Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(RositaK @ 2010 11 15, 13:38)
parduodu tris buteliukus naturalaus rudeni rinkto biciu pienelio(uzsaldytas)-viename buteliuke yra 10gramu, po 50lt uz viena. Kaune arba Marijampoleje  4u.gif

jau nebera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 11 15, 12:38)
parduodu tris buteliukus naturalaus rudeni rinkto biciu pienelio(uzsaldytas)-viename buteliuke yra 10gramu, po 50lt uz viena. Kaune arba Marijampoleje  4u.gif

Gaila, kad as nespėjau... O sakyk, kodėl parduodi, juk pati neseniai pirkai. Gal jau padejo?
Aš irgi naudoju, jau gal kokios 5 savaitės bus. Kai išvažiuoju komandiruotėn ir negaliu natūralaus įsidėti, imu tabletytes.
Tačiau, kažkur skaičiau, kad pagėrus 8 sav, reikia daryti pertrauką. Ar ką nors apie tai girdėjote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 15 lapkričio 2010 - 20:25
QUOTE(kerzaka @ 2010 11 15, 21:10)
Gaila, kad as nespėjau... O sakyk, kodėl parduodi, juk pati neseniai pirkai. Gal jau padejo?
Aš irgi naudoju, jau gal kokios 5 savaitės bus. Kai išvažiuoju komandiruotėn ir negaliu natūralaus įsidėti, imu tabletytes.
Tačiau, kažkur skaičiau, kad pagėrus 8 sav, reikia daryti pertrauką. Ar ką nors apie tai girdėjote?

kur jau ten padejo doh.gif konkreciai mano situacijoje man zolininke-bioenergetike man ju nerekomendavo, tai ir liko rolleyes.gif ji kazka minejo kad tai itin didelis stimuliatorius organizmui. Jei kada buni Marijampolej, tai galeciau duot bitininko koordinates, gal dar tures 4u.gif
Atsakyti
O va musu draugams biciu pienelis padejo mirksiukas.gif . Istisus metus gere vitaminus ir kelios IUI nepavyko, o va menesi uzteko pieneli pavalgyt ir rezultatai vyro 3!!! kartus pagerejo ir pavyko ! net daktare sake, buvo nustebus tokiais rezultatais.
gal dar kas turite geru rezultatu su biciu pieneliu? Idomu, ar cia tik pavienis atvejis, ar vis delto padeda is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2010 11 16, 10:51)
O va musu draugams biciu pienelis padejo  mirksiukas.gif . Istisus metus gere vitaminus ir kelios IUI nepavyko, o va menesi uzteko pieneli pavalgyt ir rezultatai vyro 3!!! kartus pagerejo ir pavyko ! net daktare sake, buvo nustebus tokiais rezultatais.
gal dar kas turite geru rezultatu su biciu pieneliu? Idomu, ar cia tik pavienis atvejis, ar vis delto padeda is tikruju.

Jis skiriamas net onkologiniams ligoniams, tai manu turi pad4ti 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo neasmeniska patirtim. Nors esu pakankamai skeptiskai nusistaciusi visokiu "stebuklingu" papildu ir priemoniu atzvilgiu, pastaruoju metu esu labai nustebinta. Kalbu apie kiniskus papildus (Tianshi regis jie vadinasi). Pati nevartoju, bet kai pastojo mano beviltiskai nevaisinga drauge ju uzgerus, suklusau. Papsakojau kitai savo prietelei, kuri irgi turi visa bukieta problemu, pradedant menesiniu nebuvimu ir baigiant policistinem kiausidem. Po 3 menesiuku ir ji pradziugino mane gera zinia smile.gif Abi metu metus gydesi nevaisinguma pas zinomus musu ginekologijos autoritetus, sukiso kruvas pinigu i vaistus ir vizitus ir jau buvo nuleide visiskai rankas. Pasidomekit, kam aktualu.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 11 16, 15:13)
Pasidalinsiu savo neasmeniska patirtim. Nors esu pakankamai skeptiskai nusistaciusi visokiu "stebuklingu" papildu ir priemoniu atzvilgiu, pastaruoju metu esu labai nustebinta. Kalbu apie kiniskus papildus (Tianshi regis jie vadinasi). Pati nevartoju, bet kai pastojo mano beviltiskai nevaisinga drauge ju uzgerus, suklusau. Papsakojau kitai savo prietelei, kuri irgi turi visa bukieta problemu, pradedant menesiniu nebuvimu ir baigiant policistinem kiausidem. Po 3 menesiuku ir ji pradziugino mane gera zinia smile.gif Abi metu metus gydesi nevaisinguma pas zinomus musu ginekologijos autoritetus, sukiso kruvas pinigu i vaistus ir vizitus ir jau buvo nuleide visiskai rankas. Pasidomekit, kam aktualu.

Aš gėriau kai tik jie pasirodė prie kkius 10 metų, man tai nepadėjo, na bet jei tik sureguliuoti ciklą gal ir bandykit, bet kai rimčiau papildas lieka papildu tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 16, 15:22)
Aš gėriau kai tik jie pasirodė prie kkius 10 metų, man tai nepadėjo, na bet jei tik sureguliuoti ciklą gal ir bandykit, bet kai rimčiau papildas lieka papildu tik 4u.gif

Ten kaip man aiskino juos vartoti reikia keliais etapais pagal programa kiekvienu individualiu atveju: 1 menuo organizmo valymas, geriami kazkokie konkretus papildai, tada palaikymas - geriami kazkokie kiti kompleksai ir trecias etapas - atstatymas, vel kiti papildai. Paraleliai dar joms buvo paskirtos arbatos specialios ir vitaminai.Tai sitame etape jos ir pastojo. Kainuoja kaip supratau irgi nepigiai, 3 menesiams apie 2000 lt susidaro bet rezultatas akivaizdus. gal ne sitie papildai ten buvo Šarūniuke?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 11 16, 15:40)
Ten kaip man aiskino juos vartoti reikia keliais etapais pagal programa kiekvienu individualiu atveju: 1 menuo organizmo valymas, geriami kazkokie konkretus papildai, tada palaikymas - geriami kazkokie kiti kompleksai ir trecias etapas - atstatymas, vel kiti papildai. Paraleliai dar joms buvo paskirtos arbatos specialios ir vitaminai.Tai sitame etape jos ir pastojo. Kainuoja kaip supratau irgi nepigiai, 3 menesiams apie 2000 lt susidaro bet rezultatas akivaizdus. gal ne sitie papildai ten buvo Šarūniuke?

Šitie tikrai, aš pati esu jų platintoja, tiksliau buvau, vartojau apie 3 metus pagal kiekvieną mėnesį latvio gydytojo rekomendacijas individuliai, be sakau tai ne vaistai, tik papildai ir tikrai nestebuklingi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 16, 16:36)
Šitie tikrai, aš pati esu jų platintoja, tiksliau buvau, vartojau apie 3 metus pagal kiekvieną mėnesį latvio gydytojo rekomendacijas individuliai, be sakau tai ne vaistai, tik papildai ir tikrai nestebuklingi biggrin.gif  4u.gif

As tai nesu nei platintoja nei vartotoja, ale "apakau" nuo tokio greito rezultato. Dar viena butu o cia dvi. g.gif Tai dabar visoms draugems turincioms tokiu problemu akis isputus paskoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 16 lapkričio 2010 - 16:09
QUOTE(RositaK @ 2010 11 16, 09:27)
kur jau ten padejo doh.gif  konkreciai mano situacijoje man zolininke-bioenergetike man ju nerekomendavo, tai ir liko  rolleyes.gif ji kazka minejo kad tai itin didelis stimuliatorius organizmui. Jei kada buni Marijampolej, tai galeciau duot bitininko koordinates, gal dar tures  4u.gif

Aš ir prisiskaičiau, kad imunitetą stipriną, bet man, matyt, neveikia. Nes paskutiniu metu, aš tikras ligų kamuolys doh.gif Nors ir naudoju medų, bičių pienelį, vitaminus, vis viena apsisnargliavus, užsikosėjus vaikštau...
Atsakyti
Panos,
kas bandete "princeses perla"- http://www.fohow.lt/...incesės-perlas

Tipo beutiful life kapsuliu pas mus nebeveza,o cia analogas..
As noriu pabandyt profilaktiskai..
Atsakyti