Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(mystique @ 2010 12 28, 23:44)
Laba

Buvau, ir ne pas viena. Ir ne pas bet kokias, o kur jau forumuose ar per pazistamus girdejau kad tikrai teisybe pasako. Ir tu pazadetu vaikeliu kaip ner taip ner...
Ejau, nes jau niekuo nebetikejau. Gydytojai nieko rimto pas mus neranda, tai norejau tiesiog patvirtinimo kad tu vaikuciu is viso turesiu, ir apytiksliai norejau suzinoti kada turesiu.
Kaip matau niekuo negali pasitiketi, tik laukti ir tiketis... sad.gif

Ne Jums vienai taip... man ir pasake ne karta, o norimo rezultato nera nestuke.gif verysad.gif verysad.gif
dar kai zmones ima aiskinti, kad nepastoji, nes per mazai noro turi, nenuosirdziai nori... doh.gif
na as parasysiu vienai merginai burejos siulyta recepta, pati nebandziau, nes labai jau nerealus dalykas... sako po ND isgerti kefyro su cinamonu ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
[
na as parasysiu vienai merginai burejos siulyta recepta, pati nebandziau, nes labai jau nerealus dalykas... sako po ND isgerti kefyro su cinamonu ir viskas lotuliukas.gif
[/quote]
ir padejo tai merginai ? smile.gif kad taip butu paprasta, manau parduotuvej nebutu nei kefyro nei cinamono, nu bet pabandyti verta, a maz pades:)
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2011 01 10, 14:16)
Barovaja matka negalima ilgai gerti! Po trijų mėnesių reikia daryti pertrauką.  nono.gif

jo? man pasake ir geriau, na gal nebuvo ten kasdien gerta, bet daznai.
Atsakyti
[quote=Valduse,2011 01 10, 15:58]
[
[/quote]
ir padejo tai merginai ? smile.gif kad taip butu paprasta, manau parduotuvej nebutu nei kefyro nei cinamono, nu bet pabandyti verta, a maz pades:)
Papildyta:

[/quote]
vat keisciausia, kad po pirmo ciklo su tuo kefyru ji pastojo lotuliukas.gif o iki tol 3 metus nieko....
Atsakyti
[quote=Agmus,2011 01 10, 16:58]
Papildyta:

[/quote]
vat keisciausia, kad po pirmo ciklo su tuo kefyru ji pastojo lotuliukas.gif o iki tol 3 metus nieko....
[/quote]
Is tikruju tai labai reikia noreti ir tiketi,as dabar pas ta moterele ir kaip buvau tai taip tikejau kad ji man tikrai kazka gero padarys,sau paciai pasakiau kad nuo siu metu pradzios viska padarysiu kad tik butu leliukas smile.gif
Atsakyti
Na man fikusas nepadėjo. Kai su buvusiu kažkada bandžiau pastot, prie lovos penkis metus buvo fikusas ir nieko schmoll.gif O bandyt aišku reikia, vienai gali vienas padėt, kitai kitas, gaila tik man nėra su kuo bandyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2011 01 09, 19:11)
As tai jau buvau pas ta moterele,kur gydo rankomis,is pradziu prase parodyti kojos pada,na o tada ir pasake viska kas man yra tiesiog rentgenu persviete.
Mums su vyru labai labai patiko jinai.Paskui ji man salino bedas masazo budu,tai kita diena visa skaudejo buvau kaip sulauzyta,o labiausiai pilva skaudejo,bet jau siandien geriau.Na nezinau kaip bus,pet tikuosi geriausio

Rutaute, kokiam mieste cia? kiek tokios konsultacijos kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2011 01 24, 18:14)
Rutaute, kokiam mieste cia? kiek tokios konsultacijos kainuoja?  4u.gif

Sveikute jinai gyvena sakiu rajone,na be to as pas ja jau buvau ir ji pasake kad as su B jau esame sveiki,tai ziuresim kas cia is to viso iseis,bet tikekimes, kad tikejimas pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2011 01 24, 21:35)
Sveikute jinai gyvena sakiu rajone,na be to as pas ja jau buvau ir ji pasake kad as su B jau esame sveiki,tai ziuresim kas cia is to viso iseis,bet tikekimes, kad tikejimas pades biggrin.gif

Tai tada laukiam naujienu mirksiukas.gif . geru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2011 01 24, 21:35)

thumbup.gif na tai laukiam su naujienomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2011 01 24, 22:35)

tai tikim visos kartu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agmus @ 2011 01 10, 13:28)
na as parasysiu vienai merginai burejos siulyta recepta, pati nebandziau, nes labai jau nerealus dalykas... sako po ND isgerti kefyro su cinamonu ir viskas   lotuliukas.gif

as esu rasiusi recepta is burejos, kaip pastoti, berods prie bureju temos, kad pasidaryti cinamono nuovira ir issimaudyti su vyru. grubiai taip, smulkiai nepamenu. Tad delsiau ilgai, kol galiausiai radau tu cinamonu lazdeliu, nusipirkau, beje, buvo sveriamos, tai kai pirkau dar kazka viso paskaiciavo man moketi 6.66 lt. nu kaip nustebau, vat ir atsverk man kelis skirtingus dalykus butent uz tokia pinigu suma blink.gif
o kalbant apie reikala, laikiau laikiau as tas cinamono lazdeles, bet nepraejo nei pusmetis ir nespejau as to ritualo atlikti, bet.. jo ir neprireike! thumbup.gif
Atsakyti
Oi merginos,kad jusu zodziai tiesiai Dievuliui i ausi smile.gif .Dabar dar mano B vartoja Ttibestan r, o as ir vitaminus norinciom pastoti.
Siandien mano teta pasigimde berniuka,tai buvom aplankyti,nu toks angelelis,toks mazas, mielas kudikelis, jinai taipat turejo problemu del pastojimo,bet stai ivyko stebuklas ir ji jau turi savo dziaugsma smile.gif 4u.gif
Atsakyti