Sveikos merginos, gal kas easate girdeje ir lanketes pas bioenergetika Klaipedoje Algimanta? butu idomu suzinoti ar kam nors padejo?
QUOTE(Adrija1 @ 2010 11 12, 09:57)
Laba diena. Ikisiu ir as savo nosyte su patarimuku kaip sureguliuoti hormonu pusiausvyra.
Tai labai skanus gerimas, kuri galima gerti vietoj kavos. Kaip zinome, kava nera labai rekomenduojama norincioms pastoti, tad jei esate kavos megejos, galesite ja pakeisti siuo gerimu Gerti ji reikia ilgai, 9-is menesius (nestumo ciklas) kiekviena diena, jei tuo metu pastojote- SUPER! To visoms mums ir linkiu!
Taigi receptukas:
Visko imame lygiomis dalimis. Ingridientai milteliu pavidalu.
1. Cikorija (ilgai ieskojau kur nusipirkti, anksciau Maximose budavo prie kavos, bet as pirkau "Sveikuose produktuose");
2. Imbiero milteliai;
3. Kardamonas;
4. Cinamonas;
5. Ozrage (malta);
6. Kalendra.
Viska sumaisome, puodeliui- 1 arbatinis saukstelis, uzpilame verdanciu vandeniu, galima su pienu, bet ji taip pat reikia pavirinti (as sumaisau vandeni su pienu 2:1 uzverdu ir uzpilu). Gerti su visomis drumzlemis. Skanaus ir sekmes laukiancioms stebuklu!
Ir dar vienas dalykas, kuri mes daznai pamirstame- Vaikas ateina i pasauli ne mums, o pasauliui, tad bandykime keisti savo "vaiku nora" i "troskima, jog pasauliui gimtu dar vienas zmogus, kurio mama buciau as"!
Tai labai skanus gerimas, kuri galima gerti vietoj kavos. Kaip zinome, kava nera labai rekomenduojama norincioms pastoti, tad jei esate kavos megejos, galesite ja pakeisti siuo gerimu Gerti ji reikia ilgai, 9-is menesius (nestumo ciklas) kiekviena diena, jei tuo metu pastojote- SUPER! To visoms mums ir linkiu!
Taigi receptukas:
Visko imame lygiomis dalimis. Ingridientai milteliu pavidalu.
1. Cikorija (ilgai ieskojau kur nusipirkti, anksciau Maximose budavo prie kavos, bet as pirkau "Sveikuose produktuose");
2. Imbiero milteliai;
3. Kardamonas;
4. Cinamonas;
5. Ozrage (malta);
6. Kalendra.
Viska sumaisome, puodeliui- 1 arbatinis saukstelis, uzpilame verdanciu vandeniu, galima su pienu, bet ji taip pat reikia pavirinti (as sumaisau vandeni su pienu 2:1 uzverdu ir uzpilu). Gerti su visomis drumzlemis. Skanaus ir sekmes laukiancioms stebuklu!
Ir dar vienas dalykas, kuri mes daznai pamirstame- Vaikas ateina i pasauli ne mums, o pasauliui, tad bandykime keisti savo "vaiku nora" i "troskima, jog pasauliui gimtu dar vienas zmogus, kurio mama buciau as"!
Sveika,labai noreciau suzinot kur perkat situos ingredientus,niekur nerandu?Kas ta ozrage?Atsiprasau uz kvailus klausimus
QUOTE(ela33 @ 2010 11 28, 17:33)
Sveika,labai noreciau suzinot kur perkat situos ingredientus,niekur nerandu?Kas ta ozrage?Atsiprasau uz kvailus klausimus
Laba, as visus siuos prieskonius pirkau parduotuveje "sveiki produktai", Vilniuje ju bent kelios, o cikorijos tai visgi radau maximoje Ozrage tai toks prieskonis, tokios granulytes
QUOTE(*Strazdane* @ 2010 11 28, 21:50)
Laba, as visus siuos prieskonius pirkau parduotuveje "sveiki produktai", Vilniuje ju bent kelios, o cikorijos tai visgi radau maximoje Ozrage tai toks prieskonis, tokios granulytes
Cikorijos ir as radau Maximoje, bet ten tiek E E E buvo..
tad tesiu paieskas toliau..jei kas uzmatysit kuo svaresni,kuo maziau tu E-pasidalinkit info
QUOTE(Nemeja @ 2010 11 29, 08:46)
Cikorijos ir as radau Maximoje, bet ten tiek E E E buvo..
tad tesiu paieskas toliau..jei kas uzmatysit kuo svaresni,kuo maziau tu E-pasidalinkit info
Na nezinau, tą kur aš radau lyg ir be E buvo
QUOTE(*Strazdane* @ 2010 11 28, 20:50)
Labai dekoju uz atsakyma,bandysiu ieskot
QUOTE(Medeiva @ 2010 09 07, 12:06)
Teko skaityti rusiskuose forumuose,kad nuo nevaisingumo padeda gyslocio seklu nuoviras(ar arbata,nezinau kaip tiksliau).gal kam teko isbandyti sita buda?
Gal jau geriate, turiu ir as jau, viena karta jau bandziau, baisiai bjauri, bet ka padarysi.
Starzdane, kaip jums sekasi su ajurvedos papildais?
As geriu alijosiaus sultis ir biciu pieneli, jauciu stipru pagerejima, ziuresime kas bus toliau.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 30, 00:33)
Starzdane, kaip jums sekasi su ajurvedos papildais?
As geriu alijosiaus sultis ir biciu pieneli, jauciu stipru pagerejima, ziuresime kas bus toliau.
Labas vakaras, net nežinau kaip sekasi. Gėriau aš ajurvedinius papildus Women's Well-Being. Tiesa, gėriau tik vieną mėnesį tai matyt ir nejaučiau tos naudos. Na bet tiesiog susiklostės tokios aplinkybės. Šiaip skaičiau, kad moterys labai giria juos, kad ciklą sureguliavo ir pan... Bičiū pienelį aš vartojau gal metus. Man jo poveikis patinka. Toks geros nuotaikos ir bendros savijautos užtaisas
Praeitą mėnesį geriau vienašalę užginą. Tai nežinau ar dėl jos, bet man ciklas normalesnis buvo. Šį mėnesį nieko nevartoju, nes jaučiu, kad kažkoks chaosas. Eisiu ketvistadienį pas gyd. Žiūrėsiu ką sakys, jei paskirs kažkokį gydymą vaistais tai ir gydysiuos, jei ne tai matyt kuriam laikui apsistosiu ties vienašale užgina ir gal dar tuos ajurvedinius papildus nusipirksiu
Sveiki,
Man visus mm reikalus ir ne tik sutvarke alijosiaus sultys, visa laika turedavau l gausias, ilgas, labai skausmingas, tepliodavo tarp ju, dabar jau pora men, kuriuos ir geriu sias sultis, jauciuosi puikiai, net nejauciu kada ateina, nebeteplioja tarp, net krutines tiek nebeskauda pries ir jokiu dideliu nuotaiku kaitu nebera, esu labai patenkinta.
Man visus mm reikalus ir ne tik sutvarke alijosiaus sultys, visa laika turedavau l gausias, ilgas, labai skausmingas, tepliodavo tarp ju, dabar jau pora men, kuriuos ir geriu sias sultis, jauciuosi puikiai, net nejauciu kada ateina, nebeteplioja tarp, net krutines tiek nebeskauda pries ir jokiu dideliu nuotaiku kaitu nebera, esu labai patenkinta.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 01, 00:23)
Sveiki,
O kokios firmos tos alijošiaus sultys, nes aš bandžius, nepajutau
QUOTE(g.saulele @ 2010 11 29, 09:20)
priskaiciau cia jusu patarimu kruvas ir nusprendziau pameginti pagerti salaviju uzpila. ir dar noriu labai labai labai tiketi, kad viskas susitvarkys ne tik man, bet ir visoms jums, kurios laukiate, tikites ir nepasiduodat. stiprybes visoms ir istvermes
Buvau susigundziusi anskciau ir as juo . Dariausi , saziningai geriau bet norimo rezultato taip ir nesulaukiau Bet visgi manau kiekvienam individualiai, nereiskia kad man nepadejo ,kad nepades ir jums