QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 16:27)
Gaile, man tai dideli pinigai, beje kaip ir deficitas rast gerą homiopatą. O jei dar vežiojimas į kitą miestą
Mūsų šeimą liga po ligos puola - kažkoks prakeiksmas.
Dėl tų grybų, tai net nežinau, taip pat bijau vaikui kišt. Ir aplamai hemopatija nelabai tikiu, žodžiu esu pasimetus
bet tai tu paskaičiuok kiek priemokoms išleidi tradicinių vaistų ir pamatysi, kad pigiau homeopatas. juolab vyresniems vaikams kompensacijos montelukastui mažėja. na aš nuo birželio homeopatijai išleidau 120 lt. db vėl ruošiamės važiuot konsultacijon, tai dar 50 lt sumokėsim, vaistų liko dar sočiai, tai tas 50 lt bus 3 arba 6 mėnesimas. draugė turi vaiką 13 m astmatiką, jinai jo vaistams tradiciniams leisdavo po 200 per mėn (singulairas, antihistaminai, purškalai nosiai ir t.t). pradėjo važinėt pas homeopatą, viską nuėmė, vaikas sveikesnis, išlaidos sakė vidutiniškai 15-20 lt į mėn čia su viskuo padalinus.
tai nžn aš kaip čia jūs skaičiuojat, kad per brangu. gi daug kartų pigiau.
QUOTE(Alls @ 2010 11 09, 16:46)
Aš nei už nei prieš homeopatiją. Mūsų šalyje ji dabar "ant bangos".
Bet yra ir kita nuomonė (homeopatų priešininkų)- homeopatiniai preparatai taip pat turi stiprų šalutinį poveikį (pv. dažnina širdies ritmą, spazmuoja bronchus ir pan.) ir tas poveikis nėra ištirtas. Cheminiams vaistams prieš patenkant į prekybą daromi tyrimai, nustatinėjamos jų dozės...
na mes tai jokio šalutinio poveikio nepastebėjom. o jei sakot kad čia chemija, tai siūlau pasidomėt, kas aplamai yra homeopatija. o kad ne visiems gali tikt tai tikrai taip, gi žmonės skirtingi. kita vertus aš nematau alternatyvų. nes man širdis ir protas neleidžia 4 m vaiko ant hormonų ir montelukasto pasodint. nes tai veda tik į tai, kad vaistai stiprės metams bėgant (kad ir sako, jog išaugs, aš asmeniškai nepažįstu nei 1 astmatiko kuris būtų išaugęs. būna remisijos keliems metams, bet paskui vėl tas pats). o manęs tokia perspektyva nevilioja. todėl noriu pirma išbandyt viską mažiau kenksmingą, ir jei tikrai nepadės, tada taip, neliks kito kelio, tik sėdėt ant hormonų.