Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(Giedrai @ 2010 11 08, 12:54)
(saltyje juk nesiaucia virusai ir zuva bakterijos, mano ziniomis).

bet kontrastas žymiai didesnis tarp lauko ir patalpų temperatūros smile.gif KAs astminukams sukelia bronchų spazmus smile.gif Čia kaip kam... Bet neneigiu,nu sanatorijos mano panos visą rudenį pernai nesirgo sad.gif O šiemet neišvažiavom sanatorintis ir ką, bent per paskutines tris sav jau trečiąkart susirgo...
Atsakyti
blink.gif labai reikia informacijos apie tyrima del alergenu, ar skausmingas jis, ar ilgai tai trunka, na ir siaip kaip tai vyksta, ar atskymo ilgai laukti reikia?
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 11 08, 18:49)
blink.gif  labai reikia informacijos apie tyrima del alergenu, ar skausmingas jis, ar ilgai tai trunka, na ir siaip kaip tai vyksta, ar atskymo ilgai laukti reikia?

Jei turite omeny 36 alergenu palete, tai imamas kraujas is venos. Ne ka skausmingesnis nei is pirsto imant, tik reik kad issedetu vaikas. Atsakymas man atrodo per savaite. Tikslesnis tyrimas bet ir brangesnis Immulite ten maziau produktu, nemokamai Alergologinio stacionare daro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 08, 14:57)
bet kontrastas žymiai didesnis tarp lauko ir patalpų temperatūros smile.gif KAs astminukams sukelia bronchų spazmus smile.gif Čia kaip kam... Bet neneigiu,nu sanatorijos mano panos visą rudenį pernai nesirgo sad.gif O šiemet neišvažiavom sanatorintis ir ką, bent per paskutines tris sav jau trečiąkart susirgo...

Tikrai, kaip kam doh.gif Mums pvz. nesukelia.
Atsakyti
Sveiki, vakar prasitesėm vaistus nuo astmos. Gydytojai prisipažinau, kad jau pilna savaitė kai nieko neduodu. Pakalbėjom apie vaiko apvalumus, sako : aš matau...Taigi manęs nebarė, kad savivaliauju. Paklausė ką aš manau apie homeopatija( ką galiu manyt, tik pasiskaitynėju, galiu tik pasakyt kad brangus gydymo būdas).Ji man liepė pasiskaitynėt apie Fohow siūlomus produktus. Vakar paguglinau, radau kad tuose produktuose naudojami grybai.
Atsakyti
Gal žinote kur pigiausios priemokos Fliksotidui ir Singuliarui? kad ir dabar nenaudojam, bet nusipirkt reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 13:55)
Gal žinote kur pigiausios priemokos Fliksotidui ir Singuliarui? kad ir dabar nenaudojam, bet nusipirkt reikia  g.gif

singulara pirkom vakar Gintarinei 14 lt su centais sumokejom.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 11:31)
Sveiki, vakar prasitesėm vaistus nuo astmos. Gydytojai prisipažinau, kad jau pilna savaitė kai nieko neduodu. Pakalbėjom apie vaiko apvalumus, sako : aš matau...Taigi manęs nebarė, kad savivaliauju. Paklausė ką aš manau apie homeopatija( ką galiu manyt, tik pasiskaitynėju, galiu tik pasakyt kad brangus gydymo būdas).Ji man liepė pasiskaitynėt apie Fohow siūlomus produktus. Vakar paguglinau, radau kad tuose produktuose naudojami grybai.

taip, tai yra kininis grybas naudojamas kordiceps, šiaip jei seniai žinomi, bet aš nesikoncentruočiau vien ties Fohow firma, ji ne viena platina, o ir vaistinėse yra. užsieny pasirinkimas dar didesnis.
Atsakyti
Vaistinėse kordicepsas yra stipriai skiestas smile.gif tik per platintojus galima neskiestų miltukų gauti..
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 10:31)

homeopatija kaip tik pigus budas. vaistai kainuoja iki 10 lt pusmeciui, gyd konsultacija 50-100 lt. (kas 3-6 men).
o kordicepsas - ne homeopatija. tiesiog manoma kad tie grybukai veikia kaip imunomoduliatorius, bet as kazkaip kol kas prisibijau vaikui neaiskius kiniskus grybus duot.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 09, 15:43)
Vaistinėse kordicepsas yra stipriai skiestas smile.gif tik per platintojus galima neskiestų miltukų gauti..

aš nagrinėjausi daugiau, čia platintojų pasaka ir neįrodyti teiginiai. plius jie reklamuoja savo preparatus vos ne kaip tiesiai iš tibeto, o iš tiesų neaišku kur jie išauginti, bet jei būtų iš tibeto, tai jų yra labai mažai ir kainuoja dar ne tokius pinigus. visa esmė surasti tuos gamintojus, kuriu augina grybus kur dar likė tų vertingųjų medžiagų, dėl kurių jie vertinami biggrin.gif
Atsakyti
sveiki. Jungiames mes irgi i BA buri. Sunui 4 metai diagnozavo vasara BA nes daznai sergam obstrukciniu bronchitu plius sia vasara isaiskejo kad esam alergiski zydinciom varpinem zolems ir zydintiems javams. siemet i darzeli tai gal pora savaiciu ir nuejom 2 dienos darze 2 savaites namie. Dabar einami drusku kambari vel kosejam jau baisu gydytoja pratese singular ir flixotide. Zadu uzsirasyti pas homeopata. Nes bandeme ir FOXOW ir Transfer Factor nieks nedaro jokiu stebuklu tik pinigai milziniski.
Atsakyti