Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

oksy,gal jūsiškiui tik refliuksas? Paskaitykite temą GERLO 4u.gif Dažnai painioja astmą su refliuksu, kuris susijęs su virškinimu.. Tai pastebėjau,kad dažnai ir stamboki vaikiukai būna turintys tą refliuksą.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 11 03, 14:42)
oksy,gal jūsiškiui tik refliuksas? Paskaitykite temą GERLO 4u.gif Dažnai painioja astmą su refliuksu, kuris susijęs su virškinimu.. Tai pastebėjau,kad dažnai ir stamboki vaikiukai būna turintys tą refliuksą.. unsure.gif

Gerai čili butinai pasižiūrėsiu, o Bevarde nebesigazdink jau vyras eina pas endokrinologe su diabetu doh.gif
Atsakyti

QUOTE(oksy @ 2010 11 03, 14:12)
Gerai čili butinai pasižiūrėsiu, o Bevarde nebesigazdink jau vyras eina pas endokrinologe su diabetu  doh.gif

Nenoriu gasdint gink dieve, bet jei parodysi bus paciai ramiau, tuo labiau kad vyras jau i endokrinologus kreipiasi.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2010 11 03, 15:24)
Nenoriu gasdint gink dieve, bet jei parodysi bus paciai ramiau, tuo labiau kad vyras jau i endokrinologus kreipiasi.

na taip, tik didžiausia problema pas mus su tais endokrinologais. Nebent reik važiuot į Kauną. Na pirmadieni eisim pas pediatre tai aš klausiuos, gal nuo hormonų padidėja organai ( nors rašo, kad tokio pioveikio neturi). O gal jau mane paranoja puola doh.gif
Atsakyti
Siame video apie skiepus yra pamineta ir astma:
http://www.autismnet.ru/video.html
Atsakyti
Sveiki
Gal kuri girdėjote apie tokius maisto papildus-Child Life Essentials Aller-Care?

Patarkit kokius maisto papildus duoti savo trimeciui serganciam asma?
Atsakyti
Aš pati tai asmeniškai neduodu saviškiui jokių maisto papildų, nes jų sudėtis yra visiškai neaiški, ir nesvarbu ką ten sudėtyje rašo - tyrimais gi neprivalo jie įrodyti, kad tikrai yra tas ir tas... Be to niekada nežinai kas iš tos sudėties gali padėtį pabloginti.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2010 11 05, 17:25)
Aš pati tai asmeniškai neduodu saviškiui jokių maisto papildų, nes jų sudėtis yra visiškai neaiški, ir nesvarbu ką ten sudėtyje rašo - tyrimais gi neprivalo jie įrodyti, kad tikrai yra tas ir tas... Be to niekada nežinai kas iš tos sudėties gali padėtį pabloginti.

Aš taip pat neduodu jokių papildų, nes nori kuogeriau "šeri "vaiką visokiais - vėliau sužinai kad jie visai ne į sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2010 10 29, 10:34)
Kad lankyti kokį sporto būrelį, reikia pristatyti medikų pažymą. Ar medikas rizikuos neįrašyti diagnozės? Ar treneris rizikuos treniruoti asma sergantį vaiką?

astma irasyta pazymoje, taip pat irasyta ir gydytojos isvada, kad sportuoti gali - dukros karate treneriu to uzteko. O fizini kruvi dukra pakelia gerai. BA dabar lengvos eigos - priepuoliai gali buti kartu su liga ( pvz persalimu, alergijos paumejimu), kartais psichiniu pagrindu ( nervine itampa) ir kiti papildomi veiksniai ( pvz vaistu inhaliuojamu prireike per islandijos ugnikalnio issiverzima)
QUOTE(Tinka @ 2010 10 29, 10:40)
o salmutamolio i darza nenesam. pas mus jokiu vaistu negalima. net tavegilio alergijos priepuoliui neturi slaugute. tipo pagal higienos normas negalima. nu ir siaip, jei maniskio bukle tokia, kad jau reik ventolino, tai koks darzas. tik namie. o singulaira ir flexotida naudojam rutiniskai rytais ir vakarais, pries darza ir po jo.

mes neseme pazyma ir aukletojos prieme ( taresi su slaugytoja, direktore). Pavasari per alergijos paumejima girdydavo claritina po pietu ir pries miega tepdavo akytes arba lasindavo lasiukus.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 11 05, 23:43)
astma irasyta pazymoje, taip pat irasyta ir gydytojos isvada, kad sportuoti gali - dukros karate treneriu to uzteko. O fizini kruvi dukra pakelia gerai. BA dabar lengvos eigos - priepuoliai gali buti kartu su liga ( pvz persalimu, alergijos paumejimu), kartais psichiniu pagrindu ( nervine  itampa) ir kiti papildomi veiksniai ( pvz vaistu inhaliuojamu prireike per islandijos ugnikalnio issiverzima)

mes neseme pazyma ir aukletojos prieme ( taresi su slaugytoja, direktore). Pavasari per alergijos paumejima girdydavo claritina po pietu ir pries miega tepdavo akytes arba lasindavo lasiukus.

Mes esame vaistų nešę į darželį irgi, jeigu vaiko būklė to reikalauja, liga nepavojinga kitiems vaikams, ir jei pagal jų vartojimą neįmanoma apseiti vien vakarais-rytais, tai man net klausimas nekilo, kad to nedarys. juk yra vaikų kurie visą gyvenimą vartoja vaistus, tai negi dėl to mama net į darbą neišeis iki mokyklos?...
aišku, gal tai ri auklėtojų geranoriškumas, bet manau daugelis tikrai geranoriškos ir supratingai į tai žiūri, net jei higienos normos idiotiškos būtų (nors aš jų neskaičiau, nežinau)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 lapkričio 2010 - 12:14
Merginos noriu paklausti ar be dusulio yra dar kažkokie bronchinės astmos požymiai? Ar jūsų vaikučiai vaikšto pvz.; išsižioję?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 06 lapkričio 2010 - 21:19
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 06, 21:19)
Merginos noriu paklausti ar be dusulio yra dar kažkokie bronchinės astmos požymiai? Ar jūsų vaikučiai vaikšto pvz.; išsižioję?

išsižiojimas toks rodo didelio laipsnio adenoidus,kuriuos įprastai ir operuoja..tai nesusiję su BA.
Atsakyti