Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko.

QUOTE(Tokata @ 2010 08 03, 21:50)
Jei paliko, vadinasi durnas. O jei durnas, vadinasi gerai, kad paliko wink.gif Kam tau jis ? Nosį tik aukštyn  4u.gif

4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
as/- mum lengva patarinėti, bet žinau, kaip skaudu...
Tiesiog tą skausmą reikės iškentėti...
Pritariu ir aš, kad nieks neturi teisės žmogui atrinkinėti draugų doh.gif
Atsakyti
Tau tik į naudą, kad toks tamstą pametė. Praeis laikas, kitomis akimis pažvelgsi į buvusį ir nuoširdžiai jam padėkosi, jog jis tave paleido ir tu likai savimi.
Atsakyti
Ai nežinau... gyveni ir tiek, ne kažkokia gyvenimo tragedija čia. Po kiek laiko pati pamatysi, kad net nebuvo verta dėl jo kankintis. Ir kuo anksčiau tai suprasi, tuo geriau. Aš manau, kad čia panašiai lyg gydymasis nuo alkoholio ar narkotikų. Pradžioj labai norisi, o ilgainiui supranti, kad gyvenimas ir be to gražus. O tą laikotarpį gijimo tiesiog reikia iškęsti ir tiek.
Atsakyti
As tai eiciau pasitasyt su draugemis, gal truputi pabaliavot, pabendraut su mielais zmonemis... Tada nesijausi tokia vienisa ir liudna... O jei rimtai tai laikas tikrai gydo, kam tau jo reikia jei jis taip tave skaudina (o dar ir nurodineja ka daryt)
Atsakyti
tau labai pasisekė, kad jis tave paliko dabar, o tai sėdėtum po kelių metų apsikrovus vaikais su mėlyne paaky už neišskalbtas kojines ir bijotum aplinkiniams net cyptelt apie savo sugriautą gyvenimą.
Mylėk save, rūpinkis savim, bendrauk su žmonėmis, kurie tau patinka ir su kuriais įdomu, džiaukis gyvenimu ir mėgaukis laisve. įgyvendink tai, apie ką visą laiką svajojai, bet nedrįsai arba tau neleido tavo ex.
Skausmas anksčiau ar vėliau praeis. Visiems praeina. 4u.gif
Atsakyti
kokią klaidą taisyti? tu nepadarei jokios klaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiaurus jausmas būna, kai mylimas žmogus tave palieka. Sakai, kad širdis tau plyšta, tave greičiausiai vargina pilna abejonių ir didelė baimė su klausimu <kas bus dabar?>. Be abejo tau skauda - tu draugavai su tuo žmogumi metus, ir štai tave palieka, tau neatsako. Visiškai normalu, kad patiri tokius jausmus, priimk juos - jei jauti liūdesį, liūdėk, neslėpk jo, nekaltink savęs ir kitų dėl to, ką jauti. Leisk sau šiuo laikotarpiu būti, išsireikšti. Kitas klausimas, ką darei blogai, kad šitaip su tavimi pasielgė? šiaip.. čia manau neturi būti kalbos apie kažko blogo darymą ar nedarymą. klausimas - ar iš tiesų šis žmogus vertas tavęs? apie meilę, manau, čia neverta kalbėti. Ar nori tavęs nemylinčio žmogaus? nemanau.. nereikėtų savęs kaltinti dėl to, kad tave paliko - visi mes kartais darome klaidų. Greičiausiai tavo tam draugui reikia tobulos merginos, o tokių čia nėra. Stiprybės tau! Esi nuostabi ir verta pačio geriausio, nesvarbu, kas nutinka gyvenime. Dievas tave sukūrė, tu turi aukščiausią vertę, ir būtinai, jei tik norėsi ir tikėsi, asi savo mylimą žmogų, kuris bus vertas tavęs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as/ @ 2010 08 03, 12:32)
Kartu buvome daugiau nej metus .. buvo visko, pykciu, graziu laimes akimirku verysad.gif bet niekada nemaniau kad taip gali ivykti.. Vakar mane paliko ;( Antra diena rasau, laukiu atsakymo, bet nieko.. sirdis tiesiog plysta, nezinau kaip meginti taikytis verysad.gif neisivaizduoju kaip bus toliau be jo.. Abu esame skirtyngos asmenybes, daugelis sako jog priesingybes viena kita traukia..taip yra ir sy kart.. O susipykome nuo per didelio spaudimo is jo puses man, tai vaikinas kuris atrenka man drauges ir panasei.. Tiesiog as netesejau savo pazado ir jam to uzteko.. Patarkit ka daryt toliau, kaip istaisyt savo klaida, nes jausmas beviltiskas patikekit. verysad.gif  verysad.gif


Gaila taves, mergaite verysad.gif pati buvau palikta...buvo sunku, bet dabar labai dziaugiuosi.Laikas -geriausias gydytojas. Uzgyja visos zaizdos.
Atsakyti
Gana nerimta priezastis issiskirti, nebent tavo drauge kokia narkomane ar alkoholike. nezinau nieko, bet tai panasu i psichologini terora - tu nedarai kaip as noriu, tad as su tavim issiskirsiu.O tu jautiesi kalta, nors is principo nieko blogo nepadarei, tik nepaklusai kitam zmogui, kuris turi tau didele itaka (nes ji myli) ir tuo naudojasi. Nezinai i ka tai gali pavirsti veliau.
Atsakyti
QUOTE(as/ @ 2010 08 03, 14:54)
Suprantu.. bet kaip nuo zmogaus atprasti? Uzsidariau savyje ir kenciu, nors tai nepadeda verysad.gif

"daugiau nei metai" tai ne 15 metu po viena antklode su pora vaiku ir bendra busto paskola.. tai tik nepavyke santykiai. Gerai, kad paliko dabar, o ne po triju metu. Tiek to, nezliumbk.
Pasiulysiu savo usual treatment russian way:
vyno bonke+gera drauge+nosinaiciu=ziaurus galvos skausmas ryte, kuris net nepalyginamas su issiskirimo skausmu. Ir tada ateina geniali mintis - "jezau, koks dar petras? man taip galva skauda, nenoriu jokiu petru...."
Atsakyti
nieko neberasyk, tik parasyk kad jis ir pats daro klaida jei turi drasos sitaip tave spausti. jei myli - sugris. smile.gif
Atsakyti
Manau, kad reikia gerai issizliumbti, paliudeti ir viskas praeis. 4u.gif
Atsakyti