Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 01, 05:55)
O kokios firmos tos alijošiaus sultys, nes aš bandžius, nepajutau 4u.gif

Forever living, as tikrai jauciu didelius pakitimus, bet zinoma, ne kiekvienas organizmas vienodai reaguoja, vienam tinka, kitam ne, aciu D, man l padejo. smile.gif Nepabandes nesuzinosi. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as prisijungsiu prie visu planuojanciu ir pasiryzusiu viskam dal nestuke.gif
taigi nusipirkau vienasales uzginos arbatos ir salavijo tai verdu arbatytes ir kastonu dar ieskau po lova pakisti lotuliukas.gif ai ir dar fikusa reiks prie lovos nusinesti thumbup.gif
oi oi betka ir as padaryciau kad tik tas leliukas ateitu pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip vienasale uzgina reik gerti? pati geriu, bet tik dabar sugalvojau, kad gal kokia sistema yra? na pvz salavija reikia pradeti po menesiniu (nes skatina kraujavima) ir gerti iki ovuliacijos. o kaip su vienasale uzgina? g.gif gal kuri issiaiskinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 12 02, 10:06)
mergaites, o kaip vienasale uzgina reik gerti? pati geriu, bet tik dabar sugalvojau, kad gal kokia sistema yra? na pvz salavija reikia pradeti po menesiniu (nes skatina kraujavima) ir gerti iki ovuliacijos. o kaip su vienasale uzgina?  g.gif  gal kuri issiaiskinot?  4u.gif

na kaip ja gerti as klausiau pas zolininke pas kuria ir pirkau sias zoles tai man sake 1 sauksta uzplikyti 0,5 vandens, palaikyt apie 45min-2h (seip interne skaiciau kad galima pavirti apie 10 min ant silpnos uzgnies) ir arbatyte po puse stiklines gert 3 kartus per diena silta pries valgi. tai a staip ir geriu kolkas ir laukiu rezultatu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 12 02, 08:06)
mergaites, o kaip vienasale uzgina reik gerti? pati geriu, bet tik dabar sugalvojau, kad gal kokia sistema yra? na pvz salavija reikia pradeti po menesiniu (nes skatina kraujavima) ir gerti iki ovuliacijos. o kaip su vienasale uzgina?  g.gif  gal kuri issiaiskinot?  4u.gif

Vienašalė užgina. Viena iš itin efektyvių priemonių, padėjusių daugybei moterų tapti mamomis – vienašalė užgina. Ši žolelė sėkmingai gydo įvairias su moterų lytine sveikata susijusias negandas, tuo pačiu ir padeda pastoti. Užpilkite 2 šaukštus šios žolelės lapų ir žiedų 30 ml vandens, virkite 5-10 min. Tada leiskite nuovirui pastovėti 30 minučių, jį perkoškite. Vartokite po 1 šaukštą 4 kartus per dieną. Gydymo kuras priklauso nuo susirgimo sunkumo, jį galima tęsti iki 3-4 mėnesių.
Atsakyti
Cia tikriausiai klausimas buvo kuriuo ciklo metu ja geriausia gerti... :ax;

As gerdavau visa cikla,nors kazkuri yra paminejusi,kad geriau ja gerti antroje puseje.Nors siaip jokiose informacijose to nemini,tai gal ir bele kada galima.Reiktu pasidomet,gal rusiskuose saituose daugiau info?
Atsakyti
Aš skaičiau rusiškuos saituose, tai jos paruošimo būdų yra keli (nuoviras, spiritinis antpilas, aliejinis antpilas) ir skirtingoms problemoms spręsti skirtingai vartojama.
Atsakyti
Vienašalės užginos negalima gerti per mėnesines, tas kelias dienas reikia padaryti pertrauką.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 12 02, 17:05)
Vienašalės užginos negalima gerti per mėnesines, tas kelias dienas reikia padaryti pertrauką.

o kur cia skaitei taip? nes salavijo tai girdejus kad negalima gert per mm bet apie vienasale uzgina kiek skaiciau visur raso jog pertrauka daryt po 3-4 menesiu g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ziuriu aptarinejat salavijo ir vienasales uzginos gerimo budus, tai nutariau isiterpt...Sau prisitaikiau si buda:
При низком уровне эстрогена, плохом созревании фолликулов:
1-я фаза- шалфей
2-я фаза (или весь цикл)- боровая матка

o siaip labai detaliai ir graziai aprasyta cia (toms, kurios skaitote rusiskai)
http://www.babyplan....php?f=5&t=10662

na, kai skaitysite toliau, pamatysite, kad toms, kuriu endometriumas (gleivine) plona, vienasale uzgina 1-oje ciklo puseje netinka...

Pati geriau 3 menesius...deja deja..norimo rezultato nera, bet, cikla sutvarke, nes labai po stimuliantu buvo issiderine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amain: 03 gruodžio 2010 - 12:08
QUOTE(vikxe @ 2010 12 02, 17:15)
o kur cia skaitei taip? nes salavijo tai girdejus kad negalima gert per mm bet apie vienasale uzgina kiek skaiciau visur raso jog pertrauka daryt po 3-4 menesiu  g.gif

Jau net neatsimenu kur, skaitinėjau keletą šaltinių. Mano rodos, žolininkė sakė Halės turguj, iš kurios pirkau.
Vienašalė užgina varo skysčius, matyt, reikia per mmm padaryti kelias dienas pertrauką, kad nesustiprintų kraujavimo.
Man labai pasijautė poveikis, mmm pasidarė trumpos, staigiai prasideda, staigiai pasibaigia, ir sysiojimui labai padėjo - taip dažnai nebebėgioju į WC biggrin.gif
Atsakyti
tesiant cia apie tas arbateles tai gal kuri geria ir salaviju arbatyte, nes as jos pasidariau o gerti tai reikia tik po sauksta tris kart tai va toki kvailoka klausima turiu kur jus ja laikot, nes as laikiau spintutej na kambario temperaturoj bet ziuriu ji taip tamseja tai idejau i saldytuva tai isvis atsidariua vos ne juoda pasidare o dar vyrelis uzmate biggrin.gif nelabai jam sitie mano liaudiski metodai tai skao dar apsinuodinsi g.gif tai gal negerai kad ta arbatyte juoda vos ne pasidaro?
Atsakyti