Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(juratele2006 @ 2010 11 11, 22:25)
Radau kur internetu galima nusipirkti vienašales užginos
http://www.safora.lt/agnes/p,523

gal zinote kaip jos skonis? Nesinoretu kad nusipirkus tik spinteleje stovetu smile.gif

Aš iš jų siunčiausi. labai greit atkeliavo, į namus pristatė už 5 Lt thumbup.gif Šiaip skonis tai kartokas toks, nėr labai skani. Man priminė meškauogių arbatą, tik ne tokia bjauri. Bet vardan tokio tikslo vieni juokai ją gert. Galima medaus įsidėt, nebus taip neskanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 11 12, 10:57)
Laba diena. Ikisiu ir as savo nosyte su patarimuku kaip sureguliuoti hormonu pusiausvyra.

Tai labai skanus gerimas, kuri galima gerti vietoj kavos. Kaip zinome, kava nera labai rekomenduojama norincioms pastoti, tad jei esate kavos megejos, galesite ja pakeisti siuo gerimu  mirksiukas.gif Gerti ji reikia ilgai, 9-is menesius (nestumo ciklas) kiekviena diena, jei tuo metu pastojote- SUPER!  thumbup.gif To visoms mums ir linkiu!  wub.gif

Taigi receptukas:

Visko imame lygiomis dalimis. Ingridientai milteliu pavidalu.

1. Cikorija (ilgai ieskojau kur nusipirkti, anksciau Maximose budavo prie kavos, bet as pirkau "Sveikuose produktuose");
2. Imbiero milteliai;
3. Kardamonas;
4. Cinamonas;
5. Ozrage (malta);
6. Kalendra.

Viska sumaisome, puodeliui- 1 arbatinis saukstelis, uzpilame verdanciu vandeniu, galima su pienu, bet ji taip pat reikia pavirinti (as sumaisau vandeni su pienu 2:1 uzverdu ir uzpilu). Gerti su visomis drumzlemis. Skanaus ir sekmes laukiancioms stebuklu!

Ir dar vienas dalykas, kuri mes daznai pamirstame- Vaikas ateina i pasauli ne mums, o pasauliui, tad bandykime keisti savo "vaiku nora" i "troskima, jog pasauliui gimtu dar vienas zmogus, kurio mama buciau as"!  wub.gif

O kokios panasios arbatos vyrams nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2010 11 11, 23:25)
Radau kur internetu galima nusipirkti vienašales užginos
http://www.safora.lt/agnes/p,523

gal zinote kaip jos skonis? Nesinoretu kad nusipirkus tik spinteleje stovetu smile.gif

siaip yra vienasales uzginos pirkt ir turguose, kur rusiskais papildais prekiauja. as pirkau Hales turgui, yra ir Kalvarijose. kaip del kitu miestu, tai nezinau... bet irgi turetu but. tik klauskit Boravaja matka (kazkaip panasiai), nes lietuvisko pavadinimo gali nezinot. kai prasiau vienasales uzginos man vos kazkokiu tableciu lieknejimui neikiso (o mano svoris ir siaip mazesnis uz norma doh.gif ). paskui pasakiau, kad ten visokiom moteriskom bedom zolytes, tai dave smile.gif
o skonis - normalus. zolyciu smile.gif nors man tai visos zolytes normalios... net pelynai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2010 11 12, 09:53)
O kokios panasios arbatos vyrams nera?  ax.gif

Ja gali vartoti ir vyrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2010 11 12, 12:55)
As turejau vienasales uzginos lasiukus. tai jie tokio rugstaus keisto skonio ir galima vartoti tik 1men,nes stipresnio poveikio uz arbata. man padejo. Beja, jei pirkti turguje, is bobikiu prekiaujanciu rusiskais papildais- pigiau. Cia tik del info.

as labai atsiprasau uz klausima: padejo pastoti?
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 11 12, 20:37)
tik klauskit Boravaja matka (kazkaip panasiai), nes lietuvisko pavadinimo gali nezinot. kai prasiau vienasales uzginos man vos kazkokiu tableciu lieknejimui neikiso (o mano svoris ir siaip mazesnis uz norma  doh.gif  ). paskui pasakiau, kad ten visokiom moteriskom bedom zolytes, tai dave smile.gif

butent, kai iesskojau jos vaistinese ir specializuotose parduotuvese visi akis ipsute ziurejo, sake tokios zoles nezinantys, matyt reikejo pasakyti rusika pavadinima
Atsakyti
[quote=laurynaa,2010 11 13, 16:37]
as labai atsiprasau uz klausima: padejo pastoti?

deja, pastot nepadejo ax.gif , nes pas mus kitos problemos. bet mmm "suorganizavo" po 1 men ir nuo to laiko reguliariai jos atvyksta.
Atsakyti
Kaune prie stoties turgaus maisto papildu kioskelis stovi,ten BM irgi yra.Pirkau ir zolem ir lasiukais.Lasiukais sake geriau,ir man patogiau isejo.Nieko virt nereikia,tik du kart per diena po 10-15 lasiuku isgerti ir viskas.
Atsakyti
parduodu tris buteliukus naturalaus rudeni rinkto biciu pienelio(uzsaldytas)-viename buteliuke yra 10gramu, po 50lt uz viena. Kaune arba Marijampoleje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 11 15, 13:38)
parduodu tris buteliukus naturalaus rudeni rinkto biciu pienelio(uzsaldytas)-viename buteliuke yra 10gramu, po 50lt uz viena. Kaune arba Marijampoleje  4u.gif

man reikia, aš būsiukaune šį trečiadienį Islandijos plenete pas Zitą, ar toli tau būtų kažkur susitikti ryte 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gavau puslitriuka biciu duoneles dovanu..gal zinote kaip ja vartoti?
profilaktiskai man sake 0.5 arbat.saukstelio dienai, bet mes gi norim kad kitus reikalus pagerintu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2010 11 15, 15:42)
Sveikutes 4u.gif
gavau puslitriuka biciu duoneles dovanu..gal zinote kaip ja vartoti?
profilaktiskai man sake 0.5 arbat.saukstelio dienai, bet mes gi norim kad kitus reikalus pagerintu.. 4u.gif

Padauginti nereiktų, nes ji labai pučia pilvą, manau po šaukštelį į dieną užtektinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 15, 14:23)
man reikia, aš būsiukaune  šį trečiadienį Islandijos plenete pas Zitą, ar toli tau būtų kažkur susitikti ryte 4u.gif

as busiu tik penktadieni Kaune...o kas ta Zita? ax.gif parasyk man i emaila rkudzmiene@gmail.com ir sutarsim ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti