Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Amain @ 2010 12 03, 14:04)
Sveikutes smile.gif Ziuriu aptarinejat salavijo ir vienasales uzginos gerimo budus, tai nutariau isiterpt...Sau prisitaikiau si buda:
При низком уровне эстрогена, плохом созревании фолликулов:
1-я фаза- шалфей
2-я фаза (или весь цикл)- боровая матка

o siaip labai detaliai ir graziai aprasyta cia (toms, kurios skaitote rusiskai)
http://www.babyplan....php?f=5&t=10662

na, kai skaitysite toliau, pamatysite, kad toms, kuriu endometriumas (gleivine) plona, vienasale uzgina 1-oje ciklo puseje netinka...
Pati geriau 3 menesius...deja deja..norimo rezultato nera, bet, cikla sutvarke, nes labai po stimuliantu buvo issiderine g.gif

oh, nu va to ir klausiau 4u.gif man gleivine vis iki reikiamo storio neuzauga.... tai reiks tik tik antroj ciklo pusej gert. aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 12 02, 11:56)
Užpilkite 2 šaukštus šios žolelės lapų ir žiedų 30 ml vandens, virkite 5-10 min. Tada leiskite nuovirui pastovėti 30 minučių, jį perkoškite. Vartokite po 1 šaukštą 4 kartus per dieną.

reikes pagal si recepta gerti sias zoleles, kadangi arbatos pavidalu oi kaip neskanu man, ne tas zodis blush2.gif
siaip klausimas iskilo, o ar gali buti koks neigiamas salutinis poveikis perdozavus nienašalės užginos ? g.gif
Atsakyti
Jeigu vienašale užgina sumaišyta su šalaviju, visai skanu. Viena arbata - tada fu.... bet galima priprasti irnesakyk.gif
Jeigu labai neskanu, galima gerti užpilą, tik brangiau išeina. smile.gif
Atsakyti
Gal kas vartojote rusiska Ginekol ir pajautete, kad lyg ir papilnejo krutine? Man taip yra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bronzine @ 2010 12 13, 20:17)
Gal kas vartojote rusiska Ginekol ir pajautete, kad lyg ir papilnejo krutine? Man taip yra.  unsure.gif

Aš jį vartojau, tačiau jokių pašalinių poveikių nebuvo g.gif Gal kiekvienas organizmas savaip reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 12 13, 19:53)
Aš jį vartojau, tačiau jokių pašalinių poveikių nebuvo g.gif  Gal kiekvienas organizmas savaip reaguoja.

Tas pašalinis poveikis kaip ir geras - padidėjo krūtinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bronzine @ 2010 12 13, 18:17)
Gal kas vartojote rusiska Ginekol ir pajautete, kad lyg ir papilnejo krutine? Man taip yra.  unsure.gif

as taip pat ilgai vartojau (gal 3 ar 4 pakuotes sugeriau) sio vaisto, bet man niekas nedidejo ir nepamazejo schmoll.gif

Beje, turiu vienasales uzginos vandeninio ekstrakto - pirkau rusiskoje vaistineje. liko truputi maziau nei puse buteliuko, jei kam reikia - atiduodu + su virusais ! thumbup.gif Kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bronzine @ 2010 12 13, 17:17)

as va turbut antras menuo geriu Ginekol, tai jokiu pokyciu bei pojuciu smile.gif
Atsakyti
Beje, turiu vienasales uzginos vandeninio ekstrakto - pirkau rusiskoje vaistineje. liko truputi maziau nei puse buteliuko, jei kam reikia - atiduodu + su virusais ! thumbup.gif Kaunas mirksiukas.gif
[/quote]

Valio!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tvirtai tvirtai laikykites 4u.gif
Tai gal vandenukas cai visgi padejo is Druskininku ar kokio ten saltinio mirksiukas.gif ? Prasom pasipasakoti :-)
Atsakyti
[quote=aferizmas,2010 12 14, 18:32]
[/quote]
Valio!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tvirtai tvirtai laikykites 4u.gif
Tai gal vandenukas cai visgi padejo is Druskininku ar kokio ten saltinio mirksiukas.gif ? Prasom pasipasakoti :-)
[/quote]
vandenukas gal ir nepadejo, bet prisidejo blush2.gif nes juo uzsigerdavau vaistukus blush2.gif Bet jeigu jau kada vaziuotumet i ta dzuku krasta, tai tikrai prisisemkit Bobos darzo saltinio vandenelio - neispasakyto skonio! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nerandu tinkamos temos 4u.gif ..bet gal neismes is cia..
Dovanoju arbatos Borovaja matka, Ginekol tabletes (like 11 vnt.)..
ir gal kas noretu isbandyt "Princeses perla" (cia analogas Beutiful life kapsulyciu)..
i az, Vilnius..
Viskas virusuota.. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 14, 19:48)
Sveikutes, nerandu tinkamos temos 4u.gif ..bet gal neismes is cia..
Dovanoju arbatos Borovaja matka, Ginekol tabletes (like 11 vnt.)..
ir gal kas noretu isbandyt "Princeses perla" (cia analogas Beutiful life kapsulyciu)..
i az, Vilnius..
Viskas virusuota.. blush2.gif  wub.gif

tiesa, tu parasei apie tas kapsulytes ir as prisiminiau, kad kaip tik jas (tik Beutiful life) kapsulytes naudojau 2 ciklus iki pastojimo.
Dabar tik dievai zino, kas is viso leme mano sekme, nes namo rugseji ir fikusus du parsitempiau ir tas kapsules naudojau ir tirpala geriau ir ginekol geriau ir nakvisos kapsules geriau, va ir dar biciu pienelio kapsules bei tabletes ciulpiau. zodziu visas sitas priemones naudojau, bet pavyko po pirmos stimuliacijos cool.gif
Atsakyti