QUOTE(*ninia* @ 2010 12 08, 12:45)
taip jums viena karta pasikartojo toks kosulys ar dabar pastoviai turit tokia problema?kokius vaistus vartojat/
na tada mums israse monkasta flexotide ir ventolina, kosulys greit praejo, bet po kiek laiko kartojosi, ir pavasari vel paumejima turejom. vasara jautesi gerai tai vaistukus su gyditojos palaiminimu buvom nutrauke, o rudeni darzely pasigavom virusa kuris vel sukele paumejima. dabar vel vaistukus geriam.
mums jau kai uzeina tai tas kosulys buna toks pat, dusina pabegiojus, paryciais kamuoja dusinantis kosulys.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 12 08, 13:37)
ačiū už pasidalinimą patirtim
na, mes jau ir pasiskyrėm gydymą, kuris tfu 3k padeda, bet kadangi jau kelis kartus buvo obstrukcija, ir dabar mano nuomone ji yra, matau gi kad viskas tas pats, tai galvojau visiškai logiška, kad bent kartą vaikas turi būti parodytas pulmonologui... tai ką, gyd sako talonėlis yra tik už savaitės, kam jums jis, jau gal būsit pasveikę
vargais negalais mano surauktas veidas matyt paveikė ir išrašė tą siuntimą...
o pas alergologą taip ir neišrašė, nes "nieko naujo nesužinosit", bet tai dzin, aš jau apsisprendžiau daryti mokamus kraujo tyrimus.
na dabar jau taip yra, kad noredamas siuntimo turi ne tik prasyt,i bet ir reikalauti, gerai kad musu gyditoja pasimoke, nes tada kai karkalu negirdejo tiesiai pasakiau, kad vaikui buvo karkalai o jus negirdejot. tai dabar vos nueinam, kisa tuos siuntimus pasitikrinti profilaktiskai. musu irgi nieks nesiunte pas alergologa, bet as jau pati matau, kad paumejimus mums sukelia virusai. o ka tas kraujo tyrimas mokamas nustato?