Įkraunama...
Įkraunama...

Kortelės Ryanair (gal ir kitiems) bilietams pirkti

QUOTE(milaaa @ 2011 02 27, 20:36)
nerasykite nesamoniu, rasote to, ko nezinote  doh.gif pinigai i mastercarda patenka ne tarptautinio pavedimo principu doh.gif  doh.gif ir 90 lt uz pavedima moketi nereikia doh.gif

mazumele nesigilinate smile.gif Moenybookers turi saskaita Ukio banke. Ju leidziama prepaid kortele galima papildyti pavedimu (ne tik is korteles i kortele). Papildymas pavedimu is moneybookers puses nekainuoja nei lito. Aiskiau ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 27, 21:52)
mazumele nesigilinate smile.gif Moenybookers turi saskaita Ukio banke. Ju leidziama prepaid kortele galima papildyti pavedimu (ne tik is korteles i kortele). Papildymas pavedimu is moneybookers puses nekainuoja nei lito. Aiskiau ?

taip, tas man suprantama smile.gif bet nesigilinu, nes neturiu saskaitu nei ukio banke, nei MB smile.gif
as norejau, pasakyti, kad pervedant pinigus i entropay mastercard nenaudojama tarptautinio pavedimo funkcija, todel nera to mokescio, kuri nurodo Keshake unsure.gif ir galbut iseina kiek brangiau nei padarius taip, kaip jus siulote, bet tikrai ne tiek jau baisiai, kiek reiktu moketi uz tarptautini pavedima doh.gif apie 5proc.
Atsakyti
Moneybookers svetaineje nurodoma, kad jie neima komiso mokescio uz aptarnavima jeigu aktyviai naudosites saskaita, kitaip komiso mokestis sudaro 1 eura/menesiui o ka reiskia tas aktyvus naudojimasis?Kas menesi bent pasinaudoti? g.gif
Atsakyti
niekur nesakiau apie entropay pavedimus ir pervedimus ... nesusišnekėjom smile.gif
o dėl moneybookers apmokestinimo tai nei karto dar nenuskaitė jokių mokesčių per kokius 4 metus naudojimo.. niekas gi nenuskaito nei paypal nei kiti, tai koks tikslas jiem savo veikloje minusų klientam suteikt.
o kas šiaip nemokamai nori gauti tai tada variantas imt neteller virtualią mastercard kortelę ir greičiausiai lygiai taip pat kaip moneybookers nereikės mokėt tų 5eur už bilietą.
Atsakyti
mergaites, okaip pasikeisti entropay valiuta is svaru i eurus 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti,kuris variantas palankiausias,pigiausiai atsieinantis,naudojant nedaznai pirkti bilietams:entropay,moneybookers(esu UB kliente) ar netteler? 4u.gif
Atsakyti
ar yra cia perkanciu ryanair bilietus per neteller sistema? ar tikrai pavyksta isvengti mokesciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 03 17, 13:23)
Gal galite patarti,kuris variantas palankiausias,pigiausiai atsieinantis,naudojant nedaznai pirkti bilietams:entropay,moneybookers(esu UB kliente) ar netteler? 4u.gif

Mane taip pat domina sis klausimas ax.gif tik, deja, as nesu UB kliente g.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 06 16, 13:10)
Mane taip pat domina sis klausimas  ax.gif tik, deja, as nesu UB kliente  g.gif

tada vistiek pigiausias variantas yra Moneybookers, nes galite is bet kurio banko pervesti i ju UB saskaita. O paypal ir netel su LT bankais nelabai daugauja tai gali uztrukt visokie pavedimai. Be to MB issiplete praktiskai dvigubai per metus tai patikimumas ir paslaugos auga.
Atsakyti
Sveiki, gal kas susidurete su tokia problemele, kad neleidzia papildyti entropay korteles. Kreditineje tikrai viskas gerai. Ar gali buti kazkoks limitas pirkimui rolleyes.gif
Atsakyti
Uzsisakiau ir as Moneybookers kortele,
dabar reiktu pervesti i saskaita 10 eur., bet.... as kazkaip nematau saskaitos nr. i kuria reiktu pervesti pinigus biggrin.gif g.gif blush2.gif
gal kas galit patarti ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 07 25, 19:28)
Uzsisakiau ir as Moneybookers kortele,
dabar reiktu pervesti i saskaita 10 eur., bet.... as kazkaip nematau saskaitos nr. i kuria reiktu pervesti pinigus  biggrin.gif  g.gif  blush2.gif
gal kas galit patarti ?

Prisijungus pasirink "upload funds" ir "bank transfer" ir parodys Ukio banko kontaktus kur pervesti, arba gali su kreditine į ten persivesti, bet tas truputį kainuoja.
Ir būtinai pervest iš vardo pavardės, kuri buvo nurodyta registruojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keshake: 25 liepos 2011 - 19:47