Sveikos mergaitės, seniai esu neaktyvus dalyvis, bet dabar nusprendžiau su jumis pasidalinti savo patirtimi
Kaip ir visos pradėjau gerti folio rūgštį, po kelerių nesėkmingų bandymų mėnesių (juk iš pradžių visos tikimės greitai pastoti
) ir aš atradau šalavijų arbatą, vienašalę užginą, takažolių arbatą, dar po kiek nesėkmingų mėnesių perėjau "ant" bičių pienelio, vit.A+E, vėliau nakvišų aliejus, vitaminai siekiančioms pastoti. Rezultatų nulis
Bet čia aš nesustojau. Ėmiausi vaisingų dienų stebėjimų; ND jomis bei dar pagal mėnulio kalendorių, važiavau pas bioenergetiką, pradėjau joga užsiiminėti, sportuot .. Tik relultatų kaip nėr, taip nėr. Bet gi vilties nepraradau ir čia dar nesustojau. Aišku visu tuo laiku vyko vaisingų dienų skaičiavimas, po ND - kojų kėlimas, gulėjimas ant pilvo / ant nugaros ir pan. Ovuliacijos ir nėštumo testų gadinimas, būdavo net po kelis per dieną, ND pagal grafiką, kartais net prieš darbą 5-6 val ryto, ir po to vakare..
Visi tyrimai kraujo ir hormon. padaryti, viskas ok. Taigi, dar išbandžiau bičių pienelį, žiedadulkes. Bet ir to buvo negana, ir vyrui buvo liepta gerti vitaminus, folio rūgštį, vit. A+E, moliūgų sultys ir sėklos. Aišku visu šiuo metu dar užsiiminėjau saviįtaiga (minčių galia), ir to pasekmė - molinės lėlytės - stebuklingo talismano gamyba..
Šitoj vietoj net vyras juokėsi, sako - "o, jau su lėlytėm žaisti pradedi", ir čia ne pabaiga, lėlytę gi reikia dar ir aprengti..
Žodžiu mergaitės, tiek (gal dar ką ir pamiršau jau) teko man bandyti, rezultatų - apskritas nulis. Ruošiuosi laparaskopijai. .. Kažkaip prieš pradedant visus tuos netradicinius metodus matyt pasamonė jautė, kad teks gult ant operacinio stalo..
Ir jums mergaitės linkiu per daug negaišti laiko su tais eksperimentais. Nenoriu pesimistiškai nuteikti, bet man atrodo, kad dažniausiai tie įvairūs būdai būna tik sutapimas su pastojimu, ir tampa panacėja...
Nepykit, jei ką papiktinau, įžeisti nenorėjau, tik pasidalinti savo įspūdžiais, kurie tuo sunkiu laukimo kol tapsi
laikotarpiu įžiebia vilties..