QUOTE(shyva @ 2010 08 04, 21:37)
Naudodama Beutiful life kapsule diskomforto nejauciau, isidejau ir tas 3 dienas prabuvau be jokiu nemaloniu pojuciu nieko neskaudejo zodziu viskas buvo gerai
Tik nusivyliau rezultatu, nezinau, galbut per daug patikejau sio preparato reklama, kurioje pasakojama kaip moterys pasveiksta netgi nuo labai rimtu ligu, kaip iseina cistos bei miomos ir pan. jau net po pirmos kapsules. As sunaudojau 3 vnt. ir niekas man ten neisejo nors tikrai turiu ginekologiniu problemu
nu nebent isejo kokie nematomi blogumai
ir dar nepatiko tas momentas kai po kapsules naudojimo reikia issiplauti vidu
kazkaip man atrodo kad savarankiskai "ten" lysti negalima. Ir kamparo kvapas nepatiko nu bet cia tik smulkmena
dekui uz pasidalinta patyrima
Kaip tu tuos 3 vnt sunaudojai?
Nes mano plane yra taip, kad nustojus kraujuoti praejus 3 dienom imu viena isivedu, atnesioju 3 paras (jei viskas gerai), tada isimu, prasiplaunu zalia arbata arba tantum rosa (dar neapsisprendziau). pailsiu para tada imu antra kapsulyte ir ja tris dienas nesioju. Zodziu paskaiciavimui isiena savaite laiko gydymuisi ir aisku be jokio
O kalbant apie prasiplovimus, na tai nera ten taip baisu, ir nera ten ko labai listi. paprasciausiai imi vaikiska kriausele(pompute), kuria ten ivedi ir prasiplauni. viskas!