Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(Juracka @ 2012 03 06, 22:36)
siandien sekmingai su Mastercard nusipirkau bilieta

aga, idomu, ar ten buvo mastercard prepaid? nes taip apsipirkt, sumokant 6sv i viena puse, galima bet kada

uzsisakiau Ryanair cash passport. del visa ko
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 06, 23:44)
su mastercard prepaid bigsmile.gif rimtai? kas jusu korteles isdavejas? 4u.gif

itariu, kad nejokia prepaid mano, paprasta Kreditine kortele ax.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas padetu nusipirkti ryainr bilietus be korteles mokescio? blush2.gif
Atsakyti
Na va Moneybooker parašė laišką, kad blokuoja mano kortelę, nes per daug transakcijų su RYANAIR. Kai tik norėsiu užsisakyti bilietą sau - parašykite ....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 09, 07:29)
Na va Moneybooker parašė laišką, kad blokuoja mano kortelę, nes per daug transakcijų su RYANAIR. Kai tik norėsiu užsisakyti bilietą sau - parašykite ....

o tai jums paskutiniu metu uzsakymai pavykdavo? nes kiek skaitau, nuo vasario pabaigos atsiskaityti su prepaid kortelem nebepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 09 kovo 2012 - 10:27
Jau antra diena man nepavyksta su MCPrepaid (Neteller)
O prieš gerą savaitę dar veikė

Kaip kitiems?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 09, 06:29)

ir man atsiuntė doh.gif

We have monitored a very high level of transactions with Ryanair on your Moneybookers Prepaid MasterCard. Please note that you should not use your card on behalf of other persons. In particular, we forbid the use of the Moneybookers Prepaid MasterCard for the booking of Ryanair flights by travel agencies on behalf of their customers.

We have frozen your card. If you are purchasing Ryanair flights for yourself only, please contact us to unlock your card.

Atrašiau aš jiems, kad "žinoma bilietus pirkau tik sau ir savo plačiai giminei" cool.gif Pažiūrėsim, kas dabar bus biggrin.gif
Atsakyti
mano kolegai prieš kelis metus buvo užblokavę, nes jis daug vienu metu naudojo, berods, internete pokerį žaisdamas. bet vėliau atblokavo
Atsakyti
Sia savaite ir as gavau laiska is Entropay, kad Ryanair nebeaptarnauja su Mastercard Prepaid ir kad siuo klausimu dar derimasi su paciu Ryanair.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 10 kovo 2012 - 21:00
na, as tik viena kart naudojau, tai man irgi uzblokavo ??? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Įtariu kad RYANAIR nori, kad visi pereitų į jų kortelių sistemą, bet kad va bėda... Pakolkas jos yra tik UK, Vokietijoje ir Lenkijoje...
Atsakyti
Merginos , gal kas zino kokie mokesciai yra su ryanair cashpassport?
Atsakyti