Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(Eighteen @ 2012 11 09, 16:03)
Nebepratęsiau Entropay, nes pastoviai kažkokios problemos su jais. Užsisakiau kortelę iš Moneybookers, tik 10 EUR metams, viskas normaliai veikia.
į kur teko pirkti bilietus? Koks antkainis?
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2012 11 09, 18:17)
į kur teko pirkti bilietus? Koks antkainis?

Aišku, kad su Mastercard Prepaid nepavyks išvengti mokesčio, kai skrydis yra iš JK, Airijos, Italijos, Vokietijos ir Ispanijos. Bet iš LT skrendant į šias šalis mokestis nesiskaičiuoja.

Šiemet pirkau bilietus iš LT į Šarlerua keletą kartų, Šarlerua - Porto, LT - Frankfurto Hanas, LT - Pafos.

Moneybookers Mastercard Prepaid metinis mokestis – 10 €, atsiskaitymo internetu operacijos nemokamos, fiksuotas 1,8 € grynųjų pinigų išėmimo bankomate mokestis, valiutos keitimo komisinis mokestis – 2,49 %. Kortelės papildymas - mokėjimo pavedimu nemokamai, kredito arba debito kortele - 1.9 %.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 02 23, 22:31)
gal kas naudojates sita kortele Moneybookers Prepaid MasterCard? skelbia tokia info apie jas:
Papildyti sąskaitą paprasta
    Vietinis mokėjimo pavedimas nemokamai
    Banko pavedimas internetu [?] nemokamai
    Kredito arba debito kortelė 1.9%
    Iš kitų „Moneybookers“ vartotojų gauti mokėjimai nemokamai

kaip suprasti banko pavedimas internetu: tai is tos moneybookers saskaitos i kortele ar is susietos LT saskaitos?
kazkur radau, kad is ukio banko nemokamai. bet kaip yra is tikruju? kiek kainuoja tos korteles papildymas, kad galetum pirkti bilietus?

ir mane labai domina

QUOTE(Eighteen @ 2012 11 16, 19:42)
Moneybookers Mastercard Prepaid metinis mokestis – 10 €, atsiskaitymo internetu operacijos nemokamos, fiksuotas 1,8 € grynųjų pinigų išėmimo bankomate mokestis, valiutos keitimo komisinis mokestis – 2,49 %. Kortelės papildymas - mokėjimo pavedimu nemokamai, kredito arba debito kortele - 1.9 %.

ar pildote per UB?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 11 18, 13:58)
ir mane labai domina
ar pildote per UB?

Papildymas vietiniu pavedimu kainuoja tik tiek, kiek kainuoja vietinis pervedimas jusu banke. Tai mazdaug nuo 0.80 iki 5 litu. Pervedat pinigus i nurodyta saskaita Ukio banke. Pinigais galite naudotis, Moneybookers teigimu, per 2-5 dienas. Mano pacio praktikoje daugiau dvieju dienu neteko laukti.
Atsakyti
Paaiskinkite placiau kas tas "valiutos keitimo komisinis mokestis – 2,49 %"?
Atsakyti
QUOTE(Maksyte @ 2012 11 18, 14:48)
Paaiskinkite placiau kas tas "valiutos keitimo komisinis mokestis – 2,49 %"?

CURRENCY CONVERSION FEES
For transactions involving currency conversion Skrill (Moneybookers) adds 2.49% to our wholesale exchange rates for foreign currency. This charge serves as a protection against the volatility and risk associated with FX markets. The Skrill (Moneybookers) exchange rates are updated on a regular basis throughout the day.

Tiesiog prie valiutos keitimo kurso prideda dar 2,49 proc.
Atsakyti
ar dar įmanoma išvengti mokesčių,naudojantis šiomis kortelėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 12 30, 01:22)
ar dar įmanoma išvengti mokesčių,naudojantis šiomis kortelėmis? g.gif

nebe.. pries menesi lygiai uzdraude tokius "sukciavimus" ir toliau is visu lups litus nepriklausomai nuo korteliu..
Atsakyti
Sveikos ,merginos,noriu pirma karta pirkti aviabilietus per www.eturas.lt -sakykit ar man uztenka seb visa electron korteles?
aciu
Atsakyti
QUOTE(keshake @ 2012 12 30, 03:35)
nebe.. pries menesi lygiai uzdraude tokius "sukciavimus" ir toliau is visu lups litus nepriklausomai nuo korteliu..

O tada pasakykit kaip sugeba tarpininkai vis dar pardavinėti Ryanair bilietus su 6-10 lt kortelės mokesčiu. Iš savos kišenės juk neprimokės?
Manau kad kai kurios kortelės veikia
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2013 02 10, 07:31)
O tada pasakykit kaip sugeba tarpininkai vis dar pardavinėti Ryanair bilietus su 6-10 lt kortelės mokesčiu. Iš savos kišenės juk neprimokės?
Manau kad kai kurios kortelės veikia

kurie cia taip? smile.gif turejau dvi skirtingas korteles ir nei viena nebeveike nei man nei draugam. Tai arba jie su vogtom varo ir visa pelna pasiima arba ant tiek kvaili kad nepastebejo kad apmokestino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keshake @ 2013 02 10, 13:26)
kurie cia taip? smile.gif turejau dvi skirtingas korteles ir nei viena nebeveike nei man nei draugam. Tai arba jie su vogtom varo ir visa pelna pasiima arba ant tiek kvaili kad nepastebejo kad apmokestino smile.gif
dar nepirkau, bet iš susirašinėjimo ir atsiliepimų jų facebooke supratau kad jie dar praėjusią savaitę veikė.
Atsiųsiu į AŽ, nenoriu jų reklamuot, dar pakels įkainius smile.gif
Atsakyti