Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(aseni77 @ 2010 11 09, 17:05)
sveiki. Jungiames mes irgi i BA buri. Sunui 4 metai diagnozavo vasara BA nes daznai sergam obstrukciniu bronchitu plius sia vasara isaiskejo kad esam alergiski zydinciom varpinem zolems ir zydintiems javams. siemet i darzeli tai gal pora savaiciu ir nuejom 2 dienos darze 2 savaites namie. Dabar einami drusku kambari vel kosejam jau baisu gydytoja pratese singular ir flixotide. Zadu uzsirasyti pas homeopata. Nes bandeme ir FOXOW ir Transfer Factor nieks nedaro jokiu stebuklu tik pinigai milziniski.

Gaile, man tai dideli pinigai, beje kaip ir deficitas rast gerą homiopatą. O jei dar vežiojimas į kitą miestą doh.gif
Mūsų šeimą liga po ligos puola - kažkoks prakeiksmas.
Dėl tų grybų, tai net nežinau, taip pat bijau vaikui kišt. Ir aplamai hemopatija nelabai tikiu, žodžiu esu pasimetus doh.gif
Atsakyti
Aš nei už nei prieš homeopatiją. Mūsų šalyje ji dabar "ant bangos".
Bet yra ir kita nuomonė (homeopatų priešininkų)- homeopatiniai preparatai taip pat turi stiprų šalutinį poveikį (pv. dažnina širdies ritmą, spazmuoja bronchus ir pan.) ir tas poveikis nėra ištirtas. Cheminiams vaistams prieš patenkant į prekybą daromi tyrimai, nustatinėjamos jų dozės...
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2010 11 09, 17:46)
Bet yra ir kita nuomonė (homeopatų priešininkų)- homeopatiniai preparatai taip pat turi stiprų šalutinį poveikį (pv. dažnina širdies ritmą, spazmuoja bronchus ir pan.) ir tas poveikis nėra ištirtas. Cheminiams vaistams prieš patenkant į prekybą daromi tyrimai, nustatinėjamos jų dozės...

homeopatiniai irgi dažniausiai cheminiai 4u.gif aišku supratau, kad turėjot omeny palyginti su tradicinės medicinos preparatais.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 16:27)
Gaile, man tai dideli pinigai, beje kaip ir deficitas rast gerą homiopatą. O jei dar vežiojimas į kitą miestą  doh.gif
Mūsų šeimą liga po ligos puola - kažkoks prakeiksmas.
Dėl tų grybų, tai net nežinau, taip pat bijau vaikui kišt. Ir aplamai hemopatija nelabai tikiu, žodžiu esu pasimetus  doh.gif

bet tai tu paskaičiuok kiek priemokoms išleidi tradicinių vaistų ir pamatysi, kad pigiau homeopatas. juolab vyresniems vaikams kompensacijos montelukastui mažėja. na aš nuo birželio homeopatijai išleidau 120 lt. db vėl ruošiamės važiuot konsultacijon, tai dar 50 lt sumokėsim, vaistų liko dar sočiai, tai tas 50 lt bus 3 arba 6 mėnesimas. draugė turi vaiką 13 m astmatiką, jinai jo vaistams tradiciniams leisdavo po 200 per mėn (singulairas, antihistaminai, purškalai nosiai ir t.t). pradėjo važinėt pas homeopatą, viską nuėmė, vaikas sveikesnis, išlaidos sakė vidutiniškai 15-20 lt į mėn čia su viskuo padalinus.
tai nžn aš kaip čia jūs skaičiuojat, kad per brangu. gi daug kartų pigiau.
QUOTE(Alls @ 2010 11 09, 16:46)

na mes tai jokio šalutinio poveikio nepastebėjom. o jei sakot kad čia chemija, tai siūlau pasidomėt, kas aplamai yra homeopatija. o kad ne visiems gali tikt tai tikrai taip, gi žmonės skirtingi. kita vertus aš nematau alternatyvų. nes man širdis ir protas neleidžia 4 m vaiko ant hormonų ir montelukasto pasodint. nes tai veda tik į tai, kad vaistai stiprės metams bėgant (kad ir sako, jog išaugs, aš asmeniškai nepažįstu nei 1 astmatiko kuris būtų išaugęs. būna remisijos keliems metams, bet paskui vėl tas pats). o manęs tokia perspektyva nevilioja. todėl noriu pirma išbandyt viską mažiau kenksmingą, ir jei tikrai nepadės, tada taip, neliks kito kelio, tik sėdėt ant hormonų.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 11 09, 21:55)
na mes tai jokio šalutinio poveikio nepastebėjom. o jei sakot kad čia chemija, tai siūlau pasidomėt, kas aplamai yra homeopatija.

o tai kas ten? stipriai skiesta vandeniu chemija? biggrin.gif
aišku, yra ir žolinio pagrindo, kaip ri tradicinėj medicinoj, bet iš esmės homeopatija ir žoliniai preparatai visiškai skirtingas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 11 09, 15:03)
singulara pirkom vakar Gintarinei 14 lt su centais sumokejom.

Tikrai taip, Gintarineje vaistineje singulairo kaina thumbup.gif Nes berods Farmoj kazkur 60 Lt prase doh.gif
Ech... laukiam toliau, gal atiras dar kas galetu pasidalinti homeopatinio gydymo patirtimi ir kontaktais.
Atsakyti
na,as homeopatija ir kazkodel nesu suzaveta g.gif nei uz,nei pries...gal nesu isigilinusi,kas ten ir su kuo blush2.gif
man iskilo kitas klausimas:o tai singular"as nekompensuojamas?
ir dar...susiradau informacijos nete,tai raso,kad flixotide"skiriamas apsaugoti nuo astmos simptomų atsiradimo",o singulair jau paciai astmai gydyti-ar gerai supratau?tai singulair"as yra jau stipresnis vaistas?
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2010 11 10, 09:21)
na,as homeopatija ir kazkodel nesu suzaveta g.gif nei uz,nei pries...gal nesu isigilinusi,kas ten ir su kuo blush2.gif
ir dar...susiradau informacijos nete,tai raso,kad flixotide"skiriamas apsaugoti nuo astmos simptomų atsiradimo",o singulair jau paciai astmai gydyti-ar gerai supratau?tai singulair"as yra jau stipresnis vaistas?

aha, man irgi idomu g.gif . nes suneliui skyre tik flixotide ir ventolina, kai reikia.
O cia daugiausiai rasot apie singulaira... g.gif
Atsakyti
Gal kuri esate iš senosios Akmenės?
Ten pas viena moteriške važiuoja labai daug žmonių, planuoju ir savo šeimyną nugrūst. Matysiu ką gero pasakis. Dabar nenoriu nieko sakyt, bus matyt kai apsilankysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2010 11 10, 09:21)

atvirkščiai wink.gif Singulairas-silpnas,palaikantis būklę, apsaugantis nuo paūmėjimų, o flixotide-priklausomai nuo mikrogramų dozėj, yra gan stiprus, hormoninis, gydantis bronchų gleivinę,naikina karkaliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2010 11 10, 10:21)

Kompensuojamas, mes kalbame apie priemoka, kuri priklausomai nuo vaistines skiriasi.
Atsakyti
Na mes singuliara pirkom gintarineje tikrai priemoko maziausia palyginus su kamelija ar euro vaisitne 86 tabletes gavosi 46 lt.
Del homeopatijos sutinku kad ten irgi chemijos yra bet bandysiu netokiu bruduvaikas gauna tas flexotide labai bjaurus hormonas kenkia viskam. O kad brangu nesutinku na pirma konsultacija taip o veliau zirniukai nera tokie brangus tikrai pigiau negu paprasti vaistai. nes jau kaip si rudeni kosejam tai siaubas, o ypac tik nutraukem vaistus tai savaitgali galvojau isprotesiu kas 20 s istisai sausas kosulys ir taip 2 dienas. tai vel trim menesiams singular ir flexotide. tai bandysiu skambintis homeopatui nepabandzius nesuzinosi
Atsakyti