Kiekis tada buvo geras, judrumas buvo kelis metus A- 0, B - apie 15, o kai pastojau, A 19 ir B 27, jei teisingai pamenu. Bet su kiekiu niekad nebuvo problemų, visada būdavo gerokai virš 20 mln/ml, o va praeitą rudenį staiga teliko 13 mln/ml Tada vyras pusmetį gėrė Tamoxifeną, rezultatas - 21 mln/ml, judrumas irgi pakenčiamas, A+B apie 40 proc, bet nėštumo nėra, dvi IUI nesėkmingos. Tai dabar geria sruoglius:)
Mergaites , o gal galit man i AZ atmest kontaktus is kur perkat bebru sruoglius ?Kokia kaina , koks kiekis ....?
Gal kuri geriat rusiškus žolelių papildus Milona 5? Kažkaip neteko girdėti atsiliepimų apie jį Pati neseniai pradėjau gerti vienašalės užginos arbatėlę ir Milona 5, tik kažko neramu, ar tinka abu kartu iš karto vartoti, nes sutapimas ar ne, bet pastebėjau kad kažkuris preparatas arba abu kartu laisvina vidurius
Sveikutes
Noriu paklausti,gal kas galit patarti.Man idomu ar galima kartu naudoti ginekol ir borovaja matka arbatele?Girdejau kad gerai jos nuo endometriozes,tai po visu nepavykusiu IUI ir IVF bandymu noriu pabandyti si derinuka,sakau gal tai pades ivykti stebuklui nes jau nebezinau ko imtis
Noriu paklausti,gal kas galit patarti.Man idomu ar galima kartu naudoti ginekol ir borovaja matka arbatele?Girdejau kad gerai jos nuo endometriozes,tai po visu nepavykusiu IUI ir IVF bandymu noriu pabandyti si derinuka,sakau gal tai pades ivykti stebuklui nes jau nebezinau ko imtis
http://zurnalas_darn...erims-4055.html
visai isdomi info gal ka sudomins
apie vaistinius augalus
cia irgi idomu
visai isdomi info gal ka sudomins
apie vaistinius augalus
cia irgi idomu
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 04, 14:41)
Noriu paklausti,gal kas galit patarti.Man idomu ar galima kartu naudoti ginekol ir borovaja matka arbatele?
Ginekol sudėtyje ir yra vienašalė užgina (rusiškai borovoja matka)
QUOTE(Kiva @ 2011 09 04, 19:16)
Ginekol sudėtyje ir yra vienašalė užgina (rusiškai borovoja matka)
sita tai zinau,bet va mastau ar man pirktis tik ginekol ar geriau ir veiksmingiau butu jei vartociau kartu ir arbatele borovoja matka.Matai,kas blogiausia kad neaisku kokias dozes galima sakykim tos uzginos tai va ir svarstau ar abi pirkti,ar tik ginekol kapsulytes-pinigeliai nesvarbu,kad tik poveikis butu
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 04, 20:40)
sita tai zinau,bet va mastau ar man pirktis tik ginekol ar geriau ir veiksmingiau butu jei vartociau kartu ir arbatele borovoja matka.Matai,kas blogiausia kad neaisku kokias dozes galima sakykim tos uzginos tai va ir svarstau ar abi pirkti,ar tik ginekol kapsulytes-pinigeliai nesvarbu,kad tik poveikis butu
O kad kas tiksliai žinotų ir galėtų atsakyti Aš jau vien nuo Ginekol jaučiu pastovų maudimą, tai kažin kas būtų jeigu dar arbatėle užsigerčiau Antrą ciklą geriu, ir šį ciklą darysiuosi echo, pažiūrėsim kaip kas auga
O as turiu toki klausima- jeigu as mazai kraujuoju per menesines ir jos tesiasi 7-8 d. su tepimais- ar gerai butu pagert ta GINEKOL? nes paskaiciau,kad jis stabdo kraujavima...as turiu endo 1st. ir buvo isoperuota cista ir polipu priauge... siaip tai geriu OVULIAVITAS. jis man kazkiek hormonus sureguoliuoja pries mm. bent ramiau miegu...
QUOTE(maximanija @ 2011 08 23, 09:30)
O gal bande isgydyti vyro nevaisinguma netradicine medicina, tokia kaip bebru sruogliai? Ar pagelbejo sitas skystaliukas? Mano vyras siuo metu pradejo gerti. Ziauriai nemalonaus kvapo ir skonio sitas skystis, bet kencia...ryna...
tai ir norejau paklausti, ar sitas kam pagelbejo?
tai ir norejau paklausti, ar sitas kam pagelbejo?
mums padėjo. MB šį gėrimuką pradėjo gerti nuo šių naujų metų, o kovo pabaigoje sužinojau, kad laukiuosi. Manau, kad sruogliai padėjo, tes tuo metu MB nieko kito negėrė.
QUOTE(deimuke @ 2011 09 07, 16:37)
mums padėjo. MB šį gėrimuką pradėjo gerti nuo šių naujų metų, o kovo pabaigoje sužinojau, kad laukiuosi. Manau, kad sruogliai padėjo, tes tuo metu MB nieko kito negėrė.
Is kur gaunate mergaites tu sruogaliu?
QUOTE(briukele @ 2011 09 04, 21:09)
O as turiu toki klausima- jeigu as mazai kraujuoju per menesines ir jos tesiasi 7-8 d. su tepimais- ar gerai butu pagert ta GINEKOL? nes paskaiciau,kad jis stabdo kraujavima...as turiu endo 1st. ir buvo isoperuota cista ir polipu priauge... siaip tai geriu OVULIAVITAS. jis man kazkiek hormonus sureguoliuoja pries mm. bent ramiau miegu...
siaip nuo gausaus kraujavimo tau tiktu kraujazole, ji mazina kraujavima juk imeciau i psl nuorodeles apie vaistazoles...ten tikrai rastumet daug idomiu dalykeliu
i ginekol kiek zinau sudeti ieina vienasale uzgina arba dar kitaip borovaja matka tai ji labai gerai gerti kai yra endo