Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(pozzeco @ 2010 07 30, 08:19)
O kaip persivesti iš tos kortelės pinigus į savo saskaitą atgal, kad kuo mažiau nuskaičiuotų?

Kaip suprantu pervedimo mokestis 1.99 EUR + tiek kiek tavo bankas paims uz iskaityma i saskaita (mano atveju 5 litai). Gal nera tiek jau daug smile.gif

QUOTE(Storm @ 2010 07 30, 08:41)
O kam tą daryt? Į prepayd kortelę pervedema lygiai tiek pinigų kiek kainuoja tuo metu perkami bilietai.

Kortele galima panaudoti daug ivairesniems dalykams nei Ryanair'o bilietu pirkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 30, 08:52)
Kaip suprantu pervedimo mokestis 1.99 EUR + tiek kiek tavo bankas paims uz iskaityma i saskaita (mano atveju 5 litai). Gal nera tiek jau daug smile.gif
Kortele galima panaudoti daug ivairesniems dalykams nei Ryanair'o bilietu pirkimas  mirksiukas.gif

Turiu šitą kortelę ir tikrai nemanau, kad apsimoka ją naudot kažkam kitam negu bilietų pirkimas-vis tik 5 procentai dasideda nuo sumos.O 1,99 euro pervedimo mokesčio niekad nebuvo-nežinau kur jūs radot tokį? g.gif Visada nuskaičiuoja 5 proc. nuo pervedamos sumos ir viskas. Gal jūs ne apie entropay o kažkokią kitą kalbat? Beje, entropay reikia ne eurais o svarais saskaita atsidaryt. Skaičiau, kad kitokiu atveju artai kažkiek pinigu dasiseda mokant ar tai visai neina bilietų pirkt, bet garantuot negaliu, nes nebandžiau-pas mane svarais. Šiaip paskaičiavus, ta kortelė labai greit atsiperka-mes pirkom dviem žmonėm bilietus tai kortelės mokesčių būtų išėję 70 lt, o pati kortelė man kainavo 5 svarai na ir plius 5 proc nuo bilietų kainos-4,5 lito, taigi jau dėl vieno pirkimo ją praktiškai apsimoka pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 07 30, 09:02)
Turiu šitą kortelę ir tikrai nemanau, kad apsimoka ją naudot kažkam kitam negu bilietų pirkimas-vis tik 5 procentai dasideda nuo sumos.O 1,99 euro pervedimo mokesčio niekad nebuvo-nežinau kur jūs radot tokį? g.gif 

Turbut nesusikalbam smile.gif Kalba ejo apie pinigu pervedima is entropay i pvz lietuvisko banko saskaita. Yra tokia galimybe ax.gif Del apsimoka-neapsimoka neverta gincytis, nes cia ne i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 07 30, 08:41)
O kam tą daryt? Į prepayd kortelę pervedema lygiai tiek pinigų kiek kainuoja tuo metu perkami bilietai.

Tai, kad minimum 15 eurų reikia pervest į kortelę.
Atsakyti
QUOTE(pozzeco @ 2010 07 30, 09:51)
Tai, kad minimum 15 eurų reikia pervest į kortelę.

P.s. darant tai Entropay puslapyje. Galbūt galima mažesnę sumą pervest, darant tai tiesiai iš tarkim virtualios SEB Visa Virtuon.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 30, 09:14)
Turbut nesusikalbam smile.gif Kalba ejo apie pinigu pervedima is entropay i pvz lietuvisko banko saskaita. Yra tokia galimybe  ax.gif Del apsimoka-neapsimoka neverta gincytis, nes cia ne i tema  mirksiukas.gif

doh.gif tiksliai. sorry-dar karta perskaičiau ir aišku pasidarė biggrin.gif o tai jūs eurais tą sąskaitą kortelės turit ar svarais man įdomu? jei eurais tai ar nenuskaičiuoja papildomai 2 proc už konvertavimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 30 liepos 2010 - 09:55
QUOTE(powerpuff @ 2010 07 30, 10:54)
doh.gif  tiksliai. sorry-dar karta perskaičiau ir aišku pasidarė  biggrin.gif  o tai jūs eurais tą sąskaitą kortelės turit ar svarais man įdomu? jei eurais tai ar nenuskaičiuoja papildomai 2 proc už konvertavimą?

lietuviska virtuali kortele litais, entropay kortele eurais. Pervedant pirma imoka 15.74 EUR nurašė nuo lietuviskos korteles 54.55 Lt. Paskui pasieme 0.74 EUR mokesti (4.95 proc nuo 15 EUR). Nematau nieko panasaus i 2 proc konvertavimo mokesti smile.gif Gal dar pamatysiu, kai bilietus pirksiu.
Kol kas plastikines korteles statusas - requested
Atsakyti
Žilvinai, ar iš taves prašė kažkokius dokumentus atsiusti ar pan. ax.gif Nes kitose temose buvau skaiciusi, kad paprašo. O iš manęs niekas nieko neprašė g.gif Žinoma nesiskundžiu tongue.gif , tik, kad kortelę atsiųstų kuo greičiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 30 liepos 2010 - 10:20
QUOTE(racke @ 2010 07 30, 11:20)
Žilvinai, ar iš taves prašė kažkokius dokumentus atsiusti ar pan.  ax.gif Nes kitose temose buvau skaiciusi, kad paprašo. O iš manęs niekas nieko neprašė  g.gif  Žinoma nesiskundžiu  tongue.gif , tik, kad kortelę atsiųstų kuo greičiau  biggrin.gif

Kol kas neprase
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 30, 11:32)
Kol kas neprase

Ir neprašys. prieš porą savaičių pirkau du bilietus, kurie ryanair kainavo 300 Lt. Nuo seb sąskaitos nurašė 318 Lt
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 07 30, 10:51)
Ir neprašys. prieš porą savaičių pirkau du bilietus, kurie ryanair kainavo 300 Lt. Nuo seb sąskaitos nurašė 318 Lt

Buna taip, kad jei nebuvo naudotasi nei karto Entropay Virtual Card saskaita ir zmogus norintis gauti MC Prepaid yra is Rytu Europos, tada jie praso jusu atsiusti papildomu dokumentu kopijas (pvz. paso kopija)...
Pazystu keleta zmoniu, kuriems Entropay neisdave korteliu, o priezasties tiesiog nenurode.
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 30, 10:04)
Nematau nieko panasaus i 2 proc konvertavimo mokesti smile.gif Gal dar pamatysiu, kai bilietus pirksiu.
Kol kas plastikines korteles statusas - requested

Nera jokiu konvertavimo mokesciu. O saskaita geriau atsidaryti EUR, o ne GBP...
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 07 30, 13:49)
Nera jokiu konvertavimo mokesciu.

Na jeigu, tau euro kursas 3,35 ar 3,36 lito už eurą yra gerai, tai tuomet mokesčio nėra.
Atsakyti