Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(keshake @ 2011 07 25, 20:45)
Prisijungus pasirink "upload funds" ir "bank transfer" ir parodys Ukio banko kontaktus kur pervesti, arba gali su kreditine į ten persivesti, bet tas truputį kainuoja.
Ir būtinai pervest iš vardo pavardės, kuri buvo nurodyta registruojantis.

Aciu, jau pati susigaudziau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O ar kam taip buvo, kad metus naudojates Entropay kortele ir pasibaigus ne paciai kortelei, o tai virtualiajai, praso atsiusti duomenis: Saskaita, paso kop. ir panasiai g.gif Kai uzsisakinejau kortele manes nieko neprase, o dabar kazkaip jau prireike ax.gif Mmm idomu jei nenusiusiu siu duomenu, tai jie uzblokuos mano korta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 08 04, 10:43)
O ar kam taip buvo, kad metus naudojates Entropay kortele ir pasibaigus ne paciai kortelei, o tai virtualiajai, praso atsiusti duomenis: Saskaita, paso kop. ir panasiai  g.gif  Kai uzsisakinejau kortele manes nieko neprase, o dabar kazkaip jau prireike  ax.gif  Mmm idomu jei nenusiusiu siu duomenu, tai jie uzblokuos mano korta  unsure.gif

as supratau, kad siu doku jie praso pasirinktinai g.gif jusu neprase, manes prase. prase pacioj pradzioje, pries isduodami ta plastikine korta 4u.gif kol neatsiunciau, tol neisdave 4u.gif siunciau kabelines saskaita, atk kopija ir banko korteles, kuri ten registruota, nuotrauka su uzklijuotais ju nurodytais skaiciais(cvv, ir korteles numerio kazkeliais skaiciais) viska nufotkinau ir sudejau i helpdesk, gal po savaites gavau kortele 4u.gif
Atsakyti
O as dziaugiausi, kad manes nieko neprase, tai sia kad nori, dabar uzsimane doh.gif
Atsakyti
sveiki, tikiuosi nepasikartos klausimas. planuoju užsisakyti Mastercard Prepaid per neteller. norėjau paklausti, ar galima į šitą sąskaitą pinigus pervesti tik iš savos sąskaitos(tuo pačiu vardu), ar gali ir kiti žmones pervesti?
Atsakyti
ar su SEB visa virtuon eina pirkt Ryanair bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2011 08 19, 11:23)

Ji ne debetinė, turiu senai analogišką Citadelės, tačiau šios nepriskirtos "debetinių" tipams pagal pasaulinius standartus kažkokius.
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2011 08 19, 13:23)

Taip, galima... 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus bandysim pirkt smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu nupirkti nbilietus per savo prepaid kortele? KADANGI norim pirkti bilietus siandiena, jos parsisiusti neturime galimybes.
Atsakyti
Na protingieji kurmiai pasakokite jus man kas cia per nesamone pas mane nutiko g.gif Entropay kortele naudojuosi jau gal kokia pora meteliu, bet niekada nebandziau paskutiniame uzsakymo zingsnyje nuimti ta varnele, na, kad sumazetu ten kazkokie mokesciai ax.gif Taigis siandien padariau si bajariuka ir nelabai supratau ar tai tik sutapimas ar kas, bet is Seb korteles Entropay man atskaiciavo eura po 3,57 Lt, kai anksciau budavo apie 3,46 Lt.
Papildyta:

Del tokios nesamones noredama padaryti kazkam gero praradau beveik 20 lituku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 17 rugsėjo 2011 - 21:45
Nu geras, siandien pasiziuriu, ogi nuskaiciuota suma mazesne nei buvo rezervuota smile.gif Paskaiciuota po 3,46 lt. Lygiai tiek buvo ir praeita karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 19 rugsėjo 2011 - 09:32