Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(garbanke @ 2011 02 28, 16:21)
Prisijungiau, kad pasidziaugti ir pasidalinti info kuri, mano manymu, gali padeti ir jum, nes ilgai ieskojus- atradau kas padejo mano artimiesiems. Norit tikekit norit ne, man nuo to nei silta nei salta as tik konstatuoju FAKTA. Aisku siais laikais zmonemis pasitiketi yra ypac sunku ir as pilnai tave suprantu.

Merginos, gal kas turit pazystamu kas prekiauja SPEMAN vaistukais? Jie yra is baltarusijos g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi netradicinių tyrimų srity. Buvau klinikoje, kuri tiria Metatron aparatu (per PC). Man nustatė keletą sutrikumų:
-dešinė kaiušidė "tinginė"
-progesterono trūkumas
Iš pradžių galvojau "pievos". Bet kai permečiau mintyse paskutines stimuliacijas, prisiminiau, kad dešinė pusė nebereaguodavo į vaistus. Nors anksčiau darant IUI, kaip tik dešinėj kiaušidėj užaugdavo daugiau folių. Per paskutinius 3 IUI, dešinėje pusėje lyg tyčia nei vieno folio g.gif
Apie progesteroną net nebuvau susimasčius. Kažkada seniai buvau dariusi tyrimą, tai PRG kiekis 7 DPO buvo normalus, t.y. rodė įvykusią ovuliaciją. Niekad nesusimasčiau kiek DPO turiu prieš mm. O ir gydytoja niekad nesuabejojo PRG pakankamumu. Bet kai pradėjau matuoti BT, apturėjau šoką -mm atėjo už 11 DPO vieną ciklą, o kitą -tik už 9 d. doh.gif
Nežinau, mistika čia ar sutapimas g.gif
Atsakyti
O mergaites, gal kuri is jusu bandete akupunktura? smile.gif del nevaisingumo, menstruaciju sutrikimo ar persileidimo? Kokie butu atsiliepimai? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 08, 22:50)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi netradicinių tyrimų srity. Buvau klinikoje, kuri tiria Metatron aparatu (per PC). Man nustatė keletą sutrikumų:
-dešinė kaiušidė "tinginė"
-progesterono trūkumas
Iš pradžių galvojau "pievos". Bet kai permečiau mintyse paskutines stimuliacijas, prisiminiau, kad dešinė pusė nebereaguodavo į vaistus. Nors anksčiau darant IUI, kaip tik dešinėj kiaušidėj užaugdavo daugiau folių. Per paskutinius 3 IUI, dešinėje pusėje lyg tyčia nei vieno folio g.gif
Apie progesteroną net nebuvau susimasčius. Kažkada seniai buvau dariusi tyrimą, tai PRG kiekis 7 DPO buvo normalus, t.y. rodė įvykusią ovuliaciją. Niekad nesusimasčiau kiek DPO turiu prieš mm. O ir gydytoja niekad nesuabejojo PRG pakankamumu. Bet kai pradėjau matuoti BT, apturėjau šoką -mm atėjo už 11 DPO vieną ciklą, o kitą -tik už 9 d.  doh.gif
Nežinau, mistika čia ar sutapimas  g.gif

O ką daryti, kai DPO yra 9? Man taip ir būna..
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 10, 15:49)

dažniausiai reiškia geltonkūnio nepakankamumą -progesterono trūkumą. Todėl skiriami vaistai PRG didinti.
Papildyta:
QUOTE(vestallsim @ 2011 03 09, 23:26)
O mergaites, gal kuri is jusu bandete akupunktura?  smile.gif del nevaisingumo, menstruaciju sutrikimo ar persileidimo? Kokie butu atsiliepimai? Dekui  smile.gif

Aš vaikščiojau pusmetį pastoviai, o vėliau retkarčiais. Tai labai padėjo ramybei atstatyti, ne tokia dirgli patapau. Be to, mm tapo nebeskausmingos, dingo pienligė. Bet aš tuo pat metu ir homeopatinius žirniukus naudojau. Tai negaliu sakyti, kurie padėjo. Gal viskas kartu g.gif Bet pastoti per tą laiką nepasisekė... Tad negaliu komentuoti, ar padėtų nuo persileidimo.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 03 10, 20:18)
dažniausiai reiškia geltonkūnio nepakankamumą -progesterono trūkumą. Todėl skiriami vaistai PRG didinti.

o nėra kokių homeopatinių ar natūralių vaistų progesteronui didinti?

ir dar norėjau paklausti - ar įmanoma kaip nors kitaip išnaikinti polipą, ne operacijos būdu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenusivylusi: 11 kovo 2011 - 09:28
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 11, 09:24)
o nėra kokių homeopatinių ar natūralių vaistų progesteronui didinti?

ir dar norėjau paklausti - ar įmanoma kaip nors kitaip išnaikinti polipą, ne operacijos būdu?

nežinau. Pačiai būtų labai įdomu. Man homeopatė paskyrė atseit PRG didinančių vaistukų, bet kad mm po 9 DPO atėjo juos begeriant. Tai greičiausiai nepadeda g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Norejau paklausti, gal kas zinote homeopata ar gera zolininke (bet ne burtininke) Klaipedoje, kuris nusimano apie vaisingumo problemas, ju pasalinima.Skaiciau daug informacijos apie ivairias zoleles, bet bijau pati ekperimentuoti. O pas profesionala pasikonsultuociau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2011 03 15, 12:31)
Sveikos merginos  4u.gif Norejau paklausti, gal kas zinote homeopata ar gera zolininke (bet ne burtininke) Klaipedoje, kuris nusimano apie vaisingumo problemas, ju pasalinima.Skaiciau daug informacijos apie ivairias zoleles, bet bijau pati ekperimentuoti. O pas profesionala pasikonsultuociau. rolleyes.gif

As taip pat noreciau suzinoti gal kas ka zino Klaipedoje ax.gif pasikonsultuociau ir pati...
Atsakyti
Parduociau savo Ovuliacijos indikatoriu ARBOR - naudojau tik pora kartu.
Daugiau informacijos rasite -http://www.arborita.com/?lang=lt

Noreciau 90 LT,

Rasyti a/z, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 10, 16:49)

Man irgi 9-10 DPO. Geriant duphastoną pailgėja tiek, kiek geriu, bet rezultatas nesikeičia schmoll.gif
Iš kraujo tyrimo progesteronas geras, užtenkamas nestuke.gif . Tik DPO trumpa.

Atsakyti
As turejau daugybe persileidimu jau nezinojau ko ir imtis tai pradejau vaikscioti i akupunktura pas kiniecius.Dar teko pagerti kazkokiu zirniuku gal 6 kartus i ale masaza ejau tai buvo trinimas ausu,delnu,ranku,koju.Ir netiketai pastojau!vilties turejau 0 ,kad viskas pasibaigs gerai,bet stebuklas as jau 26 svaites kaip laukiuosi!Dar tesiau akupunktura iki 12 nestumo savaites.Nezinau kas si karta man suveike,nes be akupunkturos dar pradejau savavaliskai gerti maza doze aspirino, nors kraujo tyrimai buvo geri,ir dufastona.O aspirina geriu ,nes prisiskaiciau uzsienio forumuose,kad merginos aptureja daugybe persileidimu pabande gerti aspirina ir joms suveike taip pat.As nieko neraginu gerti aspirino,nes tikrai nezinau ar jis cia daro stebuklus ar ne.Dabar telieka sulaukti kol gims vaikelis ar nebus vaistu gerimo pasekmiu..
Atsakyti