Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(racke @ 2010 08 30, 09:33)
Ir aš protinguolė sau nusipirkau su visais priklausančiais mokesčiais smile.gif O dabar kantriai laukiu labai pigių bilietėlių. Nors dar nesuspėjau ir pirmaisiais pasinaudoti (spalio 12d. Girona smile.gif )

nors ne į temą, kokie įspūdžiai iš Ispanijos? Čia mano svajonė ax.gif
Atsakyti
Jega jega tongue.gif Tik atostogos musu buvo ne Gironoje, o Malagoje wub.gif Smelis, jura, saule, juros gerybes, grazios kriaukles... O skrendant i Malaga, prancuzu streiko deka, nuskridome per viena diena. Kaunas-Londonas- Malaga. Uz tai labai aciu Ryanair'ui Jau galiu garantuoti, kad kita rudeni (jei dar ir ne pavasari) ten tikrai apsilankysim dar karteli, ir si karta jau tikrai ne savaitei rolleyes.gif
Atsakyti
o kiek už bilietus su visais mokesčiais mokėjot? Aš neturiu tos spec.kortelės, o su kita kortele perkant žymiai brangiau gaunasi?
Atsakyti
Be "tos" korteles kiekvienas bilietelis kainuoja 17,50 Lt. brangiau. I Malaga ir atgal mes suskraidem uz 280 Lt. zmogeliukui 4u.gif Skrydis : Kaunas - Stantend-Malaga-Girona-Charleroi-Kaunas Savaites atostogos zmogeliukui gavosi 800 Lt. (su pusryciais ir vakariene) Ir kam tu agenturu rolleyes.gif (jei kas keliaus i Malagos regiona, klauskite, padesiu kuo galesiu tongue.gif )
Atsakyti
Mes irgi jau kiek pinigu pradom be jos, nes nesitikejom, kad teks tiek bilietu pirkti doh.gif Kazkur skaiciau, tai Ryanair'e kaip ir akcija tokia vyksta: su Mastercard Prepaid Debit Card ir neaisku ar kitais metais taip bebus g.gif Todel ir galvoju ar beverta uzsisakineti kortele g.gif Gal kas daugiau zinote, girdejote ar skaitete ax.gif
Atsakyti
Skambinausi į banką dėl tos kortelės, sakė, kad tokių kortelių Lietuvoje niekas neplatina, nes tipo visos naujienos į Lietuvą vėluoja maždaug 12 mėnesių...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 08, 07:27)
Skambinausi į banką dėl tos kortelės, sakė, kad tokių kortelių Lietuvoje niekas neplatina, nes tipo visos naujienos į Lietuvą vėluoja maždaug 12 mėnesių...

Reikėjo dar į Kredito Uniją paskambinti...

P.S.
Jei tai būtų naujiena, tuomet ta kortelė turėjo atsirasti dar 2001 metais... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglaite @ 2010 11 07, 22:24)
Mes irgi jau kiek pinigu pradom be jos, nes nesitikejom, kad teks tiek bilietu pirkti  doh.gif Kazkur skaiciau, tai Ryanair'e kaip ir akcija tokia vyksta: su Mastercard Prepaid Debit Card ir neaisku ar kitais metais taip bebus g.gif Todel ir galvoju ar beverta uzsisakineti kortele g.gif  Gal kas daugiau zinote, girdejote ar skaitete ax.gif

Ta, kad ta akcija jau trys metai kaip vyksta... smile.gif

Beja, Vokietijoje išduotoms kredito kortelėms šis mokėstis taip pat nėra taikomas.
Atsakyti
Na jei ta akcija jau 3 metus vyksta, gal vyks ir ketvirtus biggrin.gif

O Lietuvos bankai tai tikrai galetu tokias korteles platinti, butu kazkaip patogiau ir patikimiau.

Reikes bandyti isigyti ir tikiuosi duos ja man, nes kitaip teks ismetineti pinigus korteles mokesciams doh.gif
Atsakyti
jeigu bilietus dazniausiai pirkciau is - i UK, tai ta entropay kortele geriau issiimti GBP valiuta? nors jei su persedimais, turbut nera didelio skirtumo ar GBP, ar EUR..? g.gif
Atsakyti
Gavau ir aš tą Entropay kortelę, bet dar nespėjau pasinaudoti. Turbūt durnai paklausiu, bet toje sąskaitoje vis tiek nebus reikiamo pinigų kiekio, jį reikės persimesti iš lietuviškos kortelės. Per tą laiką gali ir pigių bilietų nelikti. Kaip jūs darote? Aišku, turbūt geriausiai jau turėti kažkiek ten pasilikus ir problemos nebus, bet jeigu ne... g.gif Pasidalinkit savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 12 03, 10:37)
Gavau ir aš tą Entropay kortelę, bet dar nespėjau pasinaudoti. Turbūt durnai paklausiu, bet toje sąskaitoje vis tiek nebus reikiamo pinigų kiekio, jį reikės persimesti iš lietuviškos kortelės. Per tą laiką gali ir pigių bilietų nelikti. Kaip jūs darote? Aišku, turbūt geriausiai jau turėti kažkiek ten pasilikus ir problemos nebus, bet jeigu ne...  g.gif  Pasidalinkit savo patirtimi

As Entropay korteleje nelaikau pinigu, svarbiausia tureti pinigu lietuviskoje korteleje (mano atveju Virtoun), nes pinigai akimirksiu persiunciami i Entropay.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 12 04, 16:34)
As Entropay korteleje nelaikau pinigu, svarbiausia tureti pinigu lietuviskoje korteleje (mano atveju Virtoun), nes pinigai akimirksiu persiunciami i Entropay.

Ačiū, supratau, galvojau, kad ilgiau vyksta pinigų permetimas mirksiukas.gif
Atsakyti