QUOTE(Maluna @ 2010 09 14, 15:02)
Čili, domina dulkių siurblio modelis
Maniškei sloga, vaje, vaje prie alerginio rinito plius dar virusas.Vaikas pastoviai pravira burna.
Buvom pas pavaduojančią gyd. , tai paklausiau, ar galiu duoti nakčiai Aktifedo nuo slogos, tai ji nepatarė, o atsiliepimų inte kaip ir neblogų apie jį buvo.
Gydytoja tradiciškai klausė, ar atsisakėm kilimų, užuolaidų, ir minkšta dalis kokia.Na vaikas miega sulankstomam fotelį, mano šalia lova ir nauja gobelenu traukta.Sakė, turėkit omeny , kad ateity reiks vistik pakeisti baldus i odinius.
sulankstomo fotelio nei išplausi, nei išvalysinei ar gerai išsiurbsi.
žymiai geriau būtų paprasta medinė lovytė su poroloniniu čiužinuku.
žiūrint kam vaikas jautrus, bet dulkių kaupyklos tikria nieko gero, mano mažoji susloguoja nuo dulkių erkučių, o tolia pradeda ir dust, nors alergiją joms rodo gan nedidelę. kol negalit pasikeisti lovytės, tai iš miegamojo pasistenkit išnešti kuo daugiau skudurų, ar kad jie būtų uždarose spintose, bet kokia klijuotė ar neperšlampama paklodė padės apsisaugoti no dulkių erkučių čiužinyje/fotelyje. užolaidų aš vaiko kambary nedariau, kabinau sintetinius roletus. ir iš viso kuo duagiasu sintetikos (ne pačio apsirengimo, bet aplinkoj), nes jos dulkių erkutės nemėgsta, jos megsta viską, kas natūralu - pūkus pirmu numeriu, vilną, medvilnę... ir paukit, vėdinkit šaltyje ir saulėje viską ką įmanoma kiek įmanot dažniau
QUOTE(grazina37 @ 2010 09 14, 15:14)
nu visai nesamone ,kaip galima ant odinio baldo miegoti ,juk oras nevaiksto ,oda nekvepuoja ,mano vaikas tada baloje nuo prakaito miegotu
tai gal ne tą turėjo omeny, pvz jei lovos kraštai gobelenu traukti, tai gali keisti į odą, ar paprastą medį. o nuo čiužinio dulkių ir erkučių tai tikrai padeda , kaip jau rašiau neperšlampamos paklodės, mes visoms lovytėms turim, nes ir savo dvigulei lovai