Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(snail @ 2010 12 29, 08:57)
Sveikos mamos  4u.gif

Manau greitu laiku prisijungsime i jusu bury, pernai mums ligonineje itarinejo, bet paliko sekimui, o va siemet vel tas pats, nesibaigiantis kosulys. Noriu jusu pasiteirauti pas ka reikia pirma eiti tirtis pas pulmonologa ar alergologa? ir galbut galit ka nors rekomenduoti kaune? galvoju eiti i kmuk, nes kai gulejom antroj ligoninej, nelabai man patiko ju paziuros.

pulmonologas Kacinskas ,nueisi pas ji ir tada matysi ka jis pataria,bet zinoma pirmiausia pasiimk siuntima is savo gydytojos
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2010 12 29, 08:57)
Noriu jusu pasiteirauti pas ka reikia pirma eiti tirtis pas pulmonologa ar alergologa?

mus tai visur siuntė ir pas alergologą ir pas pulmonologą, pirmiau patekom pas pulmonologę, ji sakė, kad jei pas alergologą rodys alergiją - sugrįškit.
Atsakyti
snail,

aš KMUK eičiau tik pas L.Vaidelienę ax.gif Ji ir alergologė, ir pulmonologė, mano akimis žiūrint profesionali gydytoja (pati ruošia būsimus gydytojus) smile.gif ir,kas vaikams svarbu,labai maloni.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif
uzregistravo pas Kacinska sausio 20, tikiuosi nesusirgsim ir dalauksim, o paklausus apie Vaideliene, pasake, kad vietu sausi nera.

Atsakyti
labas mergaies 4u.gif As noreciau jusu pasiteirauti gal kam taip buvo.Mano sunelis serga misria asma,bet nuo asmos vaistuku nenaudojam jau du metai.Budavo jei suserga tai tik gerklyte truputi parausta ir tiek.O dabar mano sunelis po kaledu apsiveme,maneme kad per daug saldainiu buvo.O pirmadieni pradejo koseti ir temperatura pakilo iki 39.Tai va dabar jau trecia diena kaip laikosi temp.Aisku ji per diena buna nukritusi o nakti sukyla.skaiciau kad gali but angina.Siandiena jei pakils temp. pradesiu duoti antibijotikus.Mes gyvenam ne LT tai ir kyla klausimas gal jums taip buvo.Kad butume LT nueitumem pas savo daktare ir viskas butu aisku o dabar kolkas gydomes patys.
Tikiuosi suprasit ka cia prirasiau.
Sekmes jums ir nesirkit,ir su artejanciais NAUJAIS METAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina262 @ 2010 12 30, 13:05)
labas mergaies 4u.gif As noreciau jusu pasiteirauti gal kam taip buvo.Mano sunelis serga misria asma,bet nuo asmos vaistuku nenaudojam jau du metai.Budavo jei suserga tai tik gerklyte truputi parausta ir tiek.O dabar mano sunelis po kaledu apsiveme,maneme kad per daug saldainiu buvo.O pirmadieni pradejo koseti ir temperatura pakilo iki 39.Tai va dabar jau trecia diena kaip laikosi temp.Aisku ji per diena buna nukritusi o nakti sukyla.skaiciau kad gali but angina.Siandiena jei pakils temp. pradesiu duoti antibijotikus.Mes gyvenam ne LT tai ir kyla klausimas gal jums taip buvo.Kad butume LT nueitumem pas savo daktare ir viskas butu aisku o dabar kolkas gydomes patys.
Tikiuosi suprasit ka cia prirasiau.
Sekmes jums ir nesirkit,ir su artejanciais NAUJAIS METAIS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mano vyresnėlis neserga astma, bet jam lygiai taip pat prasidėjo virusinis susirgimas šį savaitgalį, su vėmimu ir aukšta temperatūra, gerklė buvo baisi ir labI kosėjo, bet sveiksta be jokių antibiotikų. bet be gydytojo sunku ką ir patart, mes tai dėl visa ko vis tiek buvom nuėję, užsitikrinimui, kad tikrai jokios bacilos nepasigavom...
Atsakyti
Na tikiuosi kad ir mums ir pageres,dabar matavau temp.tai 36.5 ir pusrycius valge ir siaip visai linksmas,tai tikiuos kad neprireiks antibijotiku.
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2010 12 27, 11:30)
gal ir maisau, tik sakau,kaip man vaistininke pasakojo  g.gif ji aiskino, kad monkastas nusipirko formule is singulairo, savo ruoztu, eonicas is monkasto.

Sveiki.
Formule perka is sukurusios ta vaista kompanijos. Ar skaitet apie Singulair?
http://sveikata.dien...tableciu-322942
Atsakyti
Šiandien pirkau singulairą ,tai užklausiau vaistininkės ar jau nuo rytojaus išbrauktas bus iš kompensuojamų,tai sakė nuo sausio 14d ,tad kas dar nenusipirko,galit prašyti daktarės ,kad išrašytų bent porai mėnesių ar ilgesniam laikui ir spėti nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Labutis, pradedant naujus zuikio metus, noris palinkėt daug daug sveikatytės, geros nuotaikos mūsų ligonėliams,o mums pačioms daug ištvermės 4u.gif

Šiandien buvau su sūnum pas pulmonologe, turim paūmėjimą doh.gif Matavo plaučių stiprumą, ryte nieko nebuvome susikvėpavę tai labai blogi parodymai buvo. Davė salbutamolio pora ipurškimų sukvėpuot, po 15 min. vėlei pūtė tai 17% rezultatas - taip pat nėra geras. Pagal jo amžių, svorį daug didesnis turi būt, ir dar ten visokiausius skaičiukus rodė - žodžiu bliogai... Išrašė vietoj Fliksotido - SERETIDE 25/125 (dar tokio neturėjom)Bet jo galima vartot tik 2 mėn. vėliau vėl gryšim prie fliksotido. Tiesa Singuliara mes dar šendien nusipirkome Jautros vaistinėj, kalbas sakė vaistininkė girdėjusi, bet kolkas dar rašto negavo apie išimimą. Tik paklausiau apie priemokas, sakė kad dabar turi būt visur vienodos.Kadangi bijojau rizikuot ar kitur gausiu Singuliaro ten ir pirkau doh.gif Kaip iš tiesų yra nežinau, už singuliara 5mg sumokėjau 45,49Lt, už Setetide 8,28 Lt.
Galiu pasakyt, kad apsurdas su tom priemokom, aš visada gaudavau Singuliaro be jokių priemokų blink.gif
Kodėl išima Singuliara iš prekybos gyd, negalėjo paaiškint. Pasakė tik, kad du nauji atsiranda, apie juos nėra info ir jie nėra išbandyti, kaip Singuliaras. Tai tokiu atveju geriau jau montelukastas, bent jau keleta metų ji naudoja, nors ne visiems jis tinka.
Na ir prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti