QUOTE(maximanija @ 2011 08 23, 09:30)
O gal bande isgydyti vyro nevaisinguma netradicine medicina, tokia kaip bebru sruogliai? Ar pagelbejo sitas skystaliukas? Mano vyras siuo metu pradejo gerti. Ziauriai nemalonaus kvapo ir skonio sitas skystis, bet kencia...ryna...
tai ir norejau paklausti, ar sitas kam pagelbejo?
QUOTE(SAULYTE5 @ 2011 08 23, 12:20)
Na mano vyras irgi ji gere, tikrai ne pats skanaisias dalykas, bet ka tik nepadarysi.
Negaliu pasakyti ar mums padejo jis. Daug ka mes naudojom is tos netradicines medicinos, kad nepakenke tai tikrai ,mums turbut padejo viskas kartu, nes rezultatai tikrai pagerejo. Siaip manau, kad labiausiai padejo kordicepsas, nors ir taupiai naudojom, nes nepigus dalykas. Sekmes.
Sveikos,
mano vyras dabar geria sruoglius, dar nežinau, koks poveikis, parašysiu, bet pojūčiai tai tikrai neblogi, aktyvesnis, geriau jaučiasi, na, ND poreikis labai padidėjo
, nuo Tamoxifeno tai visas vos gyvas vaikščiojo. Bet kvapas tai nerealus, laikom garaže
Kordicepsą gėrė, kai pastojau, tikėjom, kad padėjo, bet daugiau ta sėkmė nebepasikartojo, tai nežinau
Tiesa, jo tyrimų rezultatai dabar panašūs į tuos, kokie buvo tada, kai pasisekė...