Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(Fedes @ 2010 12 09, 23:02)
mums tai tęsias begalinė sloga, alerginė, kol pasigaunas virusą - bakteriją ir tuomet jau obstrukcija.
mums anksčiau labai akivazidžiai po alergenų pasireikšdavo, dabar matyt naujiems įsijautirno, nes nebeatsekam...

o kraujo tyr - alergenų tyrimas, nustato kam alergiškas, aišku jis nėra tikslus, bet berizikuosi, negersi šampano.

mums sloga retas reiskinys, nors gyditoja raso alergine sloga. o ta tyrima kiekvienoj poliklinikoj daro? idomu kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 12 10, 11:31)
mums sloga retas reiskinys, nors gyditoja raso alergine sloga. o ta tyrima kiekvienoj poliklinikoj daro? idomu kiek jis kainuoja?

na, mums irgi visi sako, bet pikčiausia, kad nuo to sakymo nieko gero, kol jei nepatvirtina diagnozės, mums vaistai nekompensuojami doh.gif tiek kad tokio amžiaus tik zyrtekas ir yr, nieko daugiau negali vartot, kol nesukaks trys metukai... sad.gif

o tyrimą daro alergologiniam arba privačiose tyr laboratorijose. kaina mažiausia alergologiniam Antakalnio. kitur 200+ už vieną paletą, jei įdomu galit pasižiūrėt pvz. http://www.sorpo.lt/...a...jų_tyrimai
Atsakyti
O mums ir alegines slogos nera tik kosulys, o tyrimas rodo asmini susirgima, ir kas dar idomiau radome kam alergiska mano mergina, tu poziciju nera daug, bet klases aukstos. Tai va, slogos alergines nera, o alergija yra.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 12 10, 13:02)
O mums ir alegines slogos nera tik kosulys, o tyrimas rodo asmini susirgima, ir kas dar idomiau radome kam alergiska mano mergina, tu poziciju nera daug, bet klases aukstos. Tai va, slogos alergines nera, o alergija yra.

jo, Žinau, kad taip būna... ir pvz tik gerklę skaudėt gali. visokių tų pasireiškimų yr, kur mes net neįtariam.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 12 10, 14:27)
na, mums irgi visi sako, bet pikčiausia, kad nuo to sakymo nieko gero, kol jei nepatvirtina diagnozės, mums vaistai nekompensuojami  doh.gif tiek kad tokio amžiaus tik zyrtekas ir yr, nieko daugiau negali vartot, kol nesukaks trys metukai... sad.gif

mano drauges berniukui-dermatitas,vaziavo i kauno klinikas(tiesa,del kitu ligu),tai ten pediatrai sake,kad alergiskiems vaikams isvis neduoti zyrtec sirupo,nes sirupuose yra kazkokios medziagos,kuri dar labiau suerzina vaiko organizma schmoll.gif nezinau,kiek tame tiesos,bet maniskiui,kai berdavo zyrtec'as visiskai jokios naudos nedave verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2010 12 10, 13:16)
mano drauges berniukui-dermatitas,vaziavo i kauno klinikas(tiesa,del kitu ligu),tai ten pediatrai sake,kad alergiskiems vaikams isvis neduoti zyrtec sirupo,nes sirupuose yra kazkokios medziagos,kuri dar labiau suerzina vaiko organizma schmoll.gif nezinau,kiek tame tiesos,bet maniskiui,kai berdavo zyrtec'as visiskai jokios naudos nedave verysad.gif

mums kmuk išrašė zyrtec tabletes,išvis sakė alergiškiems ar dermatitiniams vaistus visus vartoti tablečių pavidalu, ne tik zyrtec sirupo,bet ir kitų sirupų vengti.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 12 10, 13:26)
mums kmuk išrašė zyrtec tabletes,išvis sakė alergiškiems ar dermatitiniams vaistus visus vartoti tablečių pavidalu, ne tik zyrtec sirupo,bet ir kitų sirupų vengti.

mes issirasom vaiko vardu zyrteka karts nuo karto nes vyra kamuoja alergine sloga tai jis sugeria
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2010 12 10, 13:02)

o koks cia tyrimas rodo astmini susirgima? tiek klausiu nes mums nieks jokiu tyrimu neduoda darytis, tai tik cia pasiskaicius ir suzinau apie kazkokius tyrimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 10 gruodžio 2010 - 14:14
QUOTE(veiducka @ 2010 12 10, 14:16)
mes issirasom vaiko vardu zyrteka karts nuo karto nes vyra kamuoja alergine sloga tai jis sugeria
Papildyta:

o koks cia tyrimas rodo astmini susirgima? tiek klausiu nes mums nieks jokiu tyrimu neduoda darytis, tai tik cia pasiskaicius ir suzinau apie kazkokius tyrimus

Astma tiria spirometrijos pagalba, ten reik vaikui pakvepuot i toki vamzdeli, aparatas fiksuoja plauciu turi kazkaip. Siaip gana paprastas metodas, net mum pavyko pakvepuot, jus didesni tai gal sugebetumet prikalbint smile.gif
Atsakyti
NU mums sita sake daktare, kad rodo, bet ten ne kvepavimo tyrimas o kraujo. Eme krauja, mes tyrmes del miko plazmos, bet kartu atliko dar kazkoki kitoki turima, eina panasiu pavadinimu, tik ten kitokios raides dasiraso, na tikrai nepasakysiu kas ir kaip. Bet mums sake, kad tas tyrimas mums rodo asminio tipo susirgima. Tas tyrimas mokamas poliklinikoje. Na buvom pas kelis daktarus pulmonologa, alergologa, ligonineje gulejome del tyrimu, visi del to tyrimo sake ta pati. Aiskina, kad jei anksciau butu kas galejes daryti ta tyrima ir gautu siuos kaip musu atveju rezultatus, tai iskarto sakytu kad asma, nu gal as kazka maisau.

Na nebent galesiu namie paziuretikaip vadinas tas tyrimas.

O man vis tiek nesitiki kad maniskei asma, vis tikiuosi kad cia kazkokia klaida. Nors va Singular geriame ir mums gerai, o be jo tokis vaizdas ne kas. Teko nusipirkti pakaitala, nes vaistines apgavo, kad Singularas issimtas is prekybos, tai vel toks neaiskumas, nes mergina mano vel pakosti, nors dideles katastrofos nera.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 12 10, 14:27)
Astma tiria spirometrijos pagalba, ten reik vaikui pakvepuot i toki vamzdeli, aparatas fiksuoja plauciu turi kazkaip. Siaip gana paprastas metodas, net mum pavyko pakvepuot,  jus didesni tai gal sugebetumet prikalbint smile.gif

nekvepuoja maniskis i ta aparata, neina prikalbint niekada
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2010 12 10, 14:45)
NU mums sita sake daktare, kad rodo, bet ten ne kvepavimo tyrimas o kraujo. Eme krauja, mes tyrmes del miko plazmos, bet kartu atliko dar kazkoki kitoki turima, eina panasiu pavadinimu, tik ten kitokios raides dasiraso, na tikrai nepasakysiu kas ir kaip. Bet mums sake, kad tas tyrimas mums rodo asminio tipo susirgima. Tas tyrimas mokamas poliklinikoje. Na buvom pas kelis daktarus pulmonologa, alergologa, ligonineje gulejome del tyrimu, visi del to tyrimo sake ta pati. Aiskina, kad jei anksciau butu kas galejes daryti ta tyrima ir gautu siuos kaip musu atveju rezultatus, tai iskarto sakytu kad asma, nu gal as kazka maisau.

O man vis tiek nesitiki kad maniskei asma, vis tikiuosi kad cia kazkokia klaida. Nors va Singular geriame ir mums gerai, o be jo tokis vaizdas ne kas. Teko nusipirkti pakaitala, nes vaistines apgavo, kad Singularas issimtas is prekybos, tai vel toks neaiskumas, nes mergina mano vel pakosti, nors dideles katastrofos nera.

mes tai monkasta geriam, kaip sakai ta pakaitala, bet geri jie, mums padeda
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2010 12 10, 13:16)

yra ir lašiukai, ir sirupas, ir tabletės 4u.gif
mes lašiukus naudojam, tinka.

o zyrtec išties pagal mūsų patirtį slogai padeda. dermatitui ar kitoms formom nebuvo poveikio.

QUOTE(lile @ 2010 12 10, 14:45)

pažiūrėkit, smalsu.

o dėl vaistų būna, kad kitos firmos kitoks poveikis, vis tiek pagaminta ne visiškai taip pat, nors veiklioji medžiaga ta pati. aš jūsų vietoj jei galėčiau tik, tai nusipirkčiau singuliaro minimaliai ir pažiūrėt, ar bus efektyvesnis...
o vaistininkai tai hrrr, prišneka tokių nesąmonių... doh.gif
Atsakyti
o mes jau vel sergam, nakti temp uzkilo, tikiuosi nepereis i kosuli verysad.gif
Atsakyti