Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 18:12)
i ginekol kiek zinau sudeti ieina vienasale uzgina arba dar kitaip borovaja matka tai ji labai gerai gerti kai yra endo mirksiukas.gif

Tik įdomu kaip tas gerumas pasireiškia ax.gif Nes aš geriu jau antrą ciklą ir man ištisai maudžia pilvo apačią ax.gif Nelabai yra info, kaip tiksliai ir kiek laiko vartoti tą vienašalę užginą.
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 09 07, 18:25)
Tik įdomu kaip tas gerumas pasireiškia  ax.gif Nes aš geriu jau antrą ciklą ir man ištisai maudžia pilvo apačią  ax.gif Nelabai yra info, kaip tiksliai ir kiek laiko vartoti tą vienašalę užginą.

ja reikia vartoti taip: 2 men vartoji darai 1 men pertrauka, arba 2 savaites vartoji 1 savaite poilsio...nebeatsimenu nuo ko mergaites ja ten gere zinau kad nuo endo...jau uzkasta ta temele...tuo labiau kad ir ta mano atmintis db nukvarsus tokia... doh.gif
Atsakyti
Geriau as ta ginekol beveik du metus... su pertraukelem (pagal instrukcija) norimo rezultato t.y. nestuke.gif nesulaukiau. Nei geriau nei blogiau nuo jo nepasidare... manau kad tos visokios zoles gali duoti nebent tik placebo efekta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 07, 21:54)
Geriau as ta ginekol beveik du metus... su pertraukelem (pagal instrukcija) norimo rezultato t.y. nestuke.gif nesulaukiau. Nei geriau nei blogiau nuo jo nepasidare... manau kad tos visokios zoles gali duoti nebent tik placebo efekta biggrin.gif

o as zinau ir ne viena gyva pvz kurioms tos zoles padejo...tik dar prie viso sito dar ir salavija gerdavo...tai tie pvz jau maziukus supa ant ranku ax.gif mirksiukas.gif tiesiog zoles galima gert kai zinai kad esi tikrai suremonuota arba tikrai viskas gerai bet neaisku del ko nera nestuke.gif vat tada ir buna rezultatai tos zoles deja nepagydys nei PKS nei uzkimstu kiausintakiu, ar dar kokiu bedu...bet sakau zinau ir ne viena pvz mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 22:03)
o as zinau ir ne viena gyva pvz kurioms tos zoles padejo...tik dar prie viso sito dar ir salavija gerdavo...tai tie pvz jau maziukus supa ant ranku ax.gif  mirksiukas.gif tiesiog zoles galima gert kai zinai kad esi tikrai suremonuota arba tikrai viskas gerai bet neaisku del ko nera nestuke.gif vat tada ir buna rezultatai tos zoles deja nepagydys nei PKS nei uzkimstu kiausintakiu, ar dar kokiu bedu...bet sakau zinau ir ne viena pvz mirksiukas.gif

Mergaites, o kur galima nupirkt ta vienasale uzgina? g.gif
Atsakyti
Aive, sios temos pradzioje buvo linkas, kur internetu galima buvo uzsisakyti uzginos arbateles, as buvau uzsisakius.

Merginos gal galite pasakyti kur isigyti tu bebru sruogliu, jei nuturi pazistamo medziotojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 09 08, 10:16)
Mergaites, o kur galima nupirkt ta vienasale uzgina?  g.gif

O kam jus uzsisakinejat ,geriau nueikit i turgu kur prekiauja rusikom prekem motereles ir paprasykit ,kad parveztu iseina daug pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 09 08, 11:16)
Mergaites, o kur galima nupirkt ta vienasale uzgina?  g.gif

ziurint is kokio tu miesto jei is kauno tai zinau kur lb pigiai maciau tik uz 8 lt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pirkau vienašalės užginos arbatėlę kioskelyje prie stoties turgaus, Kaune. 12 Lt mokėjau. mačiau yra šios arbatos pirkti ir Lukšio g. prie IKI, ten kur Humana parduotuvė įsikūrusi, tik ten jau dviem litais brangiau buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 08, 19:39)
ziurint is kokio tu miesto jei is kauno tai zinau kur lb pigiai maciau tik uz 8 lt bigsmile.gif  bigsmile.gif

O kaip Vilniuje surast?
Suprantu kad turguje galima viska gaut, bet as kazkodel nepasitikiu blush2.gif
Nebent supakuota ir su pavadinimu biggrin.gif
Na bet ieskosiu..
Atsakyti
quote=Aivė,2011 09 08, 21:45]O kaip Vilniuje surast?
Suprantu kad turguje galima viska gaut, bet as kazkodel nepasitikiu  blush2.gif
Nebent supakuota ir su pavadinimu  biggrin.gif
Na bet ieskosiu..
[/quote]
siaip kaune tai turguj buna tokios rusisku vaistu parduotuveles...nzn kaip su vln... g.gif ten siaip ne is ranku i rankas o normali paruodtuvele...
user posted image[
cia pakuote taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 08 rugsėjo 2011 - 20:57
Vilniuje halės turtuguje taip pat yra rusiškų maisto papildų, žolelių parduotuvė. Ten galima nusipirkti vienašalės užginos arbatėlės (borovaja matka), kaip ir lauraz5 parodė.
Atsakyti