Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 17:12)
o tiksliau Bazej kur?  4u.gif

Prie stoties toks kioskelis yra,as ten borovaja matka pirkau.Visko jie ten turi.
Man atrodo stovi jis prie turgaus iejimo,kur kazkoks kino teatras berods buves.Kas dabar ten nebezinau,truputi atitrukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 19:12)
o tiksliau Bazej kur?  4u.gif

5 sandėlys
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 22, 19:26)
5 sandėlys

aciu 4u.gif Ramce 4u.gif
ir tai Keberiokst 4u.gif
bandysiu ieskoti. reikia man cikloferono penkiu ampoliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 22 rugsėjo 2011 - 19:18
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 19:17)
aciu  4u.gif Ramce  4u.gif
ir tai Keberiokst  4u.gif
bandysiu ieskoti. reikia man cikloferono penkiu ampoliu.

Ir bazej dar gale kur mesos, zuvies skyrius, tas didelis, ten irgi yra, tiksliau prie pieno produktu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2011 09 23, 15:14)
Ir bazej dar gale kur mesos, zuvies skyrius, tas didelis, ten irgi yra, tiksliau prie pieno produktu. 4u.gif

visur isieskojau jusu minetose vietose, bet mano vaisto niekur nera sad.gif

gal kas zinot, kas gabena is Rusijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 22:03)
o as zinau ir ne viena gyva pvz kurioms tos zoles padejo...tik dar prie viso sito dar ir salavija gerdavo...tai tie pvz jau maziukus supa ant ranku ax.gif  mirksiukas.gif tiesiog zoles galima gert kai zinai kad esi tikrai suremonuota arba tikrai viskas gerai bet neaisku del ko nera nestuke.gif vat tada ir buna rezultatai tos zoles deja nepagydys nei PKS nei uzkimstu kiausintakiu, ar dar kokiu bedu...bet sakau zinau ir ne viena pvz mirksiukas.gif

Keliu tema į viršų 4u.gif

Vakar skaičiau rusiškus forumus ir radau įdomiųdalykų:

- Rusijoje IVF metu skiria VIAGRĄ, kam problemos su gleivinės storiu blink.gif biggrin.gif ;
- šalavijas gali (bet nebūtinai) padidinti prolaktiną, atsargiai 4u.gif
Atsakyti
Gal ką sudomins. ax.gif

"ПРИГЛАШАЕМ В ПАЛОМНИЧЕСКУЮ ПОЕЗДКУ “Пояс Пресвятой Богородицы” (г.Калининград) с 17-го по 19-е ноября.

С 16-го по 19-ое ноября Пояс Пресвятой Богородицы, который привезён со Святой Горы Афон из Ватопедского монастыря, будет находиться в г. Калининграде. Впервые эта святыня будет находиться так близко от границ нашей республики, и у нас появляется возможность помолиться перед ней.

Тысячи паломников посещают Ватопедскую обитель, чтобы получить исцеление от болезней, укрепиться в вере. Многие неизлечимые болезни, в том числе онкологические, отступают по горячим молитвам людей перед этой святыней. В Ватопедском монастыре изготавливаются небольшие копии этого пояса, и известно, что некоторые женщины, страдающие бесплодием, носят такие пояски. И если это ношение сопровождается покаянием, горячей молитвой, крепкой верой, то в очень многих случаях молитва достигает Престола Царицы Небесной и женщины исцеляются."

Plačiau
Atsakyti
As jungiuos i jusu bureli su netradicine medicina, draugei vienai jau sake kad be stimuliacijos jai nera sansu pastot, bet pastojo naturaliai su vyru ir is pirmo ciklo , nors pries tai nepastojo su pirmuoju vyru keleta metu, jai hormonai buvo lb blogi. Tai ji gere salavija pirmoje fazeje iki ovuliacijos, po ovuliacijos folija ir gryna vitamina E . Plius pirmoje fazeje valge ananasa ar greifukta kasdien, del gleivines padeda. o man 7ciklai nesekmingi diagnozavo policistines bet ne sindroma hormonai kaip ir normoj buvo . Ovuliacijos vyko gana daznai , nebuvo keleta ciklu tik , bet neuzkimba zirnis . Nuo sekancio ciklo bus dupas bet gal neprireiks netycia, viltis kvailiu motina , bet ji savo vaikus myli biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandet salavijo pagert?
paskaiciau sdn straipsni:
Šalavijo poveikis lytinės sistemos bei lytinių hormonų funkcijai yra labai efektyvus, todėl jis stimuliuoja pastojimą. Šalavijuose esama ypatingų fitohormonų, savo sudėtimi panašių į moteriškus lytinius hormonus estrogenus. Šalavijo sėklų nuoviras padeda moters organizme sukurti vadinamąjį pritraukimo efektą gimdos kaklelio srityje, kuris palengvina spermatozoidų kelionę kiaušialąstės link.
Papildyta:
Geras daiktas yra šalavijo lapai - 8 valgomus šaukštus reikia užpilti 1 litru vyno. Po savaitės jau galima gurkšnoti po valgio.

Šalavijo užpilas ruošiamas valgomąjį šaukštą smulkintų šalavijų lapų užpilant stikline verdančio vandens. Užpilą reikia palaikyti 20 min., kad prisitrauktų, paskui nukošti. Geriama po pusę stiklinės 2 kartus per dieną.
Atsakyti
man idomu butu kaska naujo pabandyt papasakokit butus ax.gif
as bandau su balvociutem zolem..ziuresiu kaip bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2011 11 07, 23:55)
As jungiuos i jusu bureli su netradicine medicina, draugei vienai jau sake kad be stimuliacijos jai nera sansu pastot, bet pastojo naturaliai su vyru ir is pirmo ciklo , nors pries tai nepastojo su pirmuoju  vyru keleta metu, jai hormonai buvo lb blogi. Tai ji gere salavija pirmoje fazeje iki ovuliacijos, po ovuliacijos  folija ir gryna vitamina  E . Plius pirmoje fazeje valge ananasa ar greifukta kasdien, del gleivines padeda. o man  7ciklai  nesekmingi diagnozavo policistines bet ne sindroma hormonai kaip ir normoj buvo . Ovuliacijos vyko gana daznai ,  nebuvo keleta ciklu  tik , bet neuzkimba zirnis . Nuo sekancio ciklo bus dupas bet gal neprireiks netycia, viltis kvailiu motina , bet ji savo vaikus myli  biggrin.gif  smile.gif

stimuliacijos jokio gydymo neduoda, nesamones pasake ji man atrodo, stimuliacijos tik padidina folikulu skaiciu bet negydo ir kitaip nepadeda tik padidina sansus jau cia biskiuka i lankas nusisnekejo tavo drauge schmoll.gif ji gal turejo kazka kitka omenyje 4u.gif
o dar granatai yra naturalus estrogeno stimuliantai 4u.gif tik nepatarciau ju valgyti endometriozininkem 4u.gif manau pacios suprantat kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.
Mano situacija tokia, kad pavasarį turėjau nesivystantį nėštumą ir nuo til nepastoju. Man jau 29 m. Buvau pas kelis net gyd-sako laukti, bet pačios puikiai suprantate, kaip žudo tas laukimas...tad lauksiu jūsų patarimų, likimo draugės 4u.gif
Atsakyti