Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(Donma @ 2010 09 05, 14:13)
O Jus duodat kokiu vitaminu? Mes tik vitamina c begeriam,seniau rybomunili vartojom,bet gydytoja sako jau per dideles jam,nebeveiksmingas jis mums butu doh.gif Siule skiepytis,bet tik spalio men pas alergologe,tai be jos zinios ir nenoriu visko tam vaikui kisti blush2.gif

Nebeduodu, nes jokio poveikio nepastebėjau.. Galvoju gal kokios ežiuolės pagirdyt ar pan.. Nuo skiepų pati pediatrė atkalbėjo smile.gif
Alerginė sloga nuvarys į kapus doh.gif Negali vaikas pailsėti per ją..
Atsakyti
na mano vaikinas dar dar laikosi, nors nosis jau paburkusi, čiaudo, kraujas iš nosies dažnai bėga, tai jau ruošiuos paūmėjimams. Trečiadieni dar skiepą turim gaut 6m. privalomą doh.gif

gražina37 nepergyvenk, tikrai ne tu viena save tuo kaltini, aš taip pat kai apsirgdavo vaikis puldavau į neviltį su tais pačiais žodžiais blush2.gif

tikėkimės greičiau bobų vasara ateis, oras pagražės, mažiau bus drėgmės ir susitvarkys mūsų problemytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 09 06, 12:34)
na mano vaikinas  dar dar laikosi, nors nosis jau paburkusi, čiaudo, kraujas iš nosies dažnai bėga, tai jau ruošiuos paūmėjimams. Trečiadieni dar skiepą turim gaut 6m. privalomą  doh.gif

gražina37 nepergyvenk, tikrai ne tu viena save tuo kaltini, aš taip pat kai apsirgdavo vaikis puldavau į neviltį su tais pačiais žodžiais blush2.gif

tikėkimės greičiau bobų vasara ateis, oras pagražės, mažiau bus drėgmės ir susitvarkys mūsų problemytės 4u.gif

jau mano bernuzeliui daug geriau ,jauciasi tik toks krutines uzgulimas kai kalba ,pamiegos pietu miegeli ir eisim pas gydytoja ,noriu kad apziuretu, apklausytu ,kad nenueitu tas kosulys giliau,bet pirmadienis zmoniu daug ir dar be talonelio doh.gif teks ilgai laukti eileje verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, na mums ir ta alerginė sloga ramybės nebeduoda.Plius vėl atsirado AD, kurio jau kokie metai nė kvapo nebuvo.
Nuo alerginės slogos gėrėm Zyrtec - nepadėjo, perėjom prie Loratino_ tas pats jokio poveikio.pAstarąjį gėrė tik savaitę, nu galvojom kam be reikalo grūsti vaikui jai nosis kaip užgulus, taip užgulus,( gal net daugiau suaktyvėjo buvusi "sausa sloga" pradėjo po truputį tekėt), odelę kaip niežėjo taip niežti.Prie to ,kad geriami nantalerginiai vaistai neveikia "nosies" , gyd. išrašė purkšti hormoninius Flixonase, nors sakė, nelabai norinti 4m. vaikui hormonus skirti.Be to mano panelė kategoriškai atsisako išvis i nosį purkštis, anksčiau tekdavo jūros vandenį net per jėgą purkšti doh.gif .Tai dar vis kalbinu gražiuoju, gal leisis doh.gif , nenoriu vaikui išvis baimę įvaryt su tais purškalais.

Gal kurių vaikučiai purškiasi Flixonase, ar padeda?Dabar laukiu ant dienų turi atkeliauti purškalas Milbiol, įdomu ar kam padėjo nuo tų patalynės erkučių?

Ir dar norėjau paklausti, domintų kitų daktarų gydymo patirtis- ar užėjus šaltiems orams skiria Monteucastum, ar laukia paūmėjimo?Nes mums astma diagnozuota pirmi metai, vasarą nutraukėm, viskas buvo gerai. O gyd. sakė, jei reiks tai rudenį pagers.Tai ar vaistus po pertraukos skiria tik po ligos paūmėjimo, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2010 09 06, 15:27)

Gal kurių vaikučiai purškiasi Flixonase, ar padeda?Dabar laukiu ant dienų turi atkeliauti purškalas Milbiol, įdomu ar kam padėjo nuo tų patalynės erkučių?

Ir dar norėjau paklausti, domintų kitų daktarų gydymo patirtis- ar užėjus šaltiems orams skiria Monteucastum, ar laukia paūmėjimo?Nes mums astma diagnozuota pirmi metai, vasarą nutraukėm, viskas buvo gerai. O gyd. sakė, jei reiks tai rudenį pagers.Tai ar vaistus po pertraukos skiria tik po ligos paūmėjimo, ar kaip?

Purškiam, padeda smile.gif Praktiškai per porą dienų sustabdo slogas alergines.. Milbiol ir mums siūlė, na nežinau, žiemą šaldėm erkutes, vasarą kepinom saulėj, o čiužinį keitėm į naują . Dabar gal ir pirksim kokį purškalą..

Mūsiškė sakė nuo rugsėjo montelucatą gerti, bet dar vis negirdau.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Labai domina i kokia sanatorija geriau vaziuoti(sergam BA),O GAL YRA TEMA APIE SANATORIJAS blush2.gif ???
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2010 09 08, 22:37)
Sveikos mamytes.
Labai domina i kokia sanatorija geriau vaziuoti(sergam BA),O GAL YRA TEMA APIE SANATORIJAS blush2.gif ???

tema yra 4u.gif
Atsakyti
Labas, mamytės, auginančios vaikiukus, kurie serga obstrukciniais bronchitais ar astma. Turiu mažam vaikučiui skirtą inhaliatorių (taip vadinamą pypkę), kurio pagalba įpurškiami vaistai mažyliui. Mano vaikiukas jau didelis ir ačiū Dievui, jo problemos pasibaigė. Mielai atiduočiau, jei kam nors reikia. Rašykite į asmeninę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 09 rugsėjo 2010 - 14:23
Sveikos, šiandien išpurškėm čiužinius Milbiol, gal kuri atsakytų ar nieko tokio, jei jau šiandien ten pat ir miegos vaikas?Kvapo kaip ir nelikę, o inte informacijos apie tai nėra.
Atsakyti
Na čiužinius išpurškėm ir ką- šiąnakt nosis baisiai užgulus.Aišku, čia aš matyt stebuklo tikėjaus, na dar patalynę reiks purkšti, nes to Milbiol neužteko viskam schmoll.gif .Bet jei po pakartotino purškimo nepadės, nu tai ką aš žinau...

Beje, Čili, dėkui už atsakymą prieš tai 4u.gif , išsiblaškius patapau...

Klausimėlis visoms mamos: ar kuri duodavot po pertraukos savarankiškai Montelucastum be gyd. išrašymo.Pas mus dar likę nuo vasaros, gyd. visą rugsėjį atostogaus, maniškei vėl tie naktiniai pakrenkštėjimai, nu net nžn, noris užbėkt už akių.o kas jei mums gyd. jo neskirs, tai kaip ir pradėjus nutraukt ant tų virusų nelabai gerai būtų.O gyd. toks vaizdas, kad jei bus paūmėjimas, tai tada ir skirs.Nors pati nenoriu tikėt, kad tik šią žiemą diagnozuota BA taip staigiai dingtų. Reiks eiti privačios konsultacijos, nesinori pačiai būti daktarei, o laukti ir nenoriu.

Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2010 09 10, 18:15)
Na čiužinius išpurškėm ir ką- šiąnakt nosis baisiai užgulus.Aišku, čia aš matyt stebuklo tikėjaus, na dar patalynę reiks purkšti, nes to Milbiol neužteko viskam schmoll.gif .Bet jei po pakartotino purškimo nepadės, nu tai ką aš žinau...

Beje, Čili, dėkui už atsakymą prieš tai 4u.gif , išsiblaškius patapau...

Klausimėlis visoms mamos: ar kuri duodavot po pertraukos savarankiškai Montelucastum be gyd. išrašymo.Pas mus dar likę nuo vasaros, gyd. visą rugsėjį atostogaus, maniškei vėl tie naktiniai pakrenkštėjimai, nu net nžn, noris užbėkt už akių.o kas jei mums gyd. jo neskirs, tai kaip ir pradėjus nutraukt ant tų virusų nelabai gerai būtų.O gyd. toks vaizdas, kad jei bus paūmėjimas, tai tada ir skirs.Nors pati nenoriu tikėt, kad tik šią žiemą diagnozuota BA taip staigiai dingtų. Reiks eiti privačios konsultacijos, nesinori pačiai būti daktarei, o laukti ir nenoriu.

Na bent jau mes kai pradejom nuo geguzes menesio singuliari gert taip ir tebegeriam,nes pas alergologe tik spalio pradzioje,musu pediatre kiekviena men ji israso kai pabaigiam.Ir va dbr baigiam sloguot,tai bande koset mano mergina,pakvepavom ventolina per ta duda ir piu piu piu apsejom be baisiu kosuliu(o seniau tik susloguodavom tai ir kosulys prikibdavo gan sunkus be antibiotiku niekaip neisgydavom)Tai gal tikrai singuliaris padeda? g.gif
Atsakyti
Na taip , tikrai padeda, mano gere Monkasta, bet veiklioji medziaga ta pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maluna: 10 rugsėjo 2010 - 18:29