Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

Vyras neina tirtis doh.gif sako ateis laikas ir bus...o man kaip ir nieko neranda...
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 05 03, 09:49)
Vyras neina tirtis doh.gif sako ateis laikas ir bus...o man kaip ir nieko neranda...

kazkaip butina ji itikinti, pasakyti, kad tiek vyru tiek moteru vaisingumo problemu yra vienodai, kad paprasciausia spermograma viska parodys kas kaip, o tiesiog sedeti ir laukti galima ir visa gyvenima. pamenu maniskis irgi ilgai ikalbinejau, jiems tai kaip vyriskumo patikrinimas, tai delto manyciau jiems sunku. kitavertus, moterys belekiek tiriasi, tai ko jie negali ''smagiai'' viena karta pasidaryti tyrimo doh.gif juolab, kad gali is namu paimti i sterilu indeli sperma ir ja per valanda nuvesti pries tais susitarus su klinika i klinika-taip isvengs psichologinio spaudimo TB. o atsakymas uz valandziukes jau buna 4u.gif siame reikale manau vyriskiams truksta atsakomybes-ja visa perkelia moteriai doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif 100 % na badysiu itikinti, nes tikrai as jau kiek galejau viska padariau is savo puses...o kur Kaune tiria? Skaiciau,kad Kildos klinikoje, kur dar gal zinai? Ydomu ar kainos skiriasi, ar panasios....
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 05 03, 10:08)
drinks_cheers.gif 100 % na badysiu itikinti, nes tikrai as jau kiek galejau viska padariau is savo puses...o kur Kaune tiria? Skaiciau,kad Kildos klinikoje, kur dar gal zinai? Ydomu ar kainos skiriasi, ar panasios....

siulyciau iskart i vaisingumo klinikas, jas turim Kaune dvi-Vaisingumo klinika ir Motina ir vaikas klinika. siulyciau pastaraja, mes ten visad daremes spermograma, ilgai gydemes...Objektyviai sakyciau daro butent spermograma. Pasidarykit visa pilna, ne trumpa 4u.gif sekmes gydyme! juk gal tereikia labai mazos pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 03 gegužės 2011 - 09:27
Aciu labai uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 05 03, 09:49)

na cia tai jau negerai...matyt TB dar nenori maziuko doh.gif ax.gif jei noretu mestu tuos visus gedinimus is galvos, nors sunku viska pradeti...o jau kaip pradeddi tai sustot sunku ax.gif ir isvis del nepastojimo pirma iprasta tirti vyra.nes pas vyra tik vienas tyrimas ir fsio o vat pas moteri n visokiu tyrimu doh.gif tikiuosi itikinti pavyks 4u.gif ir butinai parasyk kaip sekesi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Su "borovaja matka" ir daug kitų žolelių yra labai šaunus rusų gamybos balzamas iš bičių pikio ("Малахитовый бальзам"). Visiškai natūralus, skirtas būtent moterų hormoninei pusiausvyrai reguliuoti, infekcijų profilaktikai, venų sustiprinimui. Ir arbatėlė dar yra speciali.

O vyrams, manyčiau, vertėtų cinko preparatų pagerti (gal tada ir nereikės eiti tirtis, jei tai būtent šio mikroelemento trūkumas lemia nevaisingumą), būtų geriau irgi ne sintetinis, o natūralus - taip jis žymiai geriau įsisavinamas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas zinote, kaip gerti salaviju arbata? Zinau, kad po menesiniu 11 d., jei mano menesines 7-8 d. tai gaunasi, kad turiu gerti iki 18-19 ciklo dienos, o ovuliacija pas mane 12-14 c.d., gal po ovuliacijos nebegerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 05 06, 10:08)
Su "borovaja matka" ir daug kitų žolelių yra labai šaunus rusų gamybos balzamas iš bičių pikio ("Малахитовый бальзам"). Visiškai natūralus, skirtas būtent moterų hormoninei pusiausvyrai reguliuoti, infekcijų profilaktikai, venų sustiprinimui. Ir arbatėlė dar yra speciali.

O vyrams, manyčiau, vertėtų cinko preparatų pagerti (gal tada ir nereikės eiti tirtis, jei tai būtent šio mikroelemento trūkumas lemia nevaisingumą), būtų geriau irgi ne sintetinis, o natūralus - taip jis žymiai geriau įsisavinamas.

Gal galetum daugiau aprasyti apie si rusų gamybos balzamas iš bičių pikio ("Малахитовый бальзам"): kur nusipirkti ar namuose pasigaminti galima g.gif dekui.
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 05 06, 11:08)

Sveika 4u.gif aš ir norėjau paklausti, kur galima to balzamo įsigyti?
Atsakyti
Šis balzamas yra "Sibirskoe zdorovje" gaminys, jį galima įsigyti tik iš platintojų (galima ir per mane). Sudėtis:

Geriamas vanduo
Natūralus medus
Bičių pikis
Paprastosios sukatžolės šaknų ekstraktas
Vaistinės šventagaršvės šaknų ekstraktas
Žvaginių žolės ekstraktas
Vaistinio šalavijo žolės ekstraktas
Paprastojo saldymedžio šaknies ekstraktas
Bruknės uogų ekstraktas
Vaistinės ramunės žolės ekstraktas

Skaitančioms rusiškai: http://www.sibvaleo....product/400242/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunday: 17 gegužės 2011 - 13:40
QUOTE(sunday @ 2011 05 17, 15:34)
Šis balzamas yra "Sibirskoe zdorovje" gaminys, jį galima įsigyti tik iš platintojų (galima ir per mane). Sudėtis:

Geriamas vanduo
Natūralus medus
Bičių pikis
Paprastosios sukatžolės šaknų ekstraktas
Vaistinės šventagaršvės šaknų ekstraktas
Žvaginių žolės ekstraktas
Vaistinio šalavijo žolės ekstraktas
Paprastojo saldymedžio šaknies ekstraktas
Bruknės uogų ekstraktas
Vaistinės ramunės žolės ekstraktas

Skaitančioms rusiškai: http://www.sibvaleo....product/400242/

Tai tuomet ir norėčiau įsigyti jo iš tavęs smile.gif o kada jis geriamas yra ribojimai, ar iki ovuliacijos, ar po?
galiu parašyti savo nr, galiu e-paštą, kai patogiau, ar tu savo
Atsakyti