Hmmm, pasiskaiciau ivairiu diskusiju mokejimo korteliu tema, ir vistiek neapsisprendziu - skraidau vidutiniskai 3 kartus per metus pirmyn/atgal. Bilietus perkus is ryanair dazniausia, moku GBP (siuo metu gyvenu UK), atsiskaitau Visa (Debit) kortele, mokesti kas karta nuskaiciuoja, ir nemaza.. Ka tokiu atveju patartumete, dazniau skraidantys, daryti? Kas men skraidyt tikrai neskraidysiu, bet gal koks kitas variantas tada be entropay apsimoketu siuo atveju?
Buciau dekinga uz ats.
Na, o pas mane jau atkeliavo ta stebuklingoji kortelė. Savaitgalį pati kortelė, o vakar jos kodukas Dabar tik reikia sulaukti gerų pasiūlymų ir pirmyn
paskaichiau- pasvarschiau - ir vistik sumaschiau kad verta demesio kortele.
prisiloginus entropay.com iskart prie EntroPay Plastic Card isadvimo. nieko sudetingo. ir kazkaip be problemu dideliu. rezervavo kreditinej pinigus (apie 25 lt) uz korta - veliau atejo meil kad issiustas laiskas ir 10/20 dienu laikotarpyje turechiau gauti jau pachia kortele , po keliu dienu ir kodus. keista, bet taip ir buvo. netrukus korta jau LT - po keliu dienu ir kodai. ... ko pasekoj ir pirmieji bilietai uzpirkti (pirkau draugams - susitaupe jiems. jei buchiau pirkus sau- jau kortele kaip ir atsipirkus butu)
kadangi draugu nemazai keliaujanchiu - pati ir stengiuos gera proga naudotis ir nesedt vietoj- manau ji laaaaabai greit atsipirks.
prisiloginus entropay.com iskart prie EntroPay Plastic Card isadvimo. nieko sudetingo. ir kazkaip be problemu dideliu. rezervavo kreditinej pinigus (apie 25 lt) uz korta - veliau atejo meil kad issiustas laiskas ir 10/20 dienu laikotarpyje turechiau gauti jau pachia kortele , po keliu dienu ir kodus. keista, bet taip ir buvo. netrukus korta jau LT - po keliu dienu ir kodai. ... ko pasekoj ir pirmieji bilietai uzpirkti (pirkau draugams - susitaupe jiems. jei buchiau pirkus sau- jau kortele kaip ir atsipirkus butu)
kadangi draugu nemazai keliaujanchiu - pati ir stengiuos gera proga naudotis ir nesedt vietoj- manau ji laaaaabai greit atsipirks.
Ir aš protinguolė sau nusipirkau su visais priklausančiais mokesčiais O dabar kantriai laukiu labai pigių bilietėlių. Nors dar nesuspėjau ir pirmaisiais pasinaudoti (spalio 12d. Girona )
Jei ne paslaptis, kiek kainavo bilietai?
Papildyta:
Turiu omeny, su visais mokesčiais ir rankiniu bagažu?
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2010 08 30, 12:18)
Jei ne paslaptis, kiek kainavo bilietai?
Papildyta:
Papildyta:
Vienam žmogeliukui 180 Lt.
Na gal ir kvailai pasirodysiu, bet surizikuosiu. Gyriausi, kad turiu kortele ir laukiu pigiu bilieteliu, o kai nusprendziau nusipirkti, susiduriau su problema Taigi nemoku tos korteles pasipildyti. Matau, kad virtualioje yra like pinigeliu, bet kaip juos permesti i šia kortele? Ir dar klausimukas, kaip is savo kreditines vesti. Koki pasirinkti pervedimą ? Žiūriu, kad tarp "iš savo į savo sąskaitą" šios nėra. Bet ir abejoju ar tai vietinis pervedimas...
Jau susipratau Niu tai gal dar ne visai kvailutė
Gavau ir as kortele pries savaitele, pries kelias dienas ir pin kodas kitu laisku atejo. Tik pries tai prase ir manes dokumentu patvirtinima nusiust, nusiunciau nuskanuotus ir ok, viskas tiko.
Kol kas bilietu siems metams uzsipirkusi jau esu, atostogu nebelike laisvu, kitiems metams nebent reiks ziurinetis kazkur palekt, bandysim naudotis
Kol kas bilietu siems metams uzsipirkusi jau esu, atostogu nebelike laisvu, kitiems metams nebent reiks ziurinetis kazkur palekt, bandysim naudotis
o per kiek ta kortelė ateina, gal greičiau nei per 2 savaites? reiktų jau bilietus pirkti sausiui, kaži ar verta dar uzsakinėt? o gal pasinaudot gerų žmonių turinčių kortelę pagalba
QUOTE(gėliukas @ 2010 11 04, 11:31)
o per kiek ta kortelė ateina, gal greičiau nei per 2 savaites? reiktų jau bilietus pirkti sausiui, kaži ar verta dar uzsakinėt? o gal pasinaudot gerų žmonių turinčių kortelę pagalba
Viskas gali užtrukti ir apie mėnesį.
Ir šiaip Jūsų galimybes gauti šią kortelę aš vertinčiau 50/50, nes ji išduodama ne kiekvienam norinčiam, juo labiau kai esame iš Rytų Europos. Bet nepabandęs nesužinosi. Kadangi bilietų po 1 Litą jau seniai nebeliko, tai ir su kortele gaunama finansinė nauda yra žymiai mažesnė.
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 11 04, 13:21)
Viskas gali užtrukti ir apie mėnesį.
Ir šiaip Jūsų galimybes gauti šią kortelę aš vertinčiau 50/50, nes ji išduodama ne kiekvienam norinčiam, juo labiau kai esame iš Rytų Europos. Bet nepabandęs nesužinosi. Kadangi bilietų po 1 Litą jau seniai nebeliko, tai ir su kortele gaunama finansinė nauda yra žymiai mažesnė.
na taip, bet mūsų keliaus 8 zmones su persedimu ten ir atgal, viso 32 bilietai todėl ir domiuosi