11:05)
Nepareinamų kiaušintakių chirurginis remontas gali padėti, bet dar dažniau gali baigtis negimdiniu nėštumu. Todėl su nepraeinamais kiaušintakiais ir rekomenduoja IVF.
QUOTE(_Saule_ @ 2011 12 10, 23:22)
Jusu paskojimas tikrai optimistiskas kazkaip su nepratekamais tai buna retai, bet labai labai sveikinu
Turejau negimdini, po kurio seke lapraskopija, nes reikejo "remontuoti", bet db laukiam ir tikimes kazko, manau pribres mums greitai ir IVF, butu finansiskai laisviau, tai jokiu priemoniu daugiau nesiimciau, neapgaudineciau saves, o imciau ir ryzciausi IVF.
Papildyta:
[quote=_Saule_,2011 12 10, 23:22]
ir ka kazkaip, po vienos kaklelio trumpinimo operacijos, as kazkaip stebuklingai pastojau ,abar jau mano nestumas 23 sav.
O kam buvo reikalinga ta kaklelio trumpinimo operacija? gal galite kiek placiau? O kaip diagnozavo Jums nepratekamus, tai po to turejote LP?
QUOTE(zorske @ 2011 12 10, 15:25)
Sveikos,merginos!
Internete kai pasiskaiciau, tai ten vos ne stebuklas gaunasipo ju naudojimo,bet gal kuriai teko naudoti asmeniskai?
As naudoju jau antra pakuote. Ar yra rezultatai sunku pasakyti ( neaisku kaip jausciausi, jei ju nebuciau naudojusi). Pati esu po persileidimo su komplikacijomis, kiausintakyje yra cistele. Tai ta cistele niekur ir nedingsta, nors ir naudoju perlus. Ir skausmeliai visokie nedingsta. Sakau, sunaudosiu sia pakuote ir jei niekas nesikeis - nebepirksiu kitos. O internete raso, kad oda pagrazeja, lytinis potraukis padideja - nieko tokio nepastebejau. Mano patarimas butu toks - jeigu jauciates sveika, nieko netempia ir neskauda - nepirkite, nes bus tik pinigu ismetimas. Bet cia tik mano nuomone, tik is savo patirties sakau - as nepirkciau, jei viskas butu normalu.
QUOTE(zorske @ 2011 12 10, 15:25)
Sveikos,merginos!
Sveika,
Vos jais nesusikundžiau...ir džiaugiuosi, kad taip padariau... kai domėjausi, jie dar buvo neregistruoti Lietuvoje...tai jei kas, pvz. kraujavimas ir pan. - tai nieko neįrodysi kas nuo ko ir pan. gal yra ir kitų nuomonių, čia tik viena iš jų
sveikos ,
turim ir mes bedeliu
nemazai arbateliu rasyta moterims,o gal dar kas be sruogliu yra itin tinkama vyrams ...lyg raset kordicepsas ,bet internete ieskodama aptikau ,kad ju kazkaip net keletas yra ,gal kas tiksliau galetu parasyti..
pas vyra mazas kiekis 1/ml ,daug negyvu , o ir like gyvi ,labai sunkiai juda i prieki ..zodziu ,ieskom ,kaip si reikala pagerint
turim ir mes bedeliu
nemazai arbateliu rasyta moterims,o gal dar kas be sruogliu yra itin tinkama vyrams ...lyg raset kordicepsas ,bet internete ieskodama aptikau ,kad ju kazkaip net keletas yra ,gal kas tiksliau galetu parasyti..
pas vyra mazas kiekis 1/ml ,daug negyvu , o ir like gyvi ,labai sunkiai juda i prieki ..zodziu ,ieskom ,kaip si reikala pagerint
QUOTE(zmogeliuke @ 2012 02 07, 20:26)
sveikos ,
turim ir mes bedeliu
turim ir mes bedeliu
Zmogeliuke tavo atveju manau reikia daryti pirmiausia spermograma, paselius ar nera uzdegimu. Jei nera tuomet reikia jau genetiskai tirti kariotipa ir Y chromosomos delecijos tikimybes, nes gali buti genetines priezastys, jei nera kokios kiaulytes, vejaraupiu kurie galejo pakenkti arba kokiu fiziologiniu priezasciu del kuriu nepakankama kraujotaka. Vitaminai bijau kad nepades...
Papildyta:
Sveikos merginos, nerandu kam perleisti, bet gal kazkuri ieskot l-arginino - turiu beveik pilna pakuote, MB negali gerti, nes dideja svoris, bet manau, kad tiktu tiems, kuriu medziagu apykaita gera. Mums si papildas padidino judruma (jis viena is sudetiniu profertil daliu)
Prisegu papildo aprasyma, galiojimas iki 2013 m. Atiduociau pigiau i az.http://www.olimp-papildai.lt/index2.php?page=l_pro2&id_pr=150&ids=&str=2&sh=1&n=1
QUOTE(Rajura @ 2011 11 16, 21:36)
Sveikos mergaitės, seniai esu neaktyvus dalyvis, bet dabar nusprendžiau su jumis pasidalinti savo patirtimi Kaip ir visos pradėjau gerti folio rūgštį, po kelerių nesėkmingų bandymų mėnesių (juk iš pradžių visos tikimės greitai pastoti ) ir aš atradau šalavijų arbatą, vienašalę užginą, takažolių arbatą, dar po kiek nesėkmingų mėnesių perėjau "ant" bičių pienelio, vit.A+E, vėliau nakvišų aliejus, vitaminai siekiančioms pastoti. Rezultatų nulis Bet čia aš nesustojau. Ėmiausi vaisingų dienų stebėjimų; ND jomis bei dar pagal mėnulio kalendorių, važiavau pas bioenergetiką, pradėjau joga užsiiminėti, sportuot .. Tik relultatų kaip nėr, taip nėr. Bet gi vilties nepraradau ir čia dar nesustojau. Aišku visu tuo laiku vyko vaisingų dienų skaičiavimas, po ND - kojų kėlimas, gulėjimas ant pilvo / ant nugaros ir pan. Ovuliacijos ir nėštumo testų gadinimas, būdavo net po kelis per dieną, ND pagal grafiką, kartais net prieš darbą 5-6 val ryto, ir po to vakare.. Visi tyrimai kraujo ir hormon. padaryti, viskas ok. Taigi, dar išbandžiau bičių pienelį, žiedadulkes. Bet ir to buvo negana, ir vyrui buvo liepta gerti vitaminus, folio rūgštį, vit. A+E, moliūgų sultys ir sėklos. Aišku visu šiuo metu dar užsiiminėjau saviįtaiga (minčių galia), ir to pasekmė - molinės lėlytės - stebuklingo talismano gamyba.. Šitoj vietoj net vyras juokėsi, sako - "o, jau su lėlytėm žaisti pradedi", ir čia ne pabaiga, lėlytę gi reikia dar ir aprengti..
Žodžiu mergaitės, tiek (gal dar ką ir pamiršau jau) teko man bandyti, rezultatų - apskritas nulis. Ruošiuosi laparaskopijai. .. Kažkaip prieš pradedant visus tuos netradicinius metodus matyt pasamonė jautė, kad teks gult ant operacinio stalo..
Ir jums mergaitės linkiu per daug negaišti laiko su tais eksperimentais. Nenoriu pesimistiškai nuteikti, bet man atrodo, kad dažniausiai tie įvairūs būdai būna tik sutapimas su pastojimu, ir tampa panacėja...
Nepykit, jei ką papiktinau, įžeisti nenorėjau, tik pasidalinti savo įspūdžiais, kurie tuo sunkiu laukimo kol tapsi laikotarpiu įžiebia vilties..
Žodžiu mergaitės, tiek (gal dar ką ir pamiršau jau) teko man bandyti, rezultatų - apskritas nulis. Ruošiuosi laparaskopijai. .. Kažkaip prieš pradedant visus tuos netradicinius metodus matyt pasamonė jautė, kad teks gult ant operacinio stalo..
Ir jums mergaitės linkiu per daug negaišti laiko su tais eksperimentais. Nenoriu pesimistiškai nuteikti, bet man atrodo, kad dažniausiai tie įvairūs būdai būna tik sutapimas su pastojimu, ir tampa panacėja...
Nepykit, jei ką papiktinau, įžeisti nenorėjau, tik pasidalinti savo įspūdžiais, kurie tuo sunkiu laukimo kol tapsi laikotarpiu įžiebia vilties..
[quote=Rajura, kaip iš akies lupta mano istorija. Mano bandymai lygiai tokie pat , gal tik lelytes negaminau Vitaminai, folio rgšt. nakvišos ir kt. joga sportas sveika mityba savitaiga.Kol visai netiketai daktare nepasiūlė GN. na o jau tada pamateme kur tas tikrasis stabdis - kiausintakiu nepraeinamumas . Dar ir dabar zliumbas suima, bet vis dar giliai tikiu stebuklais( be abejo LP planuojama)
.Ech...
Laba diena,
Mergaites dar tebeturiu l-arginino 1500 (apie 60 tabl likuti) - vyrams arba jums.
Borovaja matka (vienasales uzginos) arbateles (praimta, bet neisnaudota ne trecdalio).
I az.
Mergaites dar tebeturiu l-arginino 1500 (apie 60 tabl likuti) - vyrams arba jums.
Borovaja matka (vienasales uzginos) arbateles (praimta, bet neisnaudota ne trecdalio).
I az.