Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 06, 19:34)
Nu beda su prepaidu. Ne tik Entropejaus, bet ir Moneybookeriu  doh.gif

ka siulot daryt g.gif pirkt su visa ar laukt?
man pikta, kad pinigus permeciau, o atgal susigrazint funkcijos nerandu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 06, 18:59)
ka siulot daryt g.gif pirkt su visa ar laukt?
man pikta, kad pinigus permeciau, o atgal susigrazint funkcijos nerandu blink.gif  doh.gif

Man irgi idomu kaip is ten susigrazinti savo pinigelius rolleyes.gif Ir idomu kiek tai kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 03 06, 20:00)
Man irgi idomu kaip is ten susigrazinti savo pinigelius  rolleyes.gif  Ir idomu kiek tai kainuoja  g.gif

jus irgi persivedet g.gif
Atsakyti
Na 5% aišku jau reiktų pamiršt, svarbu visą sumą kažkaip atgaut. Nebent parduotuvės apsiperkant atsiskaityti šia kortele
Atsakyti
Galiu patvirtint, jog uzsilenke master card prepaid mokejimai. Pas mane escape prepaid, irgi nebeveikia. toks vaizdas, jog cia ryanair triukai. Ir cs siuntinejimas pas mokejimo korteliu operatorius- tikrai neetishkas

Teks nebent parduotuvese ja atsiskaitinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 06 kovo 2012 - 20:12
QUOTE(Influcid7 @ 2012 03 06, 19:29)
Nebent parduotuvės apsiperkant atsiskaityti šia kortele

Tai tik toks variantas ir belieka, kaip pigiausias drinks_cheers.gif
Bet as tikiu, kad dar atsigaus tos korteles cool.gif Aisku, kam reikia bilietu dabar, tai nepaguoda
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 06, 21:10)
Galiu patvirtint, jog uzsilenke master card prepaid mokejimai. Pas mane escape prepaid, irgi nebeveikia. toks vaizdas, jog cia ryanair triukai. Ir cs siuntinejimas pas mokejimo korteliu operatorius- tikrai neetishkas

Teks nebent parduotuvese ja atsiskaitinet

blin, nu ot tai doh.gif doh.gif doh.gif
persivedziau 300euru doh.gif
atsiimti greitai be sansu, nes skubejau bilietus nusipirkti, kortele gavau pries 3 dienas, o laisko su pin dar negavau doh.gif issimciau nors grynais is bankomato, ar negalima su ta korta grynintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 06, 20:16)
issimciau nors grynais is bankomato, ar negalima su ta korta grynintis? g.gif

Tai dar uz isgryninima kiek sumokesit doh.gif Eikit i Maxima brendzio pirkt, maciau su nuolaida yra. Sirdgelai numalsint lotuliukas.gif Atsiskaitymas kortele - nemokamai ax.gif

P.S. juokas per asaras
P.P.S turetu buti ir pervedimas atgal is korteles uz tam tikra suma komisiniu. Nes pas Moneybookerius yra. Net mokestis pas Entropeju ne toks baisus: Return money to a personal credit or debit card $ 6 / £ 3 / € 4.50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 06 kovo 2012 - 20:22
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 06, 21:20)
Tai dar uz isgryninima kiek sumokesit  doh.gif Eikit i Maxima brendzio pirkt, maciau su nuolaida yra. Sirdgelai numalsint  lotuliukas.gif  Atsiskaitymas kortele - nemokamai  ax.gif

P.S. juokas per asaras
P.P.S turetu buti ir pervedimas atgal is korteles uz tam tikra suma komisiniu. Nes pas Moneybookerius yra. Net mokestis pas Entropeju ne toks baisus: Return money to a personal credit or debit card $ 6 / £ 3 / € 4.50

nerandu tokios galimybes doh.gif nera tokios funkcijos g.gif
kai nori pakrauti ta kortele, pakrauna ta is kurios ir pasiima pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 03 06, 23:36)
siandien sekmingai su Mastercard nusipirkau bilieta

su mastercard prepaid bigsmile.gif rimtai? kas jusu korteles isdavejas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 06, 19:34)
Nu beda su prepaidu. Ne tik Entropejaus, bet ir Moneybookeriu  doh.gif

o as galvojau, kad mano vienos problema cia: antra diena bandau ir nieko nesigauna doh.gif drinks_cheers.gif
zodziu, ka daryt, pirkti su paprasta kreditine ar dar laukti...
o bilietai vis brangsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 03 07, 11:36)
o as galvojau, kad mano vienos problema cia: antra diena bandau ir nieko nesigauna  doh.gif  drinks_cheers.gif
zodziu, ka daryt, pirkti su paprasta kreditine ar dar laukti...
o bilietai vis brangsta  doh.gif

as irgi sita dilema sprendziu doh.gif
ir dar kaip pinigus is prepaydo atsiimti g.gif gal reikia jiems tiesiog parasyti, kad su grazintu g.gif mokescius uz grazinima radau, bet funkcijos kaip susigrazinti nera schmoll.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 07, 11:49)
buvau nusipirkusi su paprastu mastercardu bilietus į italiją spalio ar lapkričio mėn, tai galvojau ir viza praslys smile.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif

tai su mastercardu galima 4u.gif visa praslys tik kreditine smile.gif
Atsakyti