Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Amain @ 2010 12 16, 09:31)
Mergaites, atsiliepkite, kurios naudojote ajurvedinius papildus Shatavari ax.gif ..kaip juos reikia teisingai vartoti- kurioje ciklo puseje? ar galima visa cikla? o per pacias mm?? Kazkaip anotacijoj nieko apie tai neraso g.gif 
ir dar- ar buvo koks nors poveikis po situ papildu?

Labukas, as geriau Shatavari, nu man jokiu pakitimu nebuvo, ir nepadejo:( bet juk zinom kad kiekvienos organizmas skirtingas.

Papildyta:
Labas merginos, sveikinu kam pagaliau pasiseke, ir kantrybes planuojancioms. perskaiciau viska apie netradicinius budus, susirasiau pilna lapa pavadinimu, nes kaip ir temuke griebiuosi siaudo, ar primsit mane pas save? smile.gif galvoju pabandyti biciu pieneli ir alijosiaus sulciu pradziai smile.gif nes isbandyta viskas jau yra. tik jau susimaisiau berasydama, kur vilniuje nupirkt biciu pieneli ir alijosiaus sulciu siuo metu? aciu.
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 01 07, 21:30)
Labukas, as geriau Shatavari, nu man jokiu pakitimu nebuvo, ir nepadejo:( bet juk zinom kad kiekvienos organizmas skirtingas.

Sveika, žinoma priimsim 4u.gif Tik, kad temutė nėra labai aktyvi.
Bičių pienelio būna vaistinėse pirkt tabletėmis, bet mergaitės sako, kad natūralus veiksmingiau, o šio matyt reikia pas bitininkus ieškot. Vilniuje, netoli stoties yra parduotuvė "bitinėlis" (regis taip vadinasi), tai gal ten galima rast. Aš pati neieškojau. O alijošiaus sulčių vaistinėse mačiau.

O aš paklaust apie šatavari norėjau. Kiek ilgai tu jį gėrei, nes ir aš dabar geriu, bet dar tik kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 01 07, 21:44)

O aš paklaust apie šatavari norėjau. Kiek ilgai tu jį gėrei, nes ir aš dabar geriu, bet dar tik kelias savaites.

labukas, gaila kad neaktyvi temuke, bet labai idomi ir tikrai yra nuostabiu istoriju, stebuklai vyksta mes ir pasieksim smile.gif savojo. Shatavari man pasiule ginekologe nes jau ir nebezinojom ko imtis viskas isbandyta, as isgeriau viena buteliuka tik tai gal mazokai, tik kazkaip nuleidau rankas, nepatikejau, dabar pradedu tiketi viskuom ir viska gersiu smile.gif nes vienu momentu kazkokius vitaminus pageriau menesi (lik kazkaip prenacare tiksliai nebepamenu buvo vienoj kapsulytej viskas na sukomplektuotas jau ) ir pastojau gal sutapimas gal kas tik kad pabego zirniukas sad.gif manau pagerti sveika ta satavari pagal aprasa graziai raso, bet blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 01 08, 11:36)
labukas, gaila kad neaktyvi temuke, bet labai idomi ir tikrai yra nuostabiu istoriju, stebuklai vyksta mes ir pasieksim smile.gif savojo. Shatavari man pasiule ginekologe nes jau ir nebezinojom ko imtis viskas isbandyta, as isgeriau viena buteliuka tik tai gal mazokai, tik kazkaip nuleidau rankas, nepatikejau, dabar pradedu tiketi viskuom ir viska gersiu smile.gif nes vienu momentu kazkokius vitaminus pageriau menesi (lik kazkaip prenacare tiksliai nebepamenu buvo vienoj kapsulytej viskas na sukomplektuotas jau ) ir pastojau gal sutapimas gal kas  tik kad pabego zirniukas  sad.gif manau pagerti sveika ta satavari pagal aprasa graziai raso, bet blogiau tikrai nebus.

Aš tą pregnacare jau beveik du metus geriu smile.gif Ir dar tą shatavari pradėjau gerti. Na jei ne padės, tai bent jau blogiau tikrai nebus wink.gif
Atsakyti
tai vat kad kiekvienas organizmas kitaip prijama ir sureguoja. as bandysu gert pieneli ir alijosiu sultys. siaip tas zoleles "boravaja matka" prageriau istisus metus, anyta pririnkus isdziovinus man buvo skonis slykstus bet ko tik nepadarysi, po keliu menesiu geriau be cukraus ir be medaus jau pripratau smile.gif tik vat kiek zinau gimda jie stiprina, nepakenke tai tikrai kad rezultato nebuvo norimo.
Atsakyti
As tai jau buvau pas ta moterele,kur gydo rankomis,is pradziu prase parodyti kojos pada,na o tada ir pasake viska kas man yra tiesiog rentgenu persviete.
Mums su vyru labai labai patiko jinai.Paskui ji man salino bedas masazo budu,tai kita diena visa skaudejo buvau kaip sulauzyta,o labiausiai pilva skaudejo,bet jau siandien geriau.Na nezinau kaip bus,pet tikuosi geriausio
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 22, 10:31)
Geriau biciu pieneli, tiksliau Apilaka, tuscia vieta..o vat po biciu duoneles naturalaus produkto rezultatas yra , o gal tai sutapimas  ax.gif

Sveikinu su rezultatu! bigsmile.gif O kiek laiko vartojai ta biciu duonele? Ir kur ja pirkai? g.gif

QUOTE(Valduse @ 2011 01 08, 12:51)
siaip tas zoleles "boravaja matka" prageriau istisus metus, anyta pririnkus isdziovinus man buvo skonis slykstus bet ko tik nepadarysi, po keliu menesiu geriau be cukraus ir be medaus jau pripratau smile.gif tik vat kiek zinau gimda jie stiprina, nepakenke tai tikrai kad rezultato nebuvo norimo.

Taigi ta borovaja matka neauga Lietuvoje, auga Sibire, Altajuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2011 01 09, 19:52)
Sveikinu su rezultatu!  bigsmile.gif  O kiek laiko vartojai ta biciu duonele? Ir kur ja pirkai?  g.gif
Taigi ta borovaja matka neauga Lietuvoje, auga Sibire, Altajuje  g.gif

Auga smile.gif
"vienintelė Lietuvoje dažnai auganti rūšis – vienašalė užgina (Orthilia secunda). Tai iki 25 cm aukščio krūmokšnis su labai išsišakojusiu šakniastiebiu. Lapai visžaliai, augantys pamate. Žiedai sutelkti gausiažiedėje kekėje. Žiedynstiebis 10-15 cm. Žydi birželio – liepos mėn. Auga šviesiuose spygliuočių miškuose. "
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2011 01 09, 18:11)
As tai jau buvau pas ta moterele,kur gydo rankomis,is pradziu prase parodyti kojos pada,na o tada ir pasake viska kas man yra tiesiog rentgenu persviete.
Mums su vyru labai labai patiko jinai.Paskui ji man salino bedas masazo budu,tai kita diena visa skaudejo buvau kaip sulauzyta,o labiausiai pilva skaudejo,bet jau siandien geriau.Na nezinau kaip bus,pet tikuosi geriausio

vau kaip idomu, as pas viena ir lankiausi, o pas ka tu lankais kokiam rajone, cia turbut namie? kokia kaina? aciu, viska reik isbandyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2011 01 09, 20:17)
Auga smile.gif
"vienintelė Lietuvoje dažnai auganti rūšis – vienašalė užgina (Orthilia secunda). Tai iki 25 cm aukščio krūmokšnis su labai išsišakojusiu šakniastiebiu. Lapai visžaliai, augantys pamate. Žiedai sutelkti gausiažiedėje kekėje. Žiedynstiebis 10-15 cm. Žydi birželio – liepos mėn. Auga šviesiuose spygliuočių miškuose. "

jo ir rinko kaip tik birzel -liepos men kiek pamenu. tai kaip tos bobutes turgui musu pardavineja jai pas mus neaugtu, i sibira juk nevaziuoja, butu neikainojamos jai is ten atvestu.
Atsakyti
Ka tik pradejau skaityti knyga apie tai, kad padeda pastoti,,,Demesi patrauke tai, kad jei yra ryskus PMS, tai gali buti nepastojimo priezastis, nes tai reiskia isibalansavusius hormonus,,,ir tokiais atvejais padeda progesterono kremas ir Agnus Castus Tikrasis skaitminys
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 01 09, 20:17)

Geras, nezinojau blink.gif Kazkaip visur tas Altajus buvo akcentuojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 01 08, 12:51)
tai vat kad kiekvienas organizmas kitaip prijama ir sureguoja. as bandysu gert pieneli ir alijosiu sultys. siaip tas zoleles "boravaja matka" prageriau istisus metus, anyta pririnkus isdziovinus man buvo skonis slykstus bet ko tik nepadarysi, po keliu menesiu geriau be cukraus ir be medaus jau pripratau smile.gif tik vat kiek zinau gimda jie stiprina, nepakenke tai tikrai kad rezultato nebuvo norimo.

Barovaja matka negalima ilgai gerti! Po trijų mėnesių reikia daryti pertrauką. nono.gif
Atsakyti