sveikutes, ryt mastau gal nusipirkti tas vadinammas kapsules-tamponus,, pavadiniu "princeses perlas". Gal kuri naudojo ir patars, ar verta pinigus svaistyti? pati kovo pradzioje darysiuos lapar.del neaiskaus tepliojio, be to, gimda ganetinai gleiveta, tad galvoju gal nepakenktu vidaus pravalymas???? labai tikiuosi atsiliepimu bandziuiuju, o ne platintoju....
QUOTE(Bembis1 @ 2011 02 20, 16:04)
sveikutes, ryt mastau gal nusipirkti tas vadinammas kapsules-tamponus,, pavadiniu "princeses perlas". Gal kuri naudojo ir patars, ar verta pinigus svaistyti? pati kovo pradzioje darysiuos lapar.del neaiskaus tepliojio, be to, gimda ganetinai gleiveta, tad galvoju gal nepakenktu vidaus pravalymas???? labai tikiuosi atsiliepimu bandziuiuju, o ne platintoju....
Sveika,na as esu bandziusi tas "beautiful life" kapsules,manau kazkas panasaus i tas kur tu klausi.Tai ka galiu pasakyt:man nieko kazko tokio jos nepadejo,kai skaiciau kad jos istraukia visokius nesvarumus ir t.t. tai nieko panasaus,nu aisku pagalvojau,kad gerai(nes tipo gal ju pas mane ir nebuvo ) Tad is savo puses galiu pasakyt,kad daugiau nepirkciau,nes ir nepigios-viena -35lt,o reikia kokiu 3-4 kad butu kazkoks rezultatas.
QUOTE(Linutas @ 2011 01 26, 14:11)
as esu rasiusi recepta is burejos, kaip pastoti, berods prie bureju temos, kad pasidaryti cinamono nuovira ir issimaudyti su vyru. grubiai taip, smulkiai nepamenu. Tad delsiau ilgai, kol galiausiai radau tu cinamonu lazdeliu, nusipirkau, beje, buvo sveriamos, tai kai pirkau dar kazka viso paskaiciavo man moketi 6.66 lt. nu kaip nustebau, vat ir atsverk man kelis skirtingus dalykus butent uz tokia pinigu suma
o kalbant apie reikala, laikiau laikiau as tas cinamono lazdeles, bet nepraejo nei pusmetis ir nespejau as to ritualo atlikti, bet.. jo ir neprireike!
o kalbant apie reikala, laikiau laikiau as tas cinamono lazdeles, bet nepraejo nei pusmetis ir nespejau as to ritualo atlikti, bet.. jo ir neprireike!
Sveikos merginos
noriu padiskutuoti kartu su jumis
Linutas, kaip laikaisi, kaip tavo zirniukas auga? Kaip sveikatos?
Na.....jau jei uzsiminei apie recepta su cinamonu, tai prasom trumpai mums aprasyti Visa kas nauja reikia isbandyti, per galva niekas neduos...
Neseniai girdejau pasakojo per TV apie ta vienasale uzgina. Bet kaip supratau del jos vartojimo geriau pasitarti su zolininkais, nors matau merginos perkat ir vartojat. Tada klausimas, ar ji tinka, tik turint kokiu nors uzdegimu, endo, ar ja galima vartoti tiesiog profilaktiskai?
Ta zolininke, kuri kalbejo yra is Moletu raj., gal kas nors buvot pas ja?
Radau kai ką su cinamonu, kažkada buvau skaičiusi IUI skyrelyje, kad merginos bandė
NEVAISINGUMAS
Junani ir Ajurvedinė medicina nuo seno vartoja medų kaip vyro sėklą
stiprinančią priemonę. Reguliariai suvalgant 2 valgomuosius šaukštus
medaus prieš miegą galima išspręsti impotentiškumo problemą. Kinijoje,
Japonijoje ir Tolimųjų Rytų šalyse moterys, negalinčios pastoti arba
norinčios sustiprinti savo įsčias, nuo senų senovės naudoja cinamono
miltelius.
Negalinčios pastoti moterys gali sumaišyti cinamono miltelių žiupsnį
su puse arbatinio šaukštelio medaus ir kuo dažniau tepti šiuo mišiniu
dantenas (kelis kartus per dieną) -tokiu būdu vaistas lėtai susimaišo
su seilėmis ir įsigeria į kūną.
NEVAISINGUMAS
miltelius.
QUOTE(Mayfly @ 2011 02 22, 13:17)
Radau kai ką su cinamonu, kažkada buvau skaičiusi IUI skyrelyje, kad merginos bandė
NEVAISINGUMAS
miltelius.
NEVAISINGUMAS
miltelius.
Labas
nu labai idomus metodas
o del MB , tai medus atkrenta, jis alergiskas medui...
man pienlige padėjo išsivyti ir kvapus niezuliukus visokius, o šiaip tai stebulkų nedaro jos
QUOTE(Medeiva @ 2011 02 20, 17:52)
Sveika,na as esu bandziusi tas "beautiful life" kapsules,manau kazkas panasaus i tas kur tu klausi.Tai ka galiu pasakyt:man nieko kazko tokio jos nepadejo,kai skaiciau kad jos istraukia visokius nesvarumus ir t.t. tai nieko panasaus,nu aisku pagalvojau,kad gerai(nes tipo gal ju pas mane ir nebuvo ) Tad is savo puses galiu pasakyt,kad daugiau nepirkciau,nes ir nepigios-viena -35lt,o reikia kokiu 3-4 kad butu kazkoks rezultatas.
kur tu perki kad tokia milziniska kaina?as kai intenetu jas uzsisakau tj 18 Lt viena gaunasi
Sveikos ,nu man visai neblogos tos kapsules ,po vienos tai svaru buvo,o po antros tai oi daug kas isejo ,o paskui dar pora susidejau tai visai svaru-man patiko,kad jas vartojant pilvas buvo ramus ,kaip belgas ir gryba isvariau
QUOTE(riesuta @ 2011 02 23, 15:44)
Sveikos ,nu man visai neblogos tos kapsules ,po vienos tai svaru buvo,o po antros tai oi daug kas isejo ,o paskui dar pora susidejau tai visai svaru-man patiko,kad jas vartojant pilvas buvo ramus ,kaip belgas ir gryba isvariau
O kur jūs jas pirkot, gal kas galit į a.ž. kontaktus, geriau Vilniuje
Sveiki norejau su jumis pasidalinti info apie netradicini nevaisingumo gydyma!!! Mano sesei ir jos vyrui labai padejo tokia Ieva. Ji kaune dirba ir neuzsiima burimais gydo zolelemis, kurios gaminamos USA. Labai sauni. Pas ja galima kreiptis del visko. Pati asmeniskai buvau del migrenos ir jau nesergu 3metus jei kam reiks kontaktu, parasykit. NEGALIU tylet, kai tokie geri darbai daromi, maniau ir jums bus idomu
QUOTE(garbanke @ 2011 02 28, 18:31)
Sveiki norejau su jumis pasidalinti info apie netradicini nevaisingumo gydyma!!! Mano sesei ir jos vyrui labai padejo tokia Ieva. Ji kaune dirba ir neuzsiima burimais gydo zolelemis, kurios gaminamos USA. Labai sauni. Pas ja galima kreiptis del visko. Pati asmeniskai buvau del migrenos ir jau nesergu 3metus jei kam reiks kontaktu, parasykit. NEGALIU tylet, kai tokie geri darbai daromi, maniau ir jums bus idomu
Kaip tiket tavim, jeigu tu katik prisijungei i foruma. Kazkodel man kvepia REKLAMA.. Duok Die gal kam ir pades..
Prisijungiau, kad pasidziaugti ir pasidalinti info kuri, mano manymu, gali padeti ir jum, nes ilgai ieskojus- atradau kas padejo mano artimiesiems. Norit tikekit norit ne, man nuo to nei silta nei salta as tik konstatuoju FAKTA. Aisku siais laikais zmonemis pasitiketi yra ypac sunku ir as pilnai tave suprantu.