Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 11:57)
Laba,
keliu temukę į viršų, gal kas nors galite parekomenduoti gerą žolininkę? Na, ne kokią nors būrėją ar pan, bet būtent žolininkę 4u.gif

Laba diena.
Galiu parekomenduoti zolininke Regina Rabceviciene thumbup.gif , man padejo thumbup.gif thumbup.gif , lankiausi pas ja del negalejimo pastoti
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2011 07 18, 12:46)
Laba diena.
Galiu parekomenduoti zolininke Regina Rabceviciene thumbup.gif , man padejo thumbup.gif  thumbup.gif , lankiausi pas ja del negalejimo pastoti

Labai ačiū, gal galima tiksliau? O gal geriau per až g.gif Parašysiu, ačiukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mum padejo eteriniu alieju karalyste - jie puikiai atpalaiduoja, nuima stresa, nerima. Nuo vaikystes neturejau menesiniu - na ten patepliojimai karta i metus, nesiskaite... Gydytojai skesciojo rankomis, priasinejo KT ir pan., niekas negelbejo. Tada man tai nerupejo ...
Pabaigus universiteta, istekejau ir sumastem kad laikas butu vaikams... na bet gydytojai nieko gero nezadejo. Bet viltis visada mirsta paskutine!!!

mama uz ranku nuvede pas moteriske, kuri isdave kompozija keletos aliejuku, liepe daryti ivairias proceduras, tai truko daugiau nei puse metu. bet jie veikia - atsipalaidavimas garantuotas. smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

menesiniu nesulaukiau, pirmiausiai suzinojau kad busiu nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MilisandrA @ 2011 07 22, 18:21)
Mum padejo eteriniu alieju karalyste - jie puikiai atpalaiduoja, nuima stresa, nerima. Nuo vaikystes neturejau menesiniu - na ten patepliojimai karta i metus, nesiskaite... Gydytojai skesciojo rankomis, priasinejo KT ir pan., niekas negelbejo. Tada man tai nerupejo ...
Pabaigus universiteta, istekejau ir sumastem kad laikas butu vaikams... na bet gydytojai nieko gero nezadejo. Bet viltis visada mirsta paskutine!!!

mama uz ranku nuvede pas moteriske, kuri isdave kompozija keletos aliejuku, liepe daryti ivairias proceduras, tai truko daugiau nei puse metu. bet jie veikia - atsipalaidavimas garantuotas. smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

menesiniu nesulaukiau, pirmiausiai suzinojau kad busiu  nestuke.gif  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jei kuria domintu , rasykite man privaciai, pranesiu kontaktus tos moteriskes
Atsakyti
Sudomino mane tie eteriniai aliejai, o kaip del vyru nevaisingumo, ar padetu? g.gif
Atsakyti
Rase kad padeda (angelyte123) Tik nezinia kaip realiai ar pades ar i bala pinigai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Prašausi į jūsų būrelį ax.gif
Planuojam mažylį ir dingo mmm...ginė paskyrė Duphastoną ir va jau lyg po antros tabletės didėja kraujavimas...Paskyrė 7dienom...kažin ar gerti toliau?
Ar teko kuriai susidurti? g.gif
Kas galėtų padėti sureguliuoti hormoninę sistemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkusyte @ 2011 07 31, 14:09)
Sveikutės  4u.gif
Prašausi į jūsų būrelį  ax.gif
Planuojam mažylį ir dingo mmm...ginė paskyrė Duphastoną ir va jau lyg po antros tabletės didėja kraujavimas...Paskyrė 7dienom...kažin ar gerti toliau?
Ar teko kuriai susidurti?  g.gif
Kas galėtų padėti sureguliuoti hormoninę sistemą? g.gif

Jei paskyre tai aisku gerk 4u.gif Kaip kitaip tu mmm issauksi jei pacios naturaliai neatsiranda ? g.gif Gal ziurek po vieno menesiuko kurso (duphastono) ir mmm kita menesi pacios pasirodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 07 31, 20:03)
Jei paskyre tai aisku gerk  4u.gif  Kaip kitaip tu mmm issauksi jei pacios naturaliai neatsiranda ? g.gif  Gal ziurek po vieno menesiuko kurso (duphastono) ir mmm kita menesi pacios pasirodys  4u.gif

Jo, geriu...Man paskyrė tik 7 dienų kursą...Tikiuosi, kad dabar jau susitvarkys ax.gif ir galėsim planuoti toliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkusyte @ 2011 08 01, 12:51)
Jo, geriu...Man paskyrė tik 7 dienų kursą...Tikiuosi, kad dabar jau susitvarkys  ax.gif ir galėsim planuoti toliau  bigsmile.gif

saunu tai ir gerk kaip ir paskyre 4u.gif Sekmes planavime smile.gif kiek laiko planuojat nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 01, 14:23)
saunu tai ir gerk kaip ir paskyre  4u.gif Sekmes planavime  smile.gif kiek laiko planuojat  nestuke.gif  ?

Jei su pertraukom tai nuo praeitų Joninių, o jei rimtai - tai nuo balandžio mirksiukas.gif
O kiek tu planuoji? Kokios nuotaikos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkusyte @ 2011 08 01, 16:20)
Jei su pertraukom tai nuo praeitų Joninių, o jei rimtai - tai nuo balandžio  mirksiukas.gif
O kiek tu planuoji? Kokios nuotaikos? bigsmile.gif

Lnikiu kuo greiciau pamatyt II 4u.gif Mes jau seniai saukiames gandrus 3metai su truputuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 01, 19:59)
Lnikiu kuo greiciau pamatyt II 4u.gif  Mes jau seniai saukiames gandrus 3metai  su truputuku  verysad.gif

Ačiū 4u.gif tau irgi to paties linkiu drinks_cheers.gif
o kokių ėmėtės priemonių, kad nepavyksta vis nestuke.gif ?
Atsakyti