QUOTE(lile @ 2010 10 25, 14:58)
Mums irgi jau nustate alergenus, o tikejau, tikrai tikejau, kad mano didzioji mergina neturi alergijos. Pasirodo klydau
Dar laukiam mantu reakcijos atsakymo, bet kiek jau suprantu prasides gydymas nuo astmos. O ar imanomas gydymas be hormonu. Pati turiu BA, bet ji man atsinaujino jau po kokiu 20 metu, iki tol neturejau jokio diskomforto del sios ligos, vengiau alergenu ir viska pavykdavo suvaldyti. Nu bet dabar, suprantu, kad vaikas alergiskas, ir man kazkoks paumejimas, bet kam mes namuose alergiski, nedasyla. Neturim kilimu, uzuolaidos gal tik vienam kambaryje, bustas apynaujis tik 4 metai, sienos dazytos. Na zaislus mikstus i viena kambari atskirai pernesiau. Bet kadangi pagrindinis kosejimas nakti, tai cia su patalais tikriausiai susije. O patalai dar metu nera, sintetiniai, tik uzvalkalai medvilniniai. Ar ir tie turi buti sintetiniai?
Sveika, mano sūnui yra BA, tai 1,5 mėn purškiau Flixotidą, geria Singulair'ą. Paskui atradau homeopatą (Klaipėdoje), tai to homeopato pagalba Flixotido nebeprireikė, netgi siūlė Singulairą nuimti, bet kol kas nesiryžau. Beje, kai vaikui prasideda priepuolis (jam yra kosulio astma, ne dusulio), tai labai padeda 1 ar 2 įpurškimai Ventolino. Čia dar priklauso nuo eigos ir stiprumo, kokia yra BA, kitiem Ventolinas nepadeda.
Su patalais viskas OK, tik nepamiršk vidurius skalbti bent 2 kartus metuose, žiemą, vasarą vis palaikyti lauke, o užvalkalus skalbti minimum kartą per savaitę 60 laipsnių temperatūroj, būtų gerai ir išlyginti (nors aš nebelyginu), skalavimas tokių skalbinių minimum 2 kartai. O minkštus žaislus į maišą ir kur nors toliau nuo vaiko.